Miszkolc 28130 #1526 Napisano 5 Grudnia 2020 Dla mnie bomba był ostatnio na creationwatches z rabatem -15%Ref? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #1527 Napisano 5 Grudnia 2020 8 minut temu, Miszkolc napisał: 6 godzin temu, karloss napisał: Dla mnie bomba był ostatnio na creationwatches z rabatem -15% Ref? https://www.creationwatches.com/products/citizen-world-time-218/citizen-promaster-bj7100-23x-world-time-eco-drive-200m-mens-watch-17386.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1528 Napisano 5 Grudnia 2020 8 godzin temu, Johnny15 napisał: Ja o tym ostatnio myślałem U mnie dziadek powyższego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #1529 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, clusca napisał: Tak mnie po tych Citizenowych maluchach wzięło na zielonego Citka. Co myślicie o takim: Wprawdzie stal, a nie tytan, ale fajnie wygląda Bardzo fajny ale w automacie mam 2 GMT to ... chyba że ... 🤔 11 godzin temu, karloss napisał: Dla mnie bomba był ostatnio na creationwatches z rabatem -15% Ten Twój czarny? ... może nawet fajniejszy Wskazówka od GMT jest pomarańczowa? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19119 #1530 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, tomaliusz napisał: Ten Twój czarny? ... może nawet fajniejszy Wskazówka od GMT jest pomarańczowa? Tomek ja brałem tą wersję i przerzuciłem na pasek http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/citizen-bj7100-82e-eco-drive-promaster-land-world-time-gmt-mens-watch Pit ma jeszcze wersję "wyngiel" nad którą bardzo mocno rozmyślałem: http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/citizen-bj7107-83e-eco-drive-promaster-land-world-time-gmt-mens-watch/ Wskazówka GMT jest brązowa Edytowane 5 Grudnia 2020 przez karloss Edycja dla kolegi tomaliusza w celu ukazania koloru wskazówki GMT o którą pytał w poście powyżej :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1531 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Czy ktoś z Kolegów mógłby mi wytłumaczyć - dlaczego w Sprzedaży mam taki komunikat ? You can't reply in not yours topics in this forum. - czy to oznacza że przedmiot sprzedany czy po prostu znaczy że nie mam jakiś uprawnień ? i jak się kupuje to pod spodem się pisze czy na wiadomości do danej osoby ? z góry dzięki z a wyjaśnienie ! Ok już chyba wiem !!! Edytowane 5 Grudnia 2020 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #1532 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Bransoleta skrócona. Może nie ma tutaj zbyt wielu opcji regulacji i w moim przypadku na nadgarstku zostaje lekki luz. Mi to odpowiada, bo wczesnym rankiem będzie to wyglądać zupełnie inaczej. Końcówka Bergeona jest minimalnie zbyt krótka, aby wypchnąć pin z kołnierzyka, więc najlepiej użyć tych budżetowych przyrządów do wykonania całej operacji. Uważać należy na same kołnierzyki, bo z odnalezieniem takiego może być problem, jeśli gdzieś się zawieruszy. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez ncx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 384 #1533 Napisano 5 Grudnia 2020 Nie wiem o co chodzi, ale ja mam mikroregulacje bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1534 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) 21 godzin temu, Johnny15 napisał: Ja o tym ostatnio myślałem https://www.hillierjewellers.co.uk/mens-black-leather-perpetual-calendar-eco-drive-watch-bl5551-14h-p13000/s22526?cid=GBP&gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOf9L3Gl2l1vkP7vroCiLEhSfU7eZhaIigg8yww56L7OdEvKaJVHYP4aArDgEALw_wcB Fajny Citek, ale na WS mają podobną Certinę w podobnych pieniądzach. Gdybym chciał zegar tego typu, to chyba jednak ta "Cytrynka" fajniejsza. BTW, za każdym razem, gdy spoglądam na logo tego sklepu z Twojego linku, to widzę HITLER Edytowane 5 Grudnia 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1535 Napisano 5 Grudnia 2020 W przyszlym tygodniu będzie nowy Citek to będe urozmaicał spam Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 384 #1536 Napisano 5 Grudnia 2020 Poproszę o link do tej cytryny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1537 Napisano 5 Grudnia 2020 34 minuty temu, Johnny15 napisał: Poproszę o link do tej cytryny. Nieco droższa od Citka, wczoraj niecałe 1400 PLN, dziś nieco ponad: https://www.watchshop.com/watches/certina-watch-c0274171105700.pdp# 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
incubus05 12192 #1538 Napisano 6 Grudnia 2020 22 godziny temu, unadarek napisał: Czy ktoś z Kolegów mógłby mi wytłumaczyć - dlaczego w Sprzedaży mam taki komunikat ? You can't reply in not yours topics in this forum. - czy to oznacza że przedmiot sprzedany czy po prostu znaczy że nie mam jakiś uprawnień ? i jak się kupuje to pod spodem się pisze czy na wiadomości do danej osoby ? z góry dzięki z a wyjaśnienie ! Ok już chyba wiem !!! Unadarek, czyżbyś zakupił tego Excalibura z bazarku?🙂Chwal się jak dostaniesz. Bardzo fajny zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1539 Napisano 6 Grudnia 2020 Teraz, incubus05 napisał: Unadarek, czyżbyś zakupił tego Excalibura z bazarku?🙂Chwal się jak dostaniesz. Bardzo fajny zegarek! He he wyszło zamieszanie znaczy inny Kolega zarezerwował bo ja się namysłem, namyślałem, namyślałem, i po tym fakcie ja go odpuściłem - więc na pocieszenie i otarcie łez w międzyczasie dogadywałem zakup Sky Hawka w Tytanie (starszego ale Jarego ) i sprzedający zgodził się na obniżkę ceny wiec wziąłem Sky Howka który jak dojdzie to się pochwale - lubię jak w zegarku jest w co poklikać :), ale w następnym miesiącu będę się starał zakupić divera ...ale to będzie niespodzianka która na pewno podzielę się na forum, bo być może od Kolegi z forum ... ale nie mówcie o tym nikomu 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1540 Napisano 6 Grudnia 2020 Dzisiaj tak. Super wdzięczny zegarek! Jak swoje nosicie Koledzy? Jakieś inne paski czy tak jak przyszło wszyscy? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #1541 Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Karol, ja noszę na oryginalnej szmacie bo jest dla mnie idealna a ta dodatkowa tytanowa szlufka jest miodna. A tak w ogóle to już Ktoś wydziargał na niej swoje dane? Edytowane 6 Grudnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1542 Napisano 6 Grudnia 2020 17 minut temu, tomaliusz napisał: Karol, ja noszę na oryginalnej szmacie bo jest dla mnie idealna a ta dodatkowa tytanowa szlufka jest miodna. A tak w ogóle to już Ktoś wydziargał na niej swoje dane? Tomek, no fajny ten pasiorek, cały czas myślę o nim... Od razu oddałbym go do dziarania Na razie tak jak z Patrykiem rozmawiałem, celuję w jakiegoś zielonego perlona drobnego. Może masz jeszcze jakiś pomysł na czym by wyglądał super? (bo to, że dobrze mu na wszystkim to inna sprawa ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1543 Napisano 6 Grudnia 2020 3 minuty temu, Vonziej napisał: jakiś pomysł na czym by wyglądał super? (bo to, że dobrze mu na wszystkim to inna sprawa ) Na tym byłoby fajnie bo piaskowany hardware paska zgra się z tytanową kopertą zegarka https://www.watchgecko.com/zuludiver-classic-bond-nato-watch-strap 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1544 Napisano 6 Grudnia 2020 Podrzucam swoje typy (zdjęcia pozbierane z wątków Watchuseek). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1545 Napisano 6 Grudnia 2020 24 minuty temu, Noodles napisał: Na tym byłoby fajnie bo piaskowany hardware paska zgra się z tytanową kopertą zegarka https://www.watchgecko.com/zuludiver-classic-bond-nato-watch-strap 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 384 #1546 Napisano 6 Grudnia 2020 Nieco droższa od Citka, wczoraj niecałe 1400 PLN, dziś nieco ponad: https://www.watchshop.com/watches/certina-watch-c0274171105700.pdp#Dzięki. Widziałem ją, ale coś mi nie leży. Trzeba by na żywo pomacać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1547 Napisano 6 Grudnia 2020 ... dla odmiany (taki przerywnik reklamowy przy serii programów o BN0118) - stary dziadek, ale jary i działamy w parze - to jest Szanowni Koledzy Podrywacz Kobitek, u mnie na potańcówce w Remizie jeszcze żadna mi się nie oparła, jak go założę na przegub !!! A działa to tak: nakierowuje się cyferblat na obiekt, szczerzy kły i odlicza: odin, dwa, tri ... i potem cud, kobitka leci ci w ramiona, normalnie cud- ciekawe czy BN0118 to potrafi ? Tylko trzeba uważać aby nie nakierować na niepożądany obiekt lub większe stadko bo to dział bardzo skutecznie. ...a oto i On: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28130 #1548 Napisano 6 Grudnia 2020 Moja propozycja, niebłyszczący nylon na skórze z matową sprzączką 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1549 Napisano 6 Grudnia 2020 Moja propozycja, niebłyszczący nylon na skórze z matową sprzączkąGdzie można urwać taki? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1550 Napisano 6 Grudnia 2020 4 godziny temu, p.r.p. napisał: Podrzucam swoje typy (zdjęcia pozbierane z wątków Watchuseek). Na tych dwóch wygląda super. To perlony? Gdzie takowe dobrej jakości można dostać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach