Gość Arturrek #126 Napisano 12 Lutego 2006 A co nosi np Wojciech Mann?? aobo Rymanowski (ten co prowadzi magazyn Firma)?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wenceslas 46 #127 Napisano 12 Lutego 2006 Wojciech Mann nosi Blancpaina, ale niestety nie wiem jaki model. http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=413 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #128 Napisano 13 Lutego 2006 ...obstawiłbym jakąś wersję Leman'a z fazami księżyca :roll: :idea: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #129 Napisano 14 Lutego 2006 co nosi przyszła odtwórczyni roli Matki Teresy? http://film.onet.pl/0,0,1260255,wiadomosci.html 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #130 Napisano 14 Lutego 2006 okropny Jacobs & Sons Taka marka dla raperów itp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #131 Napisano 14 Lutego 2006 ciekawe jaki zegareczek będzie nosił T.Hanks w ,,Kodzie Leonarda da Vinci''?wg. orginału powinien mieć 20-letnią myszke Miki na ręku, czyli jakiegoś swatcha ewentualnie timexa 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #132 Napisano 14 Lutego 2006 Albo Geralt Genta 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #133 Napisano 27 Lutego 2006 Ech, Ellen MacArthur, jak ona mi imponuje. Oczywiście w Omedze Planet Ocean. Sympatyczne zdjęcie z Forum Timezone. http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...59139&rid=0 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #134 Napisano 1 Marca 2006 A Pan Prezydent Kaczyński nosi zegarek IWC z cal. 89. Ten czasomierz jest pamiątką rodzinną . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #135 Napisano 1 Marca 2006 Ciekawe co na to jego brat bliźniak... :wink: No i przynajmniej mam jeden powód by polubić L. Kaczyńskiego. A nie którzy powód, by go znienawidzić. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #136 Napisano 1 Marca 2006 Ciekawe jak trafił w jego ręce. Tutaj jest tekst o IWC, służbach specjalnych i rublach. http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?p=15430#15430 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #137 Napisano 1 Marca 2006 Powołać komisję :!: :!: :!: :twisted: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #138 Napisano 7 Marca 2006 W Playboyu z lutego wywiad z Bondem i fotka: Bond zdradził Omegę dla: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #139 Napisano 7 Marca 2006 Wkoncu juz nie gra Bonda...Ja tez bym Ja zdradzil na GP <LOL> 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość James Bond #140 Napisano 7 Marca 2006 Zegarek fajny, ale ten gość to w ogóle dziwny był, dobrze że już mnie nie gra :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chawer #141 Napisano 7 Marca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #142 Napisano 7 Marca 2006 Przepraszam, a kto to jest ten gość?Czy to jest nowy odtwórca Bonda? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #143 Napisano 7 Marca 2006 Towarzysz pewnie nosi coś drogiego, a powinien Poljota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #144 Napisano 7 Marca 2006 Przepraszam, a kto to jest ten gość?Czy to jest nowy odtwórca Bonda? Przeciez to jest Brosman...pewnie sobie zartujesz 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #145 Napisano 7 Marca 2006 Acha, ogladam Pimp my Ride. Prowadzacy co jakiś czas zmienia zegarki, a że jest hip-hopowcem to sa One zabójcze...powklejam troche zdjęć, bo niestety żadnego nie rozpoznaję... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #146 Napisano 8 Marca 2006 ...z tego co ja widziałem w Pimp My Ride, to te zegarki z pewnością są zabójcze...ale chyba tylko cenowo :wink: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 877 #147 Napisano 8 Marca 2006 .... i zeby je nosic trzeba miec okulary przeciwsloneczne 8) :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #148 Napisano 8 Marca 2006 No tak...Bling bling 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #149 Napisano 8 Marca 2006 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #150 Napisano 8 Marca 2006 A kto to jest - ktos slawny albo znany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach