Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.
Pomóżmy Martynce w walce z rakiem !
By
dariusz chlastawa, in FORUM GŁÓWNE
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Z_bych
SEVENFRIDAY– model V1-01 (SFV-101) i V3-01 (SFV-301)
Stan zegarków 9/10 (delikatnie uszkodzone tekturowe wytłoczki zabezpieczające)
Cena 3499 zł + koszt wybranej wysyłki
1 rok gwarancji.
Zegarki szwajcarskiej manufaktury SevenFriday to idealne połączenie solidnej jakości wykonania, niecodziennej, przyciągającej uwagę stylistyki oraz tradycyjnych mechanizmów, na dodatek w bardzo atrakcyjnej cenie. Model V, który miał premierę w 2015 r. , posiada kopertę wykonaną ze stali szlachetnej, pokrytą czarną powłoką PVD, o średnicy 49, 7 mm, wysokości 44,3 i grubości 11,3 mm oraz niezawodny, japoński mechanizm automatyczny.
To zegarek dla facetów, którzy lubią duże, oryginalne zegarki, na konkretnych, szerokich, skórzanych paskach.
Specyfikacja techniczna:
Producent: Sevenfriday Szwajcaria Koperta ze stali szlachetnej: 49,7 mm średnica, 44,3 wysokość, 11,4 mm grubość. Japoński mechanizm (Citizen) Miyota 82S7. Naciąg automatyczny. Wzmocnione szkło mineralne. Wskaźnik dzień / noc. 4-poziomowa tarcza typu „open heart”. Wodoszczelność 3 ATM. Skórzany, czarny pasek w zestawie. Zegarek nowy, nie był noszony, do zdjęć były zdjęte folie, pełny zestaw.
-
By emstel
Witajcie,
Ostatnio poluję na zegarki Sevenfriday. Dziś zobaczyłem aukcję jednego z nich: http://allegro.pl/nowy-zegarek-sevenfriday-p3-1-industrial-engines-i5891256058.html
Zastanawia mnie jego autentyczność. Wiem, że jest dużo podróbek na aliexpress i obawiam się, że to może być jedna z nich.
Zwróćcie uwagę na napis RING. Na stronie producenta jest jedynie "RING: C5H8", tutaj mamy jakiś dłuższy ciąg. Sprawdzałem filmiki różnych recenzentów i u nich było podobnie jak na stronie producenta.
Czy dobrze mi się wydaje?
Pozdrawiam,
Mateusz
-