Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Temat inny niż wszystkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

z forum esgieha:

Szedł Jasio przez las buraków cukrowych i zastanawiał się nad tym, czy mógłby być skowronkiem. Pytał czasem Słońce, które jednak wciąż milczało, bo nie chciało dostać milicyjną pałą, ale nie wiedziało, że i tak to bez sensu. Bo przecież wszyscy śpią snem Przedwiecznych Niedźwiedzi Polarnych, które sadza w polu marchewkowym introwertyczny sadzacz żeby go pilnowały. Pilnowanie zaś jest wielce interesującym zajęciem, chociaż praca księgowego powoduje rozne niekonwencjonalne zachowania wśród wszystkich, ktorzy poszukują odpowiedzi o sens bycia lub też nie. Jednakowoż nie należy bać się jeży bo jak wiadomo jeż to zwierz z nowoczesnym spojrzeniem, co sprawia że każdy jazzy jeż lubi sobie czasem pofristajlować z ziomalami pijacymi roznego rodzaju trunki niekoniecznie bedace bogatym zrodlem witamin lecz objęte akcyzą. Pewnego razu, kiedy Jasio oglądał swojego najlepszego przyjaciela zwanego bogiem forum esgieha nie wytrzymał i postanowił go zastąpić. Z plecaka wyciągnął sok z gumijagód, wypił go duszkiem, prosto z gwinta podłączył sobie internet, by tej nocy mogl sobie spokojnie odkroić prawą nogę albo lewy pośladek ewentualnie cos pomiedzy wygimnastykowanymi, aczkolwiek krzywymi palcami lewej dłoni.

Czy będzie bolało? "Pewnie!" - krzyknął skrzat wyjmując swojego ogromniastego krzywego, troche pomarszczonego, szeroko uśmiechniętego chomika. Chomik przestraszył się, że będzie musiał zrobić coś, czego nie robił dawno, czyli umyć zęby. "Ja jeszcze nigdy nie robilem tego szczoteczką bez włosia." zachlipał i krzyknął: "Wyginam ciało śmiało!". Założywszy różowy kask bedacy ochrona przed spadającymi asteroidami poszedł do lekarza rodzinnego aby zrobić badania moczu, morfologii i cisnienia hydraulicznego kombajnu do zbierania kocich gowienek. Rozczarował się, gdyż lekarka okazal sie hydraulik - pan Stanislaw, bliżej znany jako seryjny otwieracz puszek i naprawiacz pralek bedacych czestym celem ataków niewyżytych sadystów.

-'Ech..'-westchnal zbierajac po drodze rozne ciekawie wygladajace grzybki, przyglądając się im dostrzegl niezwykle podobienstwo do swoich małych kaktusow. -'Moglbym przysiac, że gdzieś już..." Wtem począł odpływać do krainy wiecznej rozkoszy trip'a postgrzybkowego, bedacego bardzo skutecznym srodkiem zapobiegawczym na tęsknotę za żelkami. Zobaczył samego siebie z głową w butelce wina marki Pełzająca Część Twarzy

- problem polegał na tym, że byl zagorzalym abstynentem, ale skrycie marzył sprobowac chociaz raz. Nie myśląc, natychmiast otworzył szeroko paszczę, ukazujac bezzebna twarz, ktora przestraszyłaby niejednego zaprawionego w bojach. Duszkiem opróżnił zawartość, odczuwajac przy tym niczym nieograniczona ekstaze porownywalna tylko z chwilą, gdy pierwszy raz dmuchal zapalczywie piekna, zwinna, zgrabna klacz rasy arabskiej, której ruda grzywa siegala mu po konce paznokci stop. Zaczął się zastanawiać, czy aby na pewno jest w stanie podolac tak wielkiemu wyzwaniu, jakim jest wyrafinowane i dopracowane zaspokojenie jej zwierzecego apetytu na jego duzy snopek siana. Zasapany, spocony jak znana wszystkim lokomotywa, staral sie dojsc do siebie po ostrym rozstroju żołądka, będącym efektem wyjątkowo obfitej uczty w pokoju Samorządu Studentów - a wszyscy wiemy, ze przed wyborami kiełbasy jest pod dostatkiem, bo politycy z natury opychają ile wlezie. Postanowił dać im kopa. Niezwłocznie wyruszył więc do prałata po niezaprzeczalnie niezbędne mu rajtuzy, które nosił na lewa strone, co umożliwiało mu uzewnętrznianie swojego indywidualizmu, który był niezwykle wyczesany w kosmos ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Co się Maciek śmiejesz :?:. Są ludzie którzy lubią zegarki biżuteryjne. Gdybyśmy wszyscy zachwycali się tymi samymi czasomierzami, to świat byłby nudny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie paliłem, ale zaczynam czuć ten klimat... :D:):)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po jednym z pierwszych treningów Leo Beenhakker zapytał mnie, który z graczy ma pseudonim "K...a". I dlaczego koledzy ciągle wołają na niego podczas treningu i czego od niego chcą - menedżer reprezentacji Jaan de Zeeuw.

:)

I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi.

Danny Kaye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewe coś ciekawego :

http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=31921&st=45

Szczególnie wypowiedż Amanda18

jeszcze ten:

http://users.nethit.pl/forum/read/mark2706/2982497/

Czasami myślę :wink: że nasze forum jest nudne :wink:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy się " :lol: " czy " :cry: "

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, Staruszek, jak to znalazłeś? :mrgreen: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen: Podejrzana sprawa... :mrgreen:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

stary zbereznik! :oops: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji mojego wykształcenia , często szukam odpowiedniej pisowni niektórych słów aby nie robić błędów :wink: a nie chce mi się pisać w Wordzie więc szukam najszybciej jak można wpisuję wyraz w google i klikam myszką - nie schylając się :wink: . Akurat tutaj szukałem słowa spudniczka- którego pisowni nie byłem pewien i znalazłem wiele ciekawych tematów o których mi się nie śniło :twisted: przyznajcie lepiej , że opisy pobudzają wyobrażnię :oops: i robią wrażenie :wink: a co do spudniczki- sprawdzcie sami :lol:

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
często szukam odpowiedniej pisowni niektórych słów aby nie robić błędów (...) a nie chce mi się pisać w Wordzie więc szukam najszybciej jak można wpisuję wyraz w google i klikam myszką

wyedytuj posta i zmien to tlumaczenie- bo Google to chyba najgorsze z mozliwych miejsc do weryfikacji pisowni- ja tego nie kupuje :lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisałem 'spudniczka' , bo przy takiej pisowni można to znależć :lol:

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co będę sprawdzał ó.
jak będziesz szukał takiej pisowni nic ciekawego nie znajdziesz :twisted:

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.