AgentBart 0 #651 Napisano 10 Lutego 2008 Co za pismak-osioł to pisał? "Wiceminister gospodarki Adam Szejnfeld (50 l.) to szpaner!" Fakt, że bez sensu napisali. PP jest bądź co bądź dyskretny i ciężko nim szpanować. Jakby nosił złotego Rolexa Daytonę to byłby szpan, a tak... 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #652 Napisano 10 Lutego 2008 To taki durny polski zwyczaj, że jak ktoś jest w rządzie czy na państwowej pensji to powinien nosić zegarek za 50 zł, jeździć polonezem i mieszkać w bloku. Totalna bzdura. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #653 Napisano 10 Lutego 2008 A czego się spodziewaliście po SE :?:. Całość można skwitować jednym zdaniem - jaka gazeta, taki artykuł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #654 Napisano 10 Lutego 2008 Dlatego należy zmieniać światopogląd Polaków i przyzwyczajać redaktorów SE czy Faktu do zegarkowej rzeczywistości 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #655 Napisano 17 Lutego 2008 Moje "ulubione zestawienie", które udało mi się odnaleźć Zegarki, które nosiła Scully z x-files w latach 1993-2002 Pierwsze zdjęcie x-files pierwszy sezon (1993) Drugie zdjęcie x-files ostatni (9) sezon (2002) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxio 0 #656 Napisano 18 Lutego 2008 ...nie wiedziałem, że moje stare Casio zagrało w filmie , tylko moje było z białą tarczą 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #657 Napisano 18 Lutego 2008 Jeszcze nigdy nie czytałem SE. Znam jednak czytających codziennie - dlatego nie dziwi mnie wypisywanie bzdur w tym dzienniku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #658 Napisano 19 Lutego 2008 < 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #659 Napisano 20 Lutego 2008 Vladimir Putin i IWC Mark XV :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #660 Napisano 20 Lutego 2008 Aktywa Putina oszacowane na 40 mld USD. Oczywiście zdementował to :mrgreen: Widziałem przedczoraj w SKY Sylwestra Stallone, wywiad na temat nowego Rambo, na ręku PAM SUBMERSIBLE 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #661 Napisano 25 Lutego 2008 Tomasz Lis łaskaw był kupić sobie nowy, DUŻY :mrgreen: zegarek (w porównaniu z tym co miał). Nie przyuważyliście co to jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #662 Napisano 25 Lutego 2008 Marek Dochnal - Franck Muller 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #663 Napisano 12 Marca 2008 John Francis Welch, były prezes General Electric i wybitny manager z PP Calatravą: Widać, że często noszony, bo pasek już powinien wymienić :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #664 Napisano 12 Marca 2008 i mocniej dopiąć piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #665 Napisano 15 Marca 2008 ktoś potrafi rozpoznać co nosi Keanu Reeves na plakacie do swojego najnowszego filmu? może to omega? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #666 Napisano 15 Marca 2008 Moim zdaniemRolex GMT Master II 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #667 Napisano 15 Marca 2008 Rolex - to brzmi rozsądnie.W końcu nie od dziś wiadomo, że amerykanccy policjanty noszą wyłącznie Rolexy; no chyba, że jeszcze są w akademii, to wówczas - sam nie wiem? Patki? 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #668 Napisano 16 Marca 2008 jaki zegarek nosi Philip Seymour Hoffman w filmie "Before the Devil Knows You're Dead" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #669 Napisano 16 Marca 2008 jaki zegarek nosi Philip Seymour Hoffman w filmie "Before the Devil Knows You're Dead" ? Mi to przypomina IWC Spitfire Chrono: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #670 Napisano 16 Marca 2008 ehh... tacy to mają dobrze, grając Constantina w filmie o tym samym tytule nosił sobie orisa, teraz prawdopodobnie nosi Rolexa... Trza było sie uczyć za aktora a nie wino pić 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #671 Napisano 16 Marca 2008 a jeszcze wcześniej Casio w filmie Speed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rzep #672 Napisano 17 Marca 2008 Stallone, czyli John Rambo w najnowszej odslonie (przy okazji, jak najbardziej polecam ten film) nosi Paneraia - jak przystalo na bylego amerykanskiego komandosa zyjacego teraz jako pustelnik na Tajlandzkim zadupiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #673 Napisano 17 Marca 2008 Stallone, czyli John Rambo w najnowszej odslonie (przy okazji, jak najbardziej polecam ten film) nosi Paneraia - jak przystalo na bylego amerykanskiego komandosa zyjacego teraz jako pustelnik na Tajlandzkim zadupiu http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=21329 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rzep #674 Napisano 18 Marca 2008 Rafał Cieszyński nosi U-Boata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #675 Napisano 19 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach