Funky_Koval 18893 #7076 Napisano 23 godziny temu Citizen 1050 jdm. Ma ktoś? Jak wrazenia? Jak AR? Wystajacy endlink nie przeszkadza? Jak spasowanie bransy z kopertą, są szpary? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #7077 Napisano 14 godzin temu Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18893 #7078 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... Tak, czytałem Twoją recenzję niebieskiego masz go jeszcze? Jak z antyrefleksem? Wlasnie sobie szarego oglądam i nie wiem czy on jest jasno szary czy ciemno szary co filmik/zdjecie to inaczej wygląda. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach