rafi 16500 #15076 Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, beniowski napisał(-a): Ok. Tylko czy on rzeczywiście aż tak dobrze wygląda pod kątem ubioru, szczególnie na tym zdjęciu? U mnie co trzeci facet w jego wieku tak wygląda (i niekoniecznie musi nosić ubrania Loro Piana) i nie piszę o sylwetce. Nawet bransoletek nawciskał sobie na nadgarstek tyle ile typowy Włoch 😂. Ja np. od razu widzę kto jest turystą, a kto lokalsem. A już Amerykanów odróżniam z kilometra, ubierają się koszmarnie. Dokładnie - jest ubrany adekwatnie i tyko tyle. Bransoletek ma chyba umiarkowaną liczbę - to czerwone to raczej bilet/karnet/pass. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej72 244 #15077 Napisano 4 godziny temu (edytowane) To chyba jeden z Aktorów, który już nic nie musi, pod kątem ubioru, dostosowywania się, czy dodatków. Nawet posiadane miliardy tego nie dadzą : https://x.com/todeardaughter/status/2033483241345151071?s=61&t=aVNOFD1UmsVfRuJXOguBJw nie potrafię wkleić filmiku z Nicole Kidman I Bezosem, gdzie “posprzątała ściankę” w parę sekund. Edytowane 4 godziny temu przez Maciej72 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 240 #15078 Napisano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, beniowski napisał(-a): Ok. Tylko czy on rzeczywiście aż tak dobrze wygląda pod kątem ubioru, szczególnie na tym zdjęciu? U mnie co trzeci facet w jego wieku tak wygląda (i niekoniecznie musi nosić ubrania Loro Piana) i nie piszę o sylwetce. Nawet bransoletek nawciskał sobie na nadgarstek tyle ile typowy Włoch 😂. Ja np. od razu widzę kto jest turystą, a kto lokalsem. A już Amerykanów odróżniam z kilometra, ubierają się koszmarnie. Serio? A ten niżej to lokals czy napływowy? A może Amerykanin? 😁 Wiek zbliżony do Brada, kasę na ciuchy ma, choć mniejszą, czasami nosi Rolexa, więc sobie porównaj. To jest właśnie różnica między stylami "old money" i "new money". 😉 PS. Brad Pitt jest powszechnie uznawany za jedną z największych ikon stylu w Hollywood. Eksperci i media modowe, tacy jak Vogue Polska, regularnie chwalą go za to, że potrafi wyglądać świetnie zarówno w klasycznym wydaniu, jak i w odważnych, nowoczesnych eksperymentach. Choć akurat te jego "eksperymenty" nie rzucają mnie na kolana, a czasami wręcz śmieszą. Wolę klasykę. Wczoraj, na Roland Garros wyglądał bardzo dobrze, choć mało oficjalnie w stosunku do rangi sportowego wydarzenia. Jedyne do czego można się czepić , to ja do lnianych spodni i płóciennych kapci zrezygnowałbym ze skarpetek. Edytowane 2 godziny temu przez XAVIER7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10025 #15079 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, XAVIER7 napisał(-a): Serio? A ten niżej to lokals czy napływowy? A może Amerykanin? 😁 Wiek zbliżony do Brada, kasę na ciuchy ma, choć mniejszą, czasami nosi Rolexa, więc sobie porównaj. To jest właśnie różnica między stylami "old money" i "new money". 😉 PS. Brad Pitt jest powszechnie uznawany za jedną z największych ikon stylu w Hollywood. Eksperci i media modowe, tacy jak Vogue Polska, regularnie chwalą go za to, że potrafi wyglądać świetnie zarówno w klasycznym wydaniu, jak i w odważnych, nowoczesnych eksperymentach. Choć akurat te jego "eksperymenty" nie rzucają mnie na kolana. Wolę klasykę. Ten pan to Polak który wygląda jak gwiazdor Bollywood - bez komentarza. Jak wiem co się o Bradzie pisze, ale wierz mi, naprawdę nie trzeba dużo żeby się ubierać tak jak on (i nie trzeba do tego nosić Loro Piana czy Brunello Cucinelli). Ja podobnie ubranych ludzi widzę bez przerwy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 240 #15080 Napisano 2 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, beniowski napisał(-a): Jak wiem co się o Bradzie pisze, ale wierz mi, naprawdę nie trzeba dużo żeby się ubierać tak jak on (i nie trzeba do tego nosić Loro Piana czy Brunello Cucinelli). Ja podobnie ubranych ludzi widzę bez przerwy. I właśnie o to w stylu "old money" chodzi. Nie ma potrzeby strojem demonstrować stanu konta bankowego. Tu właśnie Brad ma u mnie dużego plusa. I tylko pozornie ,,nie trzeba dużo". Potrzeba dużo dobrego smaku, i wiedzy na temat tego co się nosi i gdzie. To chyba dobrze, że tak ubranych ludzi często widujesz. 👍 Edytowane 2 godziny temu przez XAVIER7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 240 #15081 Napisano 44 minuty temu Jeszcze jeden aktor na Roland Garros z markowym zegarkiem na ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach