Lestaf 452 #526 Napisano 1 Maja 2020 Na czas apokalipsy ubrałem go w jinsy . Teraz wygląda trochę jak Joel z The last of us, może uda się z tym wywinąć od mandatu, jak policja złapie mnie bez maski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #527 Napisano 1 Maja 2020 Na mojego w domu już czeka nowy kajdan i guma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #528 Napisano 1 Maja 2020 Z monstera to nie wiadomo jaka zupa wyjdzie. Z tuńczyka i homara może być niezła Teraz, maritimeeng napisał: Na mojego w domu już czeka nowy kajdan i guma Ile Cię kajdan wyniósł? Brałeś ze Strapcode bezpośdernio czy z Amazonu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #529 Napisano 1 Maja 2020 To jest ta sama bransoleta co w SKX007? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #530 Napisano 1 Maja 2020 Nie pamiętam, kupowałem w paczce 2 minuty temu, Lestaf napisał: To jest ta sama bransoleta co w SKX007? Nie Ok, znalazłem. Za wszystko 334,78$ już z podatkiem i wysyłką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #531 Napisano 1 Maja 2020 Ten superengineer jest zajefany, mam na baby tunie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #532 Napisano 1 Maja 2020 17 minut temu, Noodles napisał: Ten superengineer jest zajefany, mam na baby tunie Ja na wrzuciłem go na tuńczyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #533 Napisano 1 Maja 2020 Oryginalna bransoleta od Żółwia podoba mi się bardziej. Może to dlatego, że ta przypomina mi tą od SKXa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #534 Napisano 1 Maja 2020 Wszyscy psioczą na ten oryginalny kajdan a mi też rzyoasował. Dobre dopasowanie, nawet te bite zapięcie ma plusa: jest cienkie i wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #535 Napisano 1 Maja 2020 6 godzin temu, Lestaf napisał: Oryginalna bransoleta od Żółwia podoba mi się bardziej. Może to dlatego, że ta przypomina mi tą od SKXa. 5 godzin temu, Noodles napisał: Wszyscy psioczą na ten oryginalny kajdan a mi też rzyoasował. Dobre dopasowanie, nawet te bite zapięcie ma plusa: jest cienkie i wygodne. Miliardy much nie mogą się mylić ? Za tydzień wrzucę foty na Jubilee i zobaczycie różnicę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #536 Napisano 2 Maja 2020 Na gumie też przaśnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #537 Napisano 2 Maja 2020 No i spoko rasowy nuras 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8120 #538 Napisano 2 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #539 Napisano 2 Maja 2020 3 godziny temu, tomaliusz napisał: Na gumie też przaśnie ? Dawaj go na bazar, już czekam 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #540 Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Sol, jeszcze za wcześnie na takie ruchy ? Edytowane 2 Maja 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #541 Napisano 8 Maja 2020 Jak to jest z tym nakręcaniem koronką? W sensie ile razy trzeba ją obrócić, żeby naciągnąć sprężynę na maksa i czy napotka się wtedy jakiś opór, czy można kręcić do wyborów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #542 Napisano 8 Maja 2020 Można kręcić do wyborów ? Oporu nie poczujesz, to nie manual. I ja bym za często nie dokręcał, tylko na start ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #543 Napisano 8 Maja 2020 5 godzin temu, Lestaf napisał: Jak to jest z tym nakręcaniem koronką? W sensie ile razy trzeba ją obrócić, żeby naciągnąć sprężynę na maksa i czy napotka się wtedy jakiś opór, czy można kręcić do wyborów? I też koronką nie nakręcisz całej rezerwy chodu. Koronka da Ci rozruch W automatach jest "sprzęgło", które zapobiega przekręceniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #544 Napisano 8 Maja 2020 Bez sensu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #545 Napisano 8 Maja 2020 Bez sensu to jest dokręcanie mechanizmu automatycznego ? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #546 Napisano 8 Maja 2020 Bez sensu to jest dokręcanie mechanizmu automatycznego Ej no, ale jak leżę cały dzień chory w domu na przykład i potem chcę dokręcić zegarek, żeby nie stanął, to wolę nie tłumaczyć się czemu tak ręką macham jak ktoś wejdzie do pokoju... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #547 Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Panowie, na taki tekst niedawno się natknąłem odnośnie dokręcania koronką automatów: https://www.bernardwatch.com/blog/why-is-it-important-to-wind-my-automatic-with-the-crown/ Jak to się ma do kręcenia jedynie na rozruch? Pytam poważnie Edytowane 8 Maja 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #548 Napisano 8 Maja 2020 Ja mam 2? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #549 Napisano 8 Maja 2020 Tego dużego lepiej nie dokręcaj. To nie koronka tylko głowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #550 Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) W tym dużym nie dokręcisz koronka od razu chowa się w kopertę? Edytowane 8 Maja 2020 przez BAT123 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach