Gość Kwiatek #576 Napisano 12 Maja 2020 Godzinę temu, maritimeeng napisał: Wczoraj miałem ciężki wieczór. Byłem w stanie tylko założyć NATO na Oceanusa. Ledwo mi się udało ? Tak też myślałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #577 Napisano 12 Maja 2020 Godzinę temu, _Kwiatek_ napisał: Tak też myślałem No to ciach. Na razie bez skracania, bo muszę przytulać zmarzniętą dziewczynkę po wycieczce rowerowej ? Jak klikniesz zdjęcie, to na Flickr powinieneś zobaczyć resztę fotek. Więcej nie wrzucam, żeby nie męczyć ludzi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23255 #578 Napisano 12 Maja 2020 3 godziny temu, maritimeeng napisał: Wczoraj miałem ciężki wieczór. Byłem w stanie tylko założyć NATO na Oceanusa. Ledwo mi się udało ? A ile rys powstało? ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #579 Napisano 12 Maja 2020 3 minuty temu, tomaliusz napisał: A ile rys powstało? ? Nie sprawdzałem. Boję się ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #580 Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #581 Napisano 16 Maja 2020 Zastanawiam się ile żółwi można mieć w kolekcji żeby nie przegiąć :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #582 Napisano 16 Maja 2020 Wszystkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #583 Napisano 16 Maja 2020 Wszystkie to akurat mi się nie podobają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #584 Napisano 16 Maja 2020 5 godzin temu, MieszkoMieszko napisał: Wszystkie to akurat mi się nie podobają... Zgoda, ale jest jeszcze kilka, które bym przytulił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #585 Napisano 16 Maja 2020 Zgoda, ale jest jeszcze kilka, które bym przytulił...Ja obok 775 i srpc91 widziałbym u siebie srpc23 i sbdy039 hmm czy jeszcze jakieś? No może 773 choć już miałem no i może PADI oraz deep blue 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #586 Napisano 16 Maja 2020 Wszystkie to akurat mi się nie podobają...Które Ci się nie podobają? Jak dla mnie wszystkie są super. Moim zdaniem Żółw to najładniejszy diver, do tego jedyny w swoim rodzaju, nie kopiujący niczego. W prawdzie trochę w nim jest z Doxy, trochę z Omegi i Rolexa, ale nie jest to zrzynka z żadnego z nich. Ja gdybym nie miał rodziny i kredytu, to kupiłbym wszystkie na raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #587 Napisano 16 Maja 2020 Które Ci się nie podobają? Jak dla mnie wszystkie są super. Moim zdaniem Żółw to najładniejszy diver, do tego jedyny w swoim rodzaju, nie kopiujący niczego. W prawdzie trochę w nim jest z Doxy, trochę z Omegi i Rolexa, ale nie jest to zrzynka z żadnego z nich. Ja gdybym nie miał rodziny i kredytu, to kupiłbym wszystkie na raz Może nie tyle że nie podobają ale bardziej przez limitacje czy współdzielone z innymi żółwiami tarczę części posiadania nie widziałbym sensu...Uzywajac wcześniej wklejonego tu zdjęcia to brałbym idąc od góry 773 775 777 pozostałe to wariacja kolorystyczna bezela z 777Z drugiej linii wszystkie są spoko ale limitki...Z trzeciej 3 ostatnie choć dawno Grey podobny do zimbe z poprzedniej liniiZ czwartej great white shark i sea grape I w końcu sbdy039 a z nowych gdyby nie lupka to wybrałbym jeszcze mante 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #588 Napisano 16 Maja 2020 Które Ci się nie podobają? Jak dla mnie wszystkie są super. Moim zdaniem Żółw to najładniejszy diver, do tego jedyny w swoim rodzaju, nie kopiujący niczego. W prawdzie trochę w nim jest z Doxy, trochę z Omegi i Rolexa, ale nie jest to zrzynka z żadnego z nich. Ja gdybym nie miał rodziny i kredytu, to kupiłbym wszystkie na raz Może nie tyle że nie podobają ale bardziej przez limitacje czy współdzielone z innymi żółwiami tarczę części posiadania nie widziałbym sensu...Uzywajac wcześniej wklejonego tu zdjęcia to brałbym idąc od góry 773 775 777 pozostałe to wariacja kolorystyczna bezela z 777Z drugiej linii wszystkie są spoko ale limitki...Z trzeciej 3 ostatnie choć dawno Grey podobny do zimbe z poprzedniej liniiZ czwartej great white shark i sea grape I w końcu sbdy039 a z nowych gdyby nie lupka to wybrałbym jeszcze mante 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #589 Napisano 16 Maja 2020 Mnie się z kolei niespecjalnie podoba SRPC23. Nie to, żebym uważał, że jest brzydki, po prostu jest jakiś taki nijaki dla mnie. Chciałem napisać, że nie podoba mi się również SRPD01, ale w sumie ujdzie w tłoku Za to SRPA19, który jest do tego ostatniego dość podobny, jest dla mnie zaraz po Black Ninja Turtle i SRPD45 chyba najładniejszym żółwiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #590 Napisano 16 Maja 2020 Nie lubię ciemnych kopert dlatego ja mam takie podejście no i lupki.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #591 Napisano 16 Maja 2020 Ciekawe co im do łba strzeliło z tą lupką... Nikt tych łupek nie lubi, a oni chyba na złość ją dodali :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #592 Napisano 16 Maja 2020 Ładniejszy od wszystkich tutaj ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #593 Napisano 16 Maja 2020 U mnie zmiana gaci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #594 Napisano 16 Maja 2020 Ładniejszy od wszystkich tutaj Brzydki nie jest, ale szkoda że nie ma podwójnego datownika i że wskazówka godzinowa to ta strzałka. Jak dla mnie wygrywa Żółw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4444 #595 Napisano 16 Maja 2020 2 godziny temu, maritimeeng napisał: Ładniejszy od wszystkich tutaj ? No ładniejszy ale pozwolę sobie przebić jeszcze ładnieszym 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #596 Napisano 16 Maja 2020 Teraz, pisar napisał: No ładniejszy ale pozwolę sobie przebić jeszcze ładnieszym Eee tam, jakiś szarak i indeksy zniekształcone ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #597 Napisano 16 Maja 2020 Panowie, w wątku żółwiowym tylko jeden zegarek może być królem. I jakiego byście tu Rolmopsa, czy innego Melexa nie pokazali, to i tak "gad" będzie tu najpiękniejszy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2803 #598 Napisano 17 Maja 2020 Panowie, w wątku żółwiowym tylko jeden zegarek może być królem. I jakiego byście tu Rolmopsa, czy innego Melexa nie pokazali, to i tak "gad" będzie tu najpiękniejszy Srp777 jest jeszcze na zagranicznych sklepach w clakiem całkiem kasce do dostania.. ktoś nawet kiedyś pytał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8671 #599 Napisano 17 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #600 Napisano 17 Maja 2020 22 godziny temu, Lestaf napisał: Ja gdybym nie miał rodziny i kredytu, to kupiłbym wszystkie na raz No to 70-100 tysięcy trzeba by wydać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach