Funky_Koval 19180 #7076 Napisano 21 Października Citizen 1050 jdm. Ma ktoś? Jak wrazenia? Jak AR? Wystajacy endlink nie przeszkadza? Jak spasowanie bransy z kopertą, są szpary? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #7077 Napisano 21 Października Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19180 #7078 Napisano 21 Października 1 godzinę temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... Tak, czytałem Twoją recenzję niebieskiego masz go jeszcze? Jak z antyrefleksem? Wlasnie sobie szarego oglądam i nie wiem czy on jest jasno szary czy ciemno szary co filmik/zdjecie to inaczej wygląda. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #7079 Napisano Sobota o 09:20 W dniu 21.10.2025 o 22:19, Funky_Koval napisał(-a): Tak, czytałem Twoją recenzję niebieskiego masz go jeszcze? Jak z antyrefleksem? Wlasnie sobie szarego oglądam i nie wiem czy on jest jasno szary czy ciemno szary co filmik/zdjecie to inaczej wygląda. Nie, nie mam. U mnie za duża rotacja jest 😉 To jest taki grafitowy szary, ale w świetle słonecznym indeksy i tarcza się wręcz zlewają. Jeśli tarcza jest szara to indeksy muszą być mocno kontrastowe. Np. złote czy białe. Jeżeli są metalowe to grubo wypełnione lumą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129680 #7080 Napisano Sobota o 13:19 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11611 #7081 Napisano Niedziela o 17:40 Moya Tsuyosa 🤩 7 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach