Sławol 1133 #14826 Napisano 5 Stycznia Ryan Gosling. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14827 Napisano 5 Stycznia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14592 #14828 Napisano 5 Stycznia 9 minut temu, beniowski napisał(-a): Ciekawe, czy musiał kupić 1-3 i 5-6, żeby pozwolili mu się zapisać na 4? 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14829 Napisano 5 Stycznia Godzinę temu, rafi napisał(-a): Ciekawe, czy musiał kupić 1-3 i 5-6, żeby pozwolili mu się zapisać na 4? 😂 Może mu dali bez kolejki, bo to celebryta. Albo sobie kupił na wtórnym. Nie ukrywajmy, przy jego poziomie zamożności, to jakby komuś z nas zachcialo się Seiko i zamiast płacić trzy tysiące w salonie, zapłaciłby pięć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14592 #14830 Napisano 5 Stycznia 44 minuty temu, beniowski napisał(-a): Może mu dali bez kolejki, bo to celebryta. Albo sobie kupił na wtórnym. Nie ukrywajmy, przy jego poziomie zamożności, to jakby komuś z nas zachcialo się Seiko i zamiast płacić trzy tysiące w salonie, zapłaciłby pięć. Jasne Waldek, żart taki. Kasy na zakup z wtórnego mu nie brakuje. Ale przede wszystkim ma kontrakt z Tudorem, co prawdopodobnie powoduje, że problemów z zakupem rolków nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 1133 #14831 Napisano 5 Stycznia Odkąd się tu pojawiłem na forum, to przy okazji czytania tematu "Sytuacja kolejkowa..." zastanawiam się, czy właśnie tego typu gwiazdy nie mają też jakiegoś wpływu na opóźnienia w zamówieniach dla pozostałych klientów - gdy np. do butiku dotrze inny model, niż zamówiony kilka lat wcześniej, bo jakiś aktor (niekoniecznie zagraniczny) sobie kupił i dali jemu. A i obrazek do tematu jeszcze: Dolph Lundgren, zdjęcie z 2023 roku wg źródła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 10693 #14832 Napisano 6 Stycznia 8 godzin temu, Sławol napisał(-a): Odkąd się tu pojawiłem na forum, to przy okazji czytania tematu "Sytuacja kolejkowa..." zastanawiam się, czy właśnie tego typu gwiazdy nie mają też jakiegoś wpływu na opóźnienia w zamówieniach dla pozostałych klientów - gdy np. do butiku dotrze inny model, niż zamówiony kilka lat wcześniej, bo jakiś aktor (niekoniecznie zagraniczny) sobie kupił i dali jemu. O, to dobre wytłumaczenie 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14833 Napisano 6 Stycznia 11 godzin temu, Sławol napisał(-a): Odkąd się tu pojawiłem na forum, to przy okazji czytania tematu "Sytuacja kolejkowa..." zastanawiam się, czy właśnie tego typu gwiazdy nie mają też jakiegoś wpływu na opóźnienia w zamówieniach dla pozostałych klientów - gdy np. do butiku dotrze inny model, niż zamówiony kilka lat wcześniej, bo jakiś aktor (niekoniecznie zagraniczny) sobie kupił i dali jemu. A i obrazek do tematu jeszcze: Dolph Lundgren, zdjęcie z 2023 roku wg źródła. U mnie kiedyś w butiku A. Lange & Sohne mówili że jak Giroud (piłkarz) robił u nich zakupy, to trochę mu pomogli dostać to co chciał. Ale więcej powiedzieć nie chcieli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 7349 #14834 Napisano 7 Stycznia Tom HiddelstonWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14835 Napisano 10 Stycznia Szczepan Twardych, pisarz. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 19138 #14836 Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Szczepan Twardych, pisarz. Lubi dobre zegarki, chyba głównie Rolexy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14592 #14837 Napisano 10 Stycznia No tu ma GMT Master II. Przede wszystkim pisze dobre książki. Mój ulubiony polski pisarz wśród tych wciąż tworzących. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14838 Napisano 10 Stycznia 27 minut temu, rafi napisał(-a): No tu ma GMT Master II. Przede wszystkim pisze dobre książki. Mój ulubiony polski pisarz wśród tych wciąż tworzących. Ja jego jej niektóre książki lubię, choć nie wszystkie. Jednak jak czytam z nim wywiady, to mnie jakoś odrzuca. No i miał epizod jako felietonista w GW, który mu totalnie nie wyszedł, bo właściwie jedyne o czym pisał, to sam o sobie w superlatywach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14592 #14839 Napisano 10 Stycznia 17 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja jego jej niektóre książki lubię, choć nie wszystkie. Jednak jak czytam z nim wywiady, to mnie jakoś odrzuca. No i miał epizod jako felietonista w GW, który mu totalnie nie wyszedł, bo właściwie jedyne o czym pisał, to sam o sobie w superlatywach. Niektóre książki ma lepsze, inne słabsze, ale jeszcze nie przeczytałem takiej, która mi się nie spodobała. Przy czym Null dopiero zacząłem. GW od dawna nie czytam, więc i felietonów nie czytalem, ale z tego co piszesz, tylko na tym zyskałem. Wywiadów z nim nie czytałem. Wiem, że promuje odrębność języka śląskiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77551 #14840 Napisano 10 Stycznia Jeżeli ktoś nie widział: 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 19138 #14841 Napisano 10 Stycznia 57 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja jego jej niektóre książki lubię, choć nie wszystkie. Jednak jak czytam z nim wywiady, to mnie jakoś odrzuca. No i miał epizod jako felietonista w GW, który mu totalnie nie wyszedł, bo właściwie jedyne o czym pisał, to sam o sobie w superlatywach. Nie tylko o sobie. Pisał też treści mało poprawnie polityczne i raczej niezgodne z linią redakcyjną GW, więc ta współpraca nie mogła się udać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77551 #14842 Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, kingcrimson napisał(-a): Nie tylko o sobie. Pisał też treści mało poprawnie polityczne i raczej niezgodne z linią redakcyjną GW, więc ta współpraca nie mogła się udać. No właśnie. Ja się z nim w paru kwestiach MOCNO nie zgadzam, ale cenię go przede wszystkim za to, że nie boi się reakcji na to, co myśli i... mówi to głośno. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77551 #14843 Napisano 10 Stycznia Timothée Chalamet, aktor. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 1133 #14844 Napisano 10 Stycznia (edytowane) Pewnie znacie filmiki Edytowane 10 Stycznia przez Sławol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43097 #14845 Napisano 10 Stycznia 5 minut temu, Sławol napisał(-a): Pewnie znacie filmik Koszmarnie wygląda. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12651 #14846 Napisano 10 Stycznia 6 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Koszmarnie wygląda. Możesz nieco wyjaśnić? 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43097 #14847 Napisano 10 Stycznia 38 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Możesz nieco wyjaśnić? Sylwek po kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu operacjach plastycznych. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12651 #14848 Napisano 10 Stycznia 53 minuty temu, Dorian06 napisał(-a): Sylwek po kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu operacjach plastycznych. No dobra, ale ma 80 lat i rewelacyjna kondycję. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8870 #14849 Napisano 10 Stycznia 17 minut temu, Autor1984 napisał(-a): No dobra, ale ma 80 lat i rewelacyjna kondycję. Ale twarz ma straszną. Ba, wyszukaj sobie w sieci zdjęcia jego mamy - może jej wygląd wyjaśnia ową miłość do operacji plastycznych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1396 #14850 Napisano 11 Stycznia Co to za zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach