abir 8501 #7976 Napisano 27 Maja 2021 czy będzie ok? jeśli Tobie podoba się taki zestaw to kupuj, montuj i czerp przyjemność. dla mnie ok. może ta druga klamra mniej pasuje do gumy wg mnie, ale wal moje zdanie i rób swoje 🙂 jak będziesz słuchał doradców to albo nic nie kupisz, albo kupisz to co się nam podoba a nie Tobie. taki zegar będzie dobrze wyglądał nawet na sznurku do snopowiązałki z nadejściem wiosny kąpiele na świeżym powietrzu rozpoczęte 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1586 #7977 Napisano 27 Maja 2021 49 minut temu, abir napisał(-a): czy będzie ok? jeśli Tobie podoba się taki zestaw to kupuj, montuj i czerp przyjemność. dla mnie ok. może ta druga klamra mniej pasuje do gumy wg mnie, ale wal moje zdanie i rób swoje 🙂 jak będziesz słuchał doradców to albo nic nie kupisz, albo kupisz to co się nam podoba a nie Tobie. taki zegar będzie dobrze wyglądał nawet na sznurku do snopowiązałki z nadejściem wiosny kąpiele na świeżym powietrzu rozpoczęte Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7978 Napisano 28 Maja 2021 Mam tą drugą klamrę i podzielam zdanie abir że może średnio pasować do gumy - mogę ci zrobić zdjęcie po weekendzie na jakiejś gumie - teraz jest założona do skóry. I jest dość upierdliwa do zakładania - ach te małe śrubki. W dodatku mi sprzedawca nie dołożył "urządzenia instalacyjnego" a jest to imbus rozmiaru 1,3. 12 godzin temu, abir napisał(-a): z nadejściem wiosny kąpiele na świeżym powietrzu rozpoczęte Piękne stadko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1586 #7979 Napisano 28 Maja 2021 Dziękuje za radę panowie. Zamówiłem inną do gumy, jak przyjdzie to pokażę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7980 Napisano 28 Maja 2021 takie ciekawostki wpadły w oko nowy boldr. w czerwcu będą jakieś preordery. tylko jak patrzę na mojego starego odyseya to różnice są bardzo subtelne, w nowym chyba delikatnie bardziej zaznaczone krawędzie koperty i nowy insert bezela. zastanawiam się czy to nie za mało aby wejść w ten projekt. ale podoba się, jakbym nie miał to bymbrał i taki vostok . dla mnie super. tylko jak przyjrzałem się to jest okrągły jak od cyrkla, taka beczka z przyklejonymi uszami. może jakby na żywo przymierzył to by się przemógł. kawał męskiego brązu, 46mm 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukighost 1146 #7981 Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) pierwszy brąziak Edytowane 28 Maja 2021 przez lukighost 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72275 #7982 Napisano 30 Maja 2021 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1586 #7983 Napisano 1 Czerwca 2021 Dziś jedziemy nad morze więc diver się nada. Miłego dnia:) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7984 Napisano 1 Czerwca 2021 Jakby ktoś był zainteresowany amfibia w brązie to na meranom jest zostały ostatnie sztuki, tak szybko odchodząWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72275 #7985 Napisano 1 Czerwca 2021 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7986 Napisano 2 Czerwca 2021 Napisz coś o różnicach między starym a nowym. Wymiary, czy inne różnice. Ja widzę tylko inny Insert bezela i chyba jest coś zrobione z kopertą. Ale nie jestem pewien.Są już jakieś zdjęcia prawdziwe czy tylko te rendery?A ja na małym wypadzie foto u znajomychWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72275 #7987 Napisano 2 Czerwca 2021 6 minut temu, abir napisał(-a): Napisz coś o różnicach między starym a nowym. https://www.boldrsupply.co/blogs/b-roll/the-new-odyssey-bronze-diving-has-never-looked-brighter 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7988 Napisano 3 Czerwca 2021 12 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): https://www.boldrsupply.co/blogs/b-roll/the-new-odyssey-bronze-diving-has-never-looked-brighter Jest bardzo fajny, ale niewiele się różni od pierwszego. szybko się rozejdą w tej limitacji a na dalekim wschodzie pojawił się w sprzedaży ten w kilku wersjach https://wrwatches.com/collections/hruodland/products/hruodland-bronze-avenger 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72275 #7989 Napisano 3 Czerwca 2021 4 minuty temu, abir napisał(-a): Jest bardzo fajny, ale niewiele się różni od pierwszego. szybko się rozejdą w tej limitacji W BOLDR pewnie tak. Ja miałem już kilka razy takie zabawne "doświadczenia" z limitkami, że prawie nikt dłuuuuugo nie pytał kompletnie w ogóle, a potem - kiedy się już wyprzedały dokładnie wszędzie - gość "atakował" mnie pytaniem, czy dostanie może jeszcze "tę limitkę w dobrej cenie"... 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6824 #7990 Napisano 3 Czerwca 2021 W końcu lato 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #7991 Napisano 3 Czerwca 2021 W dniu 28.05.2021 o 20:03, lukighost napisał(-a): pierwszy brąziak Pierwszy i od razu na grubo. Piękny jest. Jak nie lubię tej marki, tak ten model jest znakomity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7992 Napisano 4 Czerwca 2021 Łyk end czas zacząć Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7993 Napisano 5 Czerwca 2021 no to chlup 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72275 #7994 Napisano 6 Czerwca 2021 5 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7995 Napisano 7 Czerwca 2021 PrzyjechałoWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 15 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46492 #7996 Napisano 7 Czerwca 2021 7 minut temu, abir napisał(-a): Przyjechało I jak pierwsze wrażenie? Na zdjęciach wygląda bardzo przyjemnie. Tarcza kanapka w ładnym kolorze, bezel fajnie wykonany... Nawet pasek dobrze dobrali. Jeśli w rękach też robi takie wrażenie to transakcję roku zrobiłeś 😉 Oczywiście gratulacje! 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #7997 Napisano 7 Czerwca 2021 I jak pierwsze wrażenie? Na zdjęciach wygląda bardzo przyjemnie. Tarcza kanapka w ładnym kolorze, bezel fajnie wykonany... Nawet pasek dobrze dobrali. Jeśli w rękach też robi takie wrażenie to transakcję roku zrobiłeś Oczywiście gratulacje!Dziękuję. Miałem już kilka amfibii, więc jestem obyty z kopertą. Ale brązowa wersja jest mega fajna. lekko gruba kanciasta koperta daje dobry efekt. Brak uszu i zakrzywienie powoduje wygodę. Niedługo urlop i ten rusek jedzie ze mną Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kimchal 71 #7998 Napisano 7 Czerwca 2021 Mój nowy nabytek LIV Saturn 5 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7999 Napisano 7 Czerwca 2021 Ciekawy, niby nurek a jednak niecodzienny styl 🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #8000 Napisano 7 Czerwca 2021 Jak Liv startował z tym projektem na kikstarter bardzo spodobała mi się wersja chrono. Ale ona nie jest w brązie. I tak nasze drogi się rozeszły.Teraz widzę że ta wersja też jest ciekawa. Gratulacje zakupuKoperta jest polerowana czy szczotkowana?Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach