Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, beniowski napisał(-a):

Ok. Tylko czy on rzeczywiście aż tak dobrze wygląda pod kątem ubioru, szczególnie na tym zdjęciu? U mnie co trzeci facet w jego wieku tak wygląda (i niekoniecznie musi nosić ubrania Loro Piana) i nie piszę o sylwetce. Nawet bransoletek nawciskał sobie na nadgarstek tyle ile typowy Włoch 😂. Ja np. od razu widzę kto jest turystą, a kto lokalsem. A już Amerykanów odróżniam z kilometra, ubierają się koszmarnie. 

Dokładnie - jest ubrany adekwatnie i tyko tyle. Bransoletek ma chyba umiarkowaną liczbę - to czerwone to raczej bilet/karnet/pass. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jeden z Aktorów, który już nic nie musi, pod kątem ubioru, dostosowywania się, czy dodatków. Nawet posiadane miliardy tego nie dadzą :

https://x.com/todeardaughter/status/2033483241345151071?s=61&t=aVNOFD1UmsVfRuJXOguBJw

nie potrafię wkleić filmiku z Nicole Kidman I Bezosem, gdzie “posprzątała ściankę” w parę sekund.

Edytowane przez Maciej72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Ok. Tylko czy on rzeczywiście aż tak dobrze wygląda pod kątem ubioru, szczególnie na tym zdjęciu? U mnie co trzeci facet w jego wieku tak wygląda (i niekoniecznie musi nosić ubrania Loro Piana) i nie piszę o sylwetce. Nawet bransoletek nawciskał sobie na nadgarstek tyle ile typowy Włoch 😂. Ja np. od razu widzę kto jest turystą, a kto lokalsem. A już Amerykanów odróżniam z kilometra, ubierają się koszmarnie. 

Serio? A ten niżej to lokals czy napływowy? A może Amerykanin? 😁
Wiek zbliżony do Brada, kasę na ciuchy ma, choć mniejszą, czasami nosi Rolexa, więc sobie porównaj. To jest właśnie różnica między stylami "old money" i "new money". 
😉

PS.

Brad Pitt jest powszechnie uznawany za jedną z największych ikon stylu w Hollywood. Eksperci i media modowe, tacy jak Vogue Polska, regularnie chwalą go za to, że potrafi wyglądać świetnie zarówno w klasycznym wydaniu, jak i w odważnych, nowoczesnych eksperymentach. Choć akurat te jego "eksperymenty" nie rzucają mnie na kolana, a czasami wręcz śmieszą. Wolę klasykę.

Wczoraj, na Roland Garros wyglądał bardzo dobrze, choć mało oficjalnie w stosunku do rangi sportowego wydarzenia. Jedyne do czego można się czepić , to ja do lnianych spodni i płóciennych kapci zrezygnowałbym ze skarpetek. 

Zrzut ekranu 2026-06-07 210758.jpg

Edytowane przez XAVIER7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, XAVIER7 napisał(-a):

Serio? A ten niżej to lokals czy napływowy? A może Amerykanin? 😁
Wiek zbliżony do Brada, kasę na ciuchy ma, choć mniejszą, czasami nosi Rolexa, więc sobie porównaj. To jest właśnie różnica między stylami "old money" i "new money". 
😉

PS.

Brad Pitt jest powszechnie uznawany za jedną z największych ikon stylu w Hollywood. Eksperci i media modowe, tacy jak Vogue Polska, regularnie chwalą go za to, że potrafi wyglądać świetnie zarówno w klasycznym wydaniu, jak i w odważnych, nowoczesnych eksperymentach. Choć akurat te jego "eksperymenty" nie rzucają mnie na kolana. Wolę klasykę.

Zrzut ekranu 2026-06-07 210758.jpg

Ten pan to Polak który wygląda jak gwiazdor Bollywood - bez komentarza.

Jak wiem co się o Bradzie pisze, ale wierz mi, naprawdę nie trzeba dużo żeby się ubierać tak jak on (i nie trzeba do tego nosić Loro Piana czy Brunello Cucinelli). Ja podobnie ubranych ludzi widzę bez przerwy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, beniowski napisał(-a):

Jak wiem co się o Bradzie pisze, ale wierz mi, naprawdę nie trzeba dużo żeby się ubierać tak jak on (i nie trzeba do tego nosić Loro Piana czy Brunello Cucinelli). Ja podobnie ubranych ludzi widzę bez przerwy. 

I właśnie o to w stylu "old money" chodzi. Nie ma potrzeby strojem demonstrować stanu konta bankowego. Tu właśnie Brad ma u mnie dużego plusa. I tylko pozornie ,,nie trzeba dużo". Potrzeba dużo dobrego smaku, i wiedzy na temat tego co się nosi i gdzie. To chyba dobrze, że tak ubranych ludzi często widujesz. 👍

Edytowane przez XAVIER7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jeden aktor na Roland Garros z markowym zegarkiem na ręku.

718092767_1441997491295667_6303182368952693374_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi