Parówkowy skrytożerca 429 #551 Napisano 11 Września 2018 Alternatywa dla oryginalnego paska. Adaptery pozwola pokombinowac np z NATO kiedy przyjdzie ochota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #552 Napisano 12 Września 2018 Super wygląda. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #553 Napisano 12 Września 2018 Szybko przyszła, jakieś dodatkowe opłaty miałeś? Wygląda czadowo 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #554 Napisano 12 Września 2018 (edytowane) By przejscie z masywnej koperty na pasek było bardziej harmonijne jest on szerszy przy mocowaniu. W przypadku bransolety tego brak,a mimo to.....wyglada to bardzo dobrze. Edytowane 12 Września 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #555 Napisano 12 Września 2018 Szybko przyszła, jakieś dodatkowe opłaty miałeś? Wygląda czadowo Nic ponad to co zaplacilem w sklepie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #556 Napisano 12 Września 2018 Dziś miałem okazję dokładnie obejrzeć i przymierzyć. Ogólne wrażenie super! Bardzo fajnie wykonany, przy tym czytelny wyświetlacz. Mimo że mi się podoba i myślałem o zakupie, to muszę przyznać że jego rozmiar chyba przekracza moją zdolność akceptacji dla zegarka... A lubię duże, na codzień noszę przecież GPW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #557 Napisano 12 Września 2018 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/95e3e4e904660bf37c85a8dd92018557.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #558 Napisano 12 Września 2018 Powoli, powoli, coraz więcej osób się do niego przekonuje. Na początku opory i krytyka, zwłaszcza że Roman I zawiesił poprzeczkę wysoko.Powodem takiego stanu na chwilę obecną jest wysoka cena, ale gdyby zszedł poniżej 2 tyś. to myślę, że jego notowania by wzrosły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #559 Napisano 13 Września 2018 (edytowane) Powoli, powoli, coraz więcej osób się do niego przekonuje. Na początku opory i krytyka, zwłaszcza że Roman I zawiesił poprzeczkę wysoko.Powodem takiego stanu na chwilę obecną jest wysoka cena, ale gdyby zszedł poniżej 2 tyś. to myślę, że jego notowania by wzrosły. Ta poprzeczka nie jest aż tak wysoko,bo choć funkcyjnie genialny,moim zdaniem nigdy nie bedzie kultowy tak jak np.kostka.A to z powodu wyglądu. Jest z nim coś nie tak,nic nie pasuje,brak symetrii spaprana proporcja paska przy bezelu... jakby nacpany picasso,wisząc głową w dół, narysował ten kształt gownem na desce.Mówi się że GPR jest brzydki,może.... ale przy romku l wygląda jak kwiat obok wiadra z łajnem. Edytowane 13 Września 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #560 Napisano 13 Września 2018 ....Mówi się że GPR jest brzydki,może.... ale przy romku l wygląda jak kwiat obok wiadra z łajnem. Z gustem się nie polemizuje, wielu się będzie podobał Roman I innym II i będą stosować porównania do materii subiektywnie obrzydliwej z piękną. Co do GPR-B-1000 uważam, że słusznie znajduje on zainteresowanie u części osób i niesłusznie jest "opluwany" przez część "estetów", że "to brzydal" itd. Ale mamy wolność i możemy ogłaszać swoje preferencje i krytykować lub zachwalać coś byle by to nie było: ad personam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #561 Napisano 13 Września 2018 Roman I najpiekniejszy nie jest, II moim zdaniem jest ladniejsza, tyle ze jest ogrooomna. Jednak co do stawania sie kultowym, to mysle, ze nie piekno tu decyduje. Cos moze byc tak brzydkie, ze az ladne, vide Saab 900, ktorego wyglad jest MZ bardzo "ciekawy", ba, nawet Multipla znajduje swoich amatorow , tak wiec, czas pokaze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #562 Napisano 13 Września 2018 ...Mówi się że GPR jest brzydki,może.... ale przy romku l wygląda jak kwiat obok wiadra z łajnem.Rzekłbym, że jest na odwrót, ale jak już było mówione, o gustach się nie dyskutuje 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #563 Napisano 13 Września 2018 Rzekłbym, że jest na odwrót, ale jak już było mówione, o gustach się nie dyskutuje Pod tym twierdzeniem się podpisuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #564 Napisano 13 Września 2018 Cały czas mowa o wyglądzie, tylko i wyłącznie. Z jednej strony harmonia a z drugiej młot który spadł na kulkę z plasteliny i to co wyszło nazwali 9400.Sory,ale romek pierwszy to ulep.Taki zegarkowy Renault Thalia, niby jezdzi ale szpetny jak listopadowa noc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #565 Napisano 13 Września 2018 ...Taki zegarkowy Renault Thalia, niby jezdzi ale szpetny jak listopadowa noc. Kurde, to masz pogląd, że ło-matko. Ale spoko.... nie posiadaj, nie kupuj, nie oglądaj, nie noś, nie dotykaj...… a będziesz zdrowszy - bo masz do tego prawo.Gust to gust. Bez zbędnej polemiki.Mnie się pierwszy spodobał. Pozdrawiam.A GPR-B-1000 uważam, że jest OK. przy czym to inna edycja (poziom) technologiczna. Siema. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #566 Napisano 13 Września 2018 Kurde, to masz pogląd, że ło-matko. Ale spoko.... nie posiadaj, nie kupuj, nie oglądaj, nie noś, nie dotykaj...… a będziesz zdrowszy - bo masz do tego prawo.Gust to gust. Bez zbędnej polemiki.Mnie się pierwszy spodobał. Pozdrawiam.A GPR-B-1000 uważam, że jest OK. przy czym to inna edycja (poziom) technologiczna. Siema.Z tym nieposiadaniem to troche za późno ponieważ juz go posiadam...wiem,hipokryzja z mojej strony ale jakiś rok temu dalem sie ponieść ogólnej euforii ,te sensory i w ogóle.Nauczka by nie sugerowac się trendami tylko sercem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #567 Napisano 13 Września 2018 ,..ee..no bez przesadnej kokieterii,bo to nie hipokryzja,a zwyczajne rozczarowanie i tyle, każdemu się trafia, ja sam pozbyłem się trzech zegarkow (w tym dwóch Gshockow) bo kiedy juz dotarly do mnie,stwierdzilem,ze to jednak nie to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #568 Napisano 14 Września 2018 Rozczarowanie to dobre słowo i nie można tego skwitowac- widziały gały co brały, bo czesto żadne zdjecie ani filmik nie oddaje rzeczywistosci. Podejmujemy błędne decyzje,wyciagamy z nich wnioski i wtedy...znów podejmujemy błędne decyzje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #569 Napisano 14 Września 2018 Często nasza wyobraźnia kreuje wyidealizowany obraz czegoś, co byśmy chcieli mieć. Kiedy już to coś nabędziemy następuje konfrontacja naszych oczekiwań, odpowiednio "podrasowanych" naszą wyobraźnią, z rzeczywistym produktem. I tu następuje moment kulminacyjny - na ile produkt spełnia nasze oczekiwania, albo jak bardzo go wyidealizowaliśmy, i jaką różnicę między "expectations and reality" jesteśmy w stanie zaakceptować. Rozczarowanie, które często towarzyszy nam podczas kilkudniowego obcowania z nowym zegarkiem, to rzeczywiście dobre słowo Niemniej jednak, gdyby nie ono, to nowi użytkownicy nie mieliby szansy nacieszyć się swoimi nowymi nabytkami w nieco niższej cenie i... być może po raz kolejny się rozczarować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #570 Napisano 14 Września 2018 Robi się tu filozoficznie. Zawsze pozostaje rozstanie - czytaj sprzedaż. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #571 Napisano 15 Września 2018 (edytowane) To znaczy że są ludzie którzy to jeszcze kupują? Edytowane 15 Września 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #572 Napisano 15 Września 2018 Mnie zegarek sie nawet podobam. Wielkosc.... to moze byc problem dla niektorych. Ale wyglad nie jest zly. Mnie bardziej razi brak kilku rzeczy wlasnie patrzac orzez pryzmat ceny. Mam nadzieje ze zegarek bedzie sie sprzedawal niezle by Casio nadal wprowadzalo innowacje. Ale sadze ze do pierwszego Romana raczej niema szans. Mam nadzieje ze pomysla otym i moze nastepny wielki powrot moze Mudmastera bedzie zegarkiem kompletnym jak Roman. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #573 Napisano 17 Września 2018 Nie śpimy :-)) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #574 Napisano 17 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #575 Napisano 17 Września 2018 Southampton i okolice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach