Master Yoda 2171 #5351 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Zegarki Bonda nie potrzebują takiej reklamy.Omega ją wybrała.....do reklamy.Mnie ładne kobiety się podobają zegarki tez,a ze czasy takie ze innym nie to szanuje Twoje zdanie.....P.S Bondowi tez sie podobała.....A niby kto miał reklamować damskie zegarki Omegi-Biedroń? Edytowane 23 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4806 #5352 Napisano 23 Maja 2014 no to masz jenifer.jpgŚliczny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5353 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) dla r ównowagi Edytowane 23 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mousey 0 #5354 Napisano 23 Maja 2014 dla r ównowagielton.jpgMogłeś sobie darować - mam niestety bujną wyobraźnię i delikatny żołądek:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #5355 Napisano 23 Maja 2014 Omega ją wybrała.....do reklamy.Mnie ładne kobiety się podobają zegarki tez,a ze czasy takie ze innym nie to szanuje Twoje zdanie.....P.S Bondowi tez sie podobała.....A niby kto miał reklamować damskie zegarki Omegi-Biedroń? Takie czasy, że czytanie ze zrozumieniem nie przychodzi łatwo A gdziś Ty wyczytał, że mi się ona nie podoba? Eee... Biedroń raczej nie ma szans. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5356 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Takie czasy, że czytanie ze zrozumieniem nie przychodzi łatwo A gdziś Ty wyczytał, że mi się ona nie podoba?Eee... Biedroń raczej nie ma szans. Wiesz co zauważyłem?-że to nie czytanie ze zrozumieniem jest problemem a pisanie tak by zrozumiano [gdzieś czytałem ze Szymborska incognito pisała egzamin nt własnej poezji-dla zartu i otrzymała ocene negatywną]Ale ok,sztama Edytowane 23 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5357 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Tak zupełnie poważnie to jak dzieci mają być w tych czasach normalne jak co chwilę jakichś gejów, transwestytów czy co tam jeszcze promują w telewizji i karmią tym debilizmem od małego.Ostatnio mnie 4 letnia córka zapytała jak zobaczyła tego kretyna "tato, czy to jest pan czy pani" odpowiedź była szybka i prosta "idiota"Bardzo dobrze, tolerancja tolerancją, ale promocja, szczególnie tak skrajnych odmienności, to prostu przesada i to już godzi w wolność poglądu i godność ludzi, którzy reprezentują bardziej konserwatywne poglądy. Niech sobie ludzie żyją jak chcą, jak każdy inny człowiek, nie kłuje mnie to w oczy. Jednak, niech nie narzucają się innym, nie atakują sobą, bo takiego czegoś, nawet najbardziej tolerancyjne społeczeństwo, zwyczajnie nie zniesie. Cook, w linku zapodałeś gorące dania główne ale niestety moja PO chrono nie jest takim pussy magnet'em albo robię coś źle Polujesz na zbyt wartościowe kobiety. Przejdź się do galerii handlowej w granicach 10-12 godziny Bądź do dyskoteki, gdzie grają ostre elektro, a koledzy z bicem poniżej 35cm w obwodzie nie mają wstępu. Edytowane 24 Maja 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #5358 Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) Słuchajcie - poznajcie co nosi Wojciech Modest Amaro? Polski restaurator, prowadzący polską edycję "Piekielnej kuchni" Edit 15 minut później: znalazłem odpowiedź w tym wątku Przepraszam za zamieszanie. Edytowane 24 Maja 2014 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5359 Napisano 24 Maja 2014 Sorry chłopaki, może rozczaruję, ale dla mnie dziewczyna z sąsiedztwa (Jennifer) to nr 1. Ta Pani jest dyskusyjna bo jednym się bardzo podoba a innym wcale - ja szczerze mówiąc jestem w tej drugiej grupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #5360 Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) A jak już tak mocno offtopujemy to ja powiem, że należę do zwolenników Jennifer - szczególnie w filmie "Szefowie wrogowie" Edytowane 24 Maja 2014 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #5361 Napisano 24 Maja 2014 Tag Heuer Carrera - Wojewódzki i Prokop też takie mają 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5362 Napisano 24 Maja 2014 A jak już tak mocno offtopujemy to ja powiem, że należę do zwolenników Jennifer - szczególnie w filmie "Szefowie wrogowie" To był ostatni film/serial jaki z nią widziałem i właśnie na podstawie tej kreacji, obudziła we mnie lekki pociąg do niej i na tej podstawie uznałem, że czas jest dla niej łaskawy 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5363 Napisano 24 Maja 2014 Słuchajcie - poznajcie co nosi Wojciech Modest Amaro? Polski restaurator, prowadzący polską edycję "Piekielnej kuchni" Prawie rozpętałbyś drugą wojnę Temat był kilka razy przerabiany, a pamiętam, niedawno, ktoś wrzucił i zaczęła się dyskusja na kilkanaście osób, czy on zasługuje na uznanie czy nie i czy można go uznać za znaną osobę 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5364 Napisano 24 Maja 2014 Prawie rozpętałbyś drugą wojnę Temat był kilka razy przerabiany, a pamiętam, niedawno, ktoś wrzucił i zaczęła się dyskusja na kilkanaście osób, czy on zasługuje na uznanie czy nie i czy można go uznać za znaną osobę :-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88448 #5365 Napisano 24 Maja 2014 A jak już tak mocno offtopujemy to ja powiem, że należę do zwolenników Jennifer - szczególnie w filmie "Szefowie wrogowie" Ja też 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5366 Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) No to, żeby zaraz moderatorzy nie "pojechali nas po rajtach" W temacie, Wielki polityk włoski, Gulio Andreotti - przy okazji polecam film Il Divo Boski - główny aktor(ten sam co w Grande Bellezza) doskonale zagrał lekko zgarbionego, pozornie nieobecnego, prawie bez emocjonalnego Andreottiego - jest zgarbiony jak on, mówi jak on, porusza się jak on Rolex Submariner - zakładam, że 5513 lub 14060 Rolex Daytona A tu jak widać, Andreotti, mimo niepozornego wyglądu, był ostrym graczem Edytowane 24 Maja 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #5367 Napisano 24 Maja 2014 Prawie rozpętałbyś drugą wojnę Temat był kilka razy przerabiany, a pamiętam, niedawno, ktoś wrzucił i zaczęła się dyskusja na kilkanaście osób, czy on zasługuje na uznanie czy nie i czy można go uznać za znaną osobę Hmm... nie znam gościa . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88448 #5368 Napisano 24 Maja 2014 Miles Davis (R.I.P.) 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5369 Napisano 24 Maja 2014 Breitling Navitimer i Patek Miles'a, jak i Patek Duke Ellington'a, to już klasyk zegarków 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #5370 Napisano 25 Maja 2014 Dave Gahan, lider Depeche Mode i Hublot: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5371 Napisano 25 Maja 2014 Lubię gościa,nawet na koncercie byłem..... ,zresztą od lat jestem fanem grupy 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #5372 Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Ja też jestem fanem :-) i też na koncercie się było. Edytowane 25 Maja 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6407 #5373 Napisano 25 Maja 2014 Nie wiem na ile aktualna jest ta fotka, ale dobrze na niej wygląda, odkarmił się trochę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 93631 #5374 Napisano 25 Maja 2014 Chyba już kiedyś było ale wczoraj jak siedział na trybunach podczas finału LM to też miał A więc Xabi Alonso i AP : 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5375 Napisano 25 Maja 2014 Wśród zawodników, działaczy, zarządu, trenerów, tych dwóch drużyn, raczej same AP RO i Hublot w kolekcjach 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach