Vonziej 3497 #1876 Napisano 21 Grudnia 2020 Właśnie, nikt nie wspomniał, że ceny na .com skoczyły i już nie są atrakcyjne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27890 #1877 Napisano 21 Grudnia 2020 Właśnie, nikt nie wspomniał, że ceny na .com skoczyły i już nie są atrakcyjne Niebieski jeszcze w przystępnej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1878 Napisano 21 Grudnia 2020 2 godziny temu, GTB napisał: ... wszystkich forumowiczów obdarować takim ale wcześniej każdy egzemplarz musiałby przejść rygorystyczne testy u Tomka pod kątem trafiania w indeksy 😄 Tomek, tak naprawdę to mi nie przeszkadza jak nie jest idealnie Już nawet nie wiem Kto pierwszy zaczął z tym trafianiem w BNie czy Maciek a może Patryk 😛 Pociągnąłem temat z ciekawości ale pewnie bardziej mnie irytuje centrowanie ringu podziałki z indeksami jak w Seiko lub trafiania wsk. godz. przy pełnej godzinie 🇹🇻 Ta flaga na końcu to miała być buźka ale nie mogę na tel. skasować. W ogóle coś mi się forum wiesza na przeglądarce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65955 #1879 Napisano 21 Grudnia 2020 4 godziny temu, Miszkolc napisał: Przyszedł prezent dla żony nawet trafia w indeksy, ale jestem rozczarowany opakowaniem. Liczyłem na butle tlenową a dostałem kawałek gąbki i pudełko "ekologiczne" z papieru makulaturowego. Takie pudełka to za darmo dokładał CW jak się brało przesyłkę bez oryginalnego pudełka 😟 A gdzie kupowałeś? Bo do mnie z uhrzeit.org zarówno mój BN jak i mini BN dla żony przyszedł zapakowany w butlę. Jeszcze się nim chwilę pocieszę: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27890 #1880 Napisano 21 Grudnia 2020 A gdzie kupowałeś? Bo do mnie z uhrzeit.org zarówno mój BN jak i mini BN dla żony przyszedł zapakowany w butlę. Jeszcze się nim chwilę pocieszę: Amazon. Uhrzeit zwrócił mi kase na PP i napisał, że zaprasza w lutym.Z ciekawości "Jeszcze się nim chwilę pocieszę" tzn. że czasami zakładasz maluszka, zanim położysz pod choinką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65955 #1881 Napisano 21 Grudnia 2020 10 minut temu, Miszkolc napisał: Z ciekawości "Jeszcze się nim chwilę pocieszę" tzn. że czasami zakładasz maluszka, zanim położysz pod choinką Pocieszę się tym dużym. Moim. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1882 Napisano 22 Grudnia 2020 No to żony można wypuścić na głębie. Do mnie tez przyjechał z butlą. A to widzieliście 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27890 #1883 Napisano 22 Grudnia 2020 Masz na myśli - wyrzucić z jachtu? to taki mój czarny humorOczywiście jak bym tak myślał, to nie podarowawyłbym Jej zegarka, szkoda zegarka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13367 #1884 Napisano 22 Grudnia 2020 34 minuty temu, Miszkolc napisał: Masz na myśli - wyrzucić z jachtu? to taki mój czarny humorOczywiście jak bym tak myślał, to nie podarowawyłbym Jej zegarka, szkoda zegarka Konkluzja najistotniejsza😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1885 Napisano 22 Grudnia 2020 No to żony można wypuścić na głębie. Do mnie tez przyjechał z butlą. A to widzieliście O w dziuplę kopane! Kapitalny obywatel!! I mówię to, który zdecydowanie preferuje proste i czytelne tarcze. Jaki ref.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1886 Napisano 22 Grudnia 2020 10 godzin temu, tomaliusz napisał: Tomek, tak naprawdę to mi nie przeszkadza jak nie jest idealnie Już nawet nie wiem Kto pierwszy zaczął z tym trafianiem w BNie czy Maciek a może Patryk 😛 Pociągnąłem temat z ciekawości ale pewnie bardziej mnie irytuje centrowanie ringu podziałki z indeksami jak w Seiko lub trafiania wsk. godz. przy pełnej godzinie 🇹🇻 Oczywiście to było w charakterze żartu , mnie również to jakoś drastycznie nie przeszkadza i sumie gdyby nie ciągła mowa o tym na forum to nawet nie zwróciłbym na to uwagę (ale rozumiem również tych co są na tym punkcie przewrażliwieni). Nie trafianie w indeksy przypomina mi dywagacje nad krzywo osadzonymi modułami w kostkach Casio która też swego czasu urosła do problemu godnego rozporządzenia UE 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1887 Napisano 22 Grudnia 2020 21 minut temu, GTB napisał: ... nad krzywo osadzonymi modułami w kostkach Casio ... To już oczko w głowie p. prof. Marcina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1888 Napisano 22 Grudnia 2020 To już oczko w głowie p. prof. Marcina Buhahaha! 🤣 🤣 Czej, przyjdzie i nam pały powstawia za niesubordynację.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1889 Napisano 22 Grudnia 2020 O w dziuplę kopane! Kapitalny obywatel!! I mówię to, który zdecydowanie preferuje proste i czytelne tarcze. Jaki ref.? CB0206-86X 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1890 Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, p.r.p. napisał: O w dziuplę kopane! Kapitalny obywatel!! I mówię to, który zdecydowanie preferuje proste i czytelne tarcze. Jaki ref.? Ref. podał kolega wyżej. Ja dodam, że na DFI jest w najniższej chyba, jaką dotąd widziałem, cenie: http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cb0206-86x-eco-drive-promaster-radio-controlled-sapphire-titanium-200m-pilots-watch. Niestety, cena najniższa, ale wcale nie niska Chociaż mam wrażenie, że jakiś czas temu były tańsze. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1891 Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) ...zegareczki nowe powinny być dopracowane i idealnie działać - nie wspominając o tym że się jeszcze płaci za to większe pieniądze - bo oko można przymknąć jakby on kosztował z 50zł i to nie do końca to jakby kupić nowy samochód z cieknącym olejem i zostawiający cztery ślady - on tez niby działa takie jest moje zdanie i go nie zmienię nawet za milion dolarów (przy wyżej propozycji zastanowię się) Edytowane 22 Grudnia 2020 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1892 Napisano 22 Grudnia 2020 CB0206-86XDzięki. Szukając powyższego, natrafiłem jeszcze na inną, na wpół cygańską wersję. O dziwno, wygląda całkiem, całkiem. CB0204-14L 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1893 Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Próby paskowania ale to raczej nie ten kierunek. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez GTB 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #1894 Napisano 22 Grudnia 2020 Zieleń albo czerń, można spróbować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1895 Napisano 22 Grudnia 2020 11 minut temu, revolta4 napisał: Zieleń albo czerń Też tak myślę , jakiś canvas np. od Burtona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #1896 Napisano 22 Grudnia 2020 Myślę że byłoby super. A już najlepiej te dwa 👿😋👿😋👿😋👿będzie to dobrze wyglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27890 #1897 Napisano 22 Grudnia 2020 Wycofuje się, nie zauważyłem, że sekundnik pomarańczowy a nie czerwony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56878 #1898 Napisano 22 Grudnia 2020 Albo taki carbon z pomarańczowym przeszyciem (w kolorze sekundnika) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27890 #1899 Napisano 22 Grudnia 2020 Zobacz też na Blueshark bo mają promocje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1900 Napisano 22 Grudnia 2020 Carbony jakoś do mnie nie gadają , poza tym w uszach ten Obywatel ma 20mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach