Krystian 2290 #2701 Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Kiedyś już było to zdjęcie, ale w sumie komu chciałoby się przeszukiwać ponad 130 stron Lepiej powtórzyć coś niż pominąć Zwłaszcza, że jest na co popatrzeć Edytowane 24 Lutego 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #2702 Napisano 24 Lutego 2011 Ja tam chętnie znowu obejrzę Charlize... Nawet jeśli z Rolka widać tylko bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2703 Napisano 24 Lutego 2011 Ba..Dla mnie mogłaby nawet nosić fakea Jak to mawia kolega: "z domu bym nie wyrzucił..." 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #2704 Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Posiadanie chyba nie jest przestępstwem (chyba, że dobrego smaku ). Handel jest karalny.No właśnie ,chyba. Ta kobieta posiadała tylko ową torebkę. Skończyło się konfiskatą i dotkliwą karą. Edytowane 25 Lutego 2011 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antolll 0 #2705 Napisano 24 Lutego 2011 U nas na Śląsku znany architekt, często zmienia zegarki...Skoro jesteśmy w temacie architektów dość znany poznański architekt - Eugeniusz Skrzypczak, prezes poznańskiego oddziału Stowarzyszenia Architektów Polskich. a lange und sohne lange 1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #2706 Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Inny zegarek Charlize -Christian Dior (dokładnie Dior Christal). Edytowane 24 Lutego 2011 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2707 Napisano 25 Lutego 2011 Inny zegarek Charlize -Christian Dior (dokładnie Dior Christal). A tak z czystej ciekawości..Dior to modówka jak Fossil, biżuteria jak Cartier, czy jednak bardziej uznana marka z tradycjami..?W końcu producentem jest dom mody.. A zegarek Charlize jest pierwszym jaki widzę ------------------------------------------------------------- A wracając do architektów - też Polak, ale jakby nieco bardziej rozpoznawalny Daniel Libeskind - Co nosi ten pan? 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2708 Napisano 25 Lutego 2011 A co nosi Wojciech Pszoniak (chyba nie trzeba przedstawiać )? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2709 Napisano 25 Lutego 2011 Po raz chyba setny oglądam klip Projektu Warszawiak (Łukasz Garlicki i ska), i dopiero tym razem zauważyłem dumnie eksponowaną łapkę Wojciecha Fibaka (ex tenisista, mecenas sztuki, właściciel galerii na krakowskim). Cóż to On dumnie nosi..? 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #2710 Napisano 27 Lutego 2011 Sylwester Szmyd - kolarz, jeden z najlepszych pomocników w zawodowym peletonie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2711 Napisano 28 Lutego 2011 A wracając do architektów - też Polak, ale jakby nieco bardziej rozpoznawalny Daniel Libeskind - Co nosi ten pan? W sobotę byłem w muzeum architektury we Wrocławiu na wystawie poświęconej Danielowi Libeskindowi i był wystawiony zegarek jego projektu. Zobaczcie sami zdjęcia i opis: opis jest o białych szyciach na pasku a na eksponacie widzimy co innego - no chyba że maja fejka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kginvest 0 #2712 Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) < Edytowane 12 Marca 2011 przez kginvest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2713 Napisano 12 Marca 2011 James Francokadr z filmu 127 godzin. Jakiś zegarek sportowy, co to ?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usJames FrancoSUUNTO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2714 Napisano 12 Marca 2011 nowy zegarek J. Clarksona nie wiem co to 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #2715 Napisano 12 Marca 2011 Nie wiem, czy było, wyszukiwarka nie pokazuje nazwiska Depp. Johnny w 2008:Gdzieś - o ile dobrze - doczytałem, że to Juvenia, model chyba Architect lub Protractor?pzdr 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #2716 Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #2717 Napisano 13 Marca 2011 (edytowane) A wracając do architektów - też Polak, ale jakby nieco bardziej rozpoznawalny Daniel Libeskind - Co nosi ten pan? chyba unitasa z wertykalną big datą Edytowane 13 Marca 2011 przez jakubos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2718 Napisano 13 Marca 2011 chyba unitasa z wertykalną big datą pudło zobacz gdzie jest koronka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #2719 Napisano 13 Marca 2011 fakt, koronka nie w tym miejscu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparrow 125 #2720 Napisano 13 Marca 2011 Co noszą najbogatsi Polacy? Poniżej top 24 z 2010 r. - wszyscy z majątkiem powyżej 1 mld zł (źródło: http://100najbogatszych.wprost.pl/ranking/ide,22/idk,63/edycja-2010-Finanse.html). Uzupełniłem pierwsze dwie pozycje. Zachęcam do poszukiwań. 1. Jan Kulczyk - Breguet2. Zygmunt Solorz-Żak - Blancpain3. Leszek Czarnecki 4. Marek Mikuśkiewicz (sklepy MarcPol) 5. Michał Sołowow 6. Jerzy Starak (Polpharma)7. Roman i Grażyna Karkosikowie 8. Tadeusz Chmiel (Black Red White)9. Dariusz Miłek (buty CCC) 10. Jarosław Pawluk (były właściciel CTL Logistics)12. Aleksander Gudzowaty (Bartimpex)13. Marek Profus (giełdy towarowe)14. Józef Wojciechowski (JW Construction, deweloper)15. Bogusław Cupiał (Tele-Fonika)16. Maciej i Małgorzata Adamkiewiczowie 17. Bogdan Kaczmarek 18. Józef i Marian Koralowie 19. Grażyna Kulczyk 20. Zbigniew Niemczycki 21. Henryk Stokłosa 22. Ryszard Krauze - IWC23. Zbigniew Komorowski 24. Wiesław i Leszek Likusowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyczesany 0 #2721 Napisano 14 Marca 2011 Co nosi Rafael Nadal? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 294 #2722 Napisano 14 Marca 2011 Richard Mille ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2723 Napisano 14 Marca 2011 Richard Mille jak nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2724 Napisano 14 Marca 2011 nowy zegarek J. Clarksona nie wiem co to Stara PO 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryh 0 #2725 Napisano 15 Marca 2011 / a ten zegarek to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach