corten 22 #1226 Napisano 30 Lipca 2009 z taką cegłą na ręce o boisku? hmm.. chyba ma służyć jako broń obuchowa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #1227 Napisano 3 Sierpnia 2009 Nie taki sławny (Marek Dochnal) ale na drogi zegarek to może sobie pozwolić: Franck Muller Sunset ? Marek zawsze maił słabość do "Franka" 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #1228 Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak dla mnie - paskudztwo. Nie dlatego, że chiński mechanizm, tylko pod względem estetycznym, zwłaszcza wersje z diamentami.. Przecież każdy czarny lubi błyskotki,wystarczy spojrzeć na raperów albo właśnie sportowców,diamenciki,złoto i inna tandeta.Także zgodnie ze swoimi upodobaniami To jest albo zdjęcie z prezentacji w Mediolanie (jeśli była) albo PS.Primo nie można grać z zegarkami (nawet nie można z rzemykami),secundo Eto jeszcze w Interze chyba meczu nie zagrał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #1229 Napisano 3 Sierpnia 2009 To jest albo zdjęcie z prezentacji w Mediolanie to na 100 % zdjęcie z prezentacji ostatnio oglądałem i własnie rzucił mi się w oczy ten jego zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #1230 Napisano 4 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #1231 Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak Chun-Li to chyba Parnisa (Dla jasności nie mam zamiaru wszczynać kolejnej dysputy,ot taki żart) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #1232 Napisano 5 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #1233 Napisano 7 Sierpnia 2009 pewnie Vodołaz 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #1234 Napisano 7 Sierpnia 2009 pewnie Vodołaz Eeee tam... pewnie zamiast ciekawego Vodolaza, nosi jakiegoś wieśniackiego IWC 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4121 #1235 Napisano 9 Sierpnia 2009 Wojciech Kilar i jego Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1236 Napisano 9 Sierpnia 2009 No prosze! Po tym Panu spodziewałbym się czegos bardziej klasycznego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #1237 Napisano 9 Sierpnia 2009 A ja nie,bo Kilar ma fantazję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #1238 Napisano 11 Sierpnia 2009 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #1239 Napisano 16 Sierpnia 2009 Ta wiadomość mniej więcej tutaj pasuje... http://www.veneziasi.it/en/news-cultura-ve...d-stallone.html Może za jakiś czas zobaczymy Sylwka z Jaegerem na ręku ? . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #1240 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie doczytałem się czy ktoś już o to pytałAle co to za budzik ma na ręku Bear Grylls z Szkoły Przetrwania na Discovery ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #1241 Napisano 17 Sierpnia 2009 Na pewno nosił Breitling Emergency, nie wiem co teraz można u niego spotkać na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #1242 Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzisiaj w Tv lecial klasyk Top Gun - czy ktos moze mi powiedziec, co Tom mial na nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor76 0 #1243 Napisano 29 Sierpnia 2009 Nie doczytałem się czy ktoś już o to pytałAle co to za budzik ma na ręku Bear Grylls z Szkoły Przetrwania na Discovery ? http://watchesinmovies.info/thumbnails.php?album=81 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1244 Napisano 29 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #1245 Napisano 30 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #1246 Napisano 30 Sierpnia 2009 Sponsorem Nando jest Viceroy, więc pewnie któryś z nich... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1247 Napisano 30 Sierpnia 2009 VICEROY ALONSOmodel 432023-95cena: ok. 130 euro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #1248 Napisano 31 Sierpnia 2009 Brad Pitt, często tutaj goszczący, tym razem z PP: No i na koniec smaczek: Firma Bell & Ross świeci triumfy na rynku zegarkowym swoimi tool-watchami dla twardych facetów. Czyżby nowy ambasador marki ? Przy okazji zagadka - Kim jest ten Pan ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaman 37 #1249 Napisano 31 Sierpnia 2009 George Michael po wyjściu z cienia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1250 Napisano 31 Sierpnia 2009 Przy okazji zagadka - Kim jest ten Pan ? Peter Marino - architekt, projektant. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach