Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Temat inny niż wszystkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tornan

Aaaaaaahahahahahaha :):):)

post-0-0-51594800-1330526022.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi.

Danny Kaye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo życie :) No to już znamy okoliczności kontuzji bransolety pewnego Seamastera :) No ale mało który zegarek coś takiego zniesie :wink:

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to już znamy okoliczności kontuzji bransolety pewnego Seamastera :)

he he, miałem dokładnie to samo skojarzenie ale się powstrzymałem od komentarza :)

tessio, jak to w końcu było?!

I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi.

Danny Kaye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

...a pamiętam jak to było, zegarek poleciał na ziemię a ja razem z nim :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Julian

Dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa... :)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock:

"This all started when Nic sent in his Mare Nostrum Slytech for a cleaning and while it was in he inquired about having the dial replaced. I have no idea what the problem was with the dial, but Panerai has old parts available for this type of thing. He gets a quote back of over $3000.00!!! Now, I dunno about you, but Nic wasn't the only guy in Paneristiland that thought that was a buttload of money for a dial! He went up the foodchain at the service depot and got nowhere, and finally was e-mailing Bonatti directly to try to find out why a simple thing like a dial was suddenly a major profit center for Panerai. Bonatti never got back to him despite many attempts, then apparently, his A/D in France contacted him to let him know that a Panerai he had orderd was in, but the dealer was told, in no uncertain terms, that NO A/D in France would be allowed to sell to him and that decree came down from Bonatti himself! That's EXTREMELY effed up!"

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

wez poprawke, ze to, ze opisuje to osoba trzecia (z opowiesci); o ile to prawda z ta naprawa to gosc sie mogl wkurzyc bo cena za naprawe absurdalna ale to model historyczny wyprodukowany tak na prawede przez inna firme, stad moze taka cena, nie wierze tez ze go OP nie poinformowalo o kosztach przed dokonaniem naprawy; no i zupelnie nie wiem jak technicznie mozna wpisac kogos na "czarna liste"- abstrahujac od tego, ze to samo w sobie jest niezgodne z prawem, to kto legitymuje klienta w salonie? :shock: ktos tam tez pisal, ze czlowiek ten handluje Panerai'ami i moze to glownie o to poszlo? :roll:

brzmi to wszystko jak scenariusz jakiegos kiepskiego filmu, cala historia jest tak nieprawdopodobna, ze ciezko w nia uwierzyc :roll: chociaz z drugiej strony dobrze wiemy, ze "upierdliwy wielbiciel" marki moze narobic firmie wiecej szkod niz najwiekszy wrog :wink: warto byloby poznac kulisy tej calej historii ale pewnie nie bedzie nam dane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wez poprawke, ze to, ze opisuje to osoba trzecia (z opowiesci);

Ja to wiem i biore pod uwage, dlatego nie komentuje tylko wstawiam :shock:, bo ciezko w to uwierzyc, ale ....

o ile to prawda z ta naprawa to gosc sie mogl wkurzyc bo cena za naprawe absurdalna ale to model historyczny wyprodukowany tak na prawede przez inna firme, stad moze taka cena,

3000$ za tarcze?? Rozumiem, ze historyczny model, ale to nie zmienia faktu, ze cena jest absurdalna!

Wydaje mi sie, ze gosc nie jest tak strasznie wkurzony o to, ze zarzadali od niego 3k$, ale o to, ze nie odpowiadano na jego maile i o ten telefon.

Oczywiscie jesli to prawda...

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o taki model?

mns.jpg

mns_box.jpg

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

brzydki, nie? :wink:

byly tylko 2 serie po 50 egzemplarzy- domyslam sie, ze cena samego zegarka tez dzisiaj jest bardzo konkretna 8) a gosc ma ponoc w kolekcji az 30 historycznych Pam'ow :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.