Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Capri

Jakiego G-shocka masz dzisiaj na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.08.2026 o 13:23, Sol napisał(-a):

"Jak ty nic nie rozumiesz i nie rozumiesz" :D

Kupujesz kostkę i masz jak zacząć rozmowę z koleżankami... a każda jest od ciebie młodsza :P

Namawiałeś, namawiałeś, i mi żyłka w ... pękła.
Kupię kostkę. Ale taką w swoim stylu... i moim Casio-kostkowym koleżankom też coś pęknie, guma w stringach, gdy moją kostkę zobaczą :D :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Klincz napisał(-a):

Namawiałeś, namawiałeś, i mi żyłka w ... pękła.
Kupię kostkę. Ale taką w swoim stylu... i moim Casio-kostkowym koleżankom też coś pęknie, guma w stringach, gdy moją kostkę zobaczą :D :P 

Kostka to klasyk nad klasyki G.

Można jej nie uwielbiać, ale nie da się jej odmówić wygody, niezawodności i stylistyki pierwszego G, czyli DW-5000C

Każdy kolekcjoner, czy G-Świr powinien mieć ją chociaż przez chwilę (a nawet cały czas) by móc się do tego odnieść.

Najtańsza (5600) kosztuje niewiele, a jest w pełni funkcjonalna i daje obraz co to znaczy kostka.

Trzymam kciuki :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sol napisał(-a):

Można jej nie uwielbiać, ale nie da się jej odmówić wygody, niezawodności i stylistyki pierwszego G, czyli DW-5000C

Każdy kolekcjoner, czy G-Świr powinien mieć ją chociaż przez chwilę (a nawet cały czas) by móc się do tego odnieść.

Najtańsza (5600) kosztuje niewiele, a jest w pełni funkcjonalna i daje obraz co to znaczy kostka.

Jest to jeden z niewielu G-Shocków który mi się podoba. I chyba jedyny który mogę swobodnie nosić 🙂

IMG_5976.thumb.jpeg.f54bc9ee07387f89b8364b106c38cf7d.jpeg 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Sol napisał(-a):

Ech, jak Ty Szanowny Kolego jeszcze mnie nie rozumiesz 😜 
Około czwartku, środy będziesz wiedział, dlaczego ja zawsze idę "pod prąd". 
Ale kostkę kupię. Dziś przed południem...

Pozdrawiam serdecznie, i pamiętaj, to przez Ciebie będę miał pierwszą kostkę, jak już wspomniałem, taką w moim stylu.
Czy świta Ci już w imaginacji, co tak mniej więcej mnie zainteresowało w temacie kostek? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi