clusca 4903 #451 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Z tego, co mi wiadomo były trzy: z czarnym, zielonym (najładniejsza wersja ) i niebieskim paskiem. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #452 Napisano 22 Sierpnia 2018 Pytam, bo w tym tygodniu nad Bałtykiem widziałem u gościa na plaży bardzo podobny zegarek tylko cały czerwony, na 90 % byłem pewny że to ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #453 Napisano 22 Sierpnia 2018 ZTCW, to nie ma czerwonego. Może to jakaś radosna twórczość "replikatorów" (OMG, przypomniał mi się Star Trek ). A co powiecie na Romana II Burtona? Od razu uprzedzam, tym razem, to moja radosna twórczość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #454 Napisano 22 Sierpnia 2018 Jak wspomniałeś wcześniej, na zielonym mi najbardziej pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84689 #455 Napisano 23 Sierpnia 2018 Clusca super ta Twoja twórczość. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #456 Napisano 23 Sierpnia 2018 A co powiecie na Romana II Burtona? Od razu uprzedzam, tym razem, to moja radosna twórczość Czyli jednak, może być ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #457 Napisano 23 Sierpnia 2018 Czyli jednak, może być ładny Albo brzydki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #458 Napisano 24 Sierpnia 2018 Jak mówi klasyk, nie ładne co ładne ale co się komu podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #459 Napisano 24 Sierpnia 2018 Jak mówi klasyk, nie ładne co ładne ale co się komu podoba Taki byl przekaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #460 Napisano 24 Sierpnia 2018 " Parówkowy Skrytożerco " powiedz gdzie kupiłeś swoją sztukę ? . Bo poluję na niego od pewnego czasu . P.S Kozacki nick 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #461 Napisano 24 Sierpnia 2018 Na Chrono24. Helvetic Time AG - HarveyStore.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #462 Napisano 24 Sierpnia 2018 Dzięki . Z tego co widzę to idzie ze Szwajcarii jest szansa że złapie mnie cło ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #463 Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) W EU nie zlapie. Poza tym oni maja tez sklep w Niemczech.Tu cytat z ich szwajcarskiego sklepu, z ktorego ja kupowalem: ''NO DUTIES & TAXES FOR EUROPEAN CUSTOMERS '' Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #464 Napisano 24 Sierpnia 2018 Info dla tych, dla których wersja czarna jest "bleee", a zielona niczego sobie W jednym z niemieckich sklepów pokazała się dostępna wersja 1B: https://watches.uhrzeit.org/watches/Casio/G-shock/G-Shock-Rangeman-Digital-Watch-GPR-B1000-1BER.phpCo prawda w cenie takiej sobie, ale może jest szansa, że się pokaże również gdzie indziej w nieco korzystniejszej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #465 Napisano 24 Sierpnia 2018 Trzymasz reke na pulsie Clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #466 Napisano 24 Sierpnia 2018 A jak... nigdy się nie zarzekałem, że Romka II nie kupię Clusca super ta Twoja twórczość.Dzięki Prawdę mówiąc, to gdyby taka wersja wyszła (no może z niewielkimi poprawkami), pewnie bym się skusił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #467 Napisano 24 Sierpnia 2018 Taka cena + 4euro wysyłka. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #468 Napisano 24 Sierpnia 2018 No nie są to tanie rzeczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #469 Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) ZTCW, to nie ma czerwonego. Może to jakaś radosna twórczość "replikatorów" (OMG, przypomniał mi się Star Trek ). A co powiecie na Romana II Burtona? Od razu uprzedzam, tym razem, to moja radosna twórczość Ciekawe kiedy wpadną na to nasi mali żółci przyjaciele z biura prokektowego Casio, gdybyś nie dopisał że to Twoje dzieło, już bym pytał gdzie można je zamówić. Serio,roman 2 Burton by clusca edytion rozwala system. Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #470 Napisano 24 Sierpnia 2018 No nie są to tanie rzeczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #471 Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Parówkowy... Ty to masz.....Są rzeczy, które się nawet najwiekszym fizjologom nie śniły.A poza tym zegarek ten jest bardzo niezbędnie koniecznie potrzebny ! Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #472 Napisano 24 Sierpnia 2018 A poza tym zegarek ten jest bardzo niezbędnie koniecznie potrzebny ! Tak jak 99.99% zegarkow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #473 Napisano 26 Sierpnia 2018 Melduję, że mój Roman osiągnął cztery kreski naładowania baterii dzięki panelom słonecznym. Ponad dwa tygodnie na świeżym powietrzu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #474 Napisano 26 Sierpnia 2018 Da się - da się !!!Do zimy naładujesz go na full . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #475 Napisano 26 Sierpnia 2018 To ja nieśmiało zapytam, czy nie można po prostu użyć ładowarki, żeby do pełna zatankować Romana Drugiego Wielkiego? No chyba, że chodzi o to, że im wolniejsze ładowanie, tym dłużej będzie trzymał na baterii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach