Taktic 40 #3126 Napisano 10 Sierpnia 2011 Ambasadorow, to Tag juz ma wiec nie sadze, ze placa Wojewodzkiemu To już są wojewódzcy ambasadorzy zegarków?Myślałem że tylko ogólnokrajowi 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1700 #3127 Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Co Wy biadolicie,że się chłop lansuje. Ktoś mu zdjęcie zrobił i tyle Facet jest inteligentny, umie sie sprzedać to i na Ferrari go stać. Wojewódzki jest takim pseudo kozakiem ale do niego mi to akurat pasuje. A co do zegarka to nie ten który Artme wkleiłeś. To starszy Calibre 16. Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez Bartek79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5696 #3128 Napisano 10 Sierpnia 2011 Niemiecka modelka Heidi Klum i jej mocno zmodowany Pam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3129 Napisano 13 Sierpnia 2011 Joe Manganiello (aktor filmowy i telewizyjny znany głównie z serialu Czysta Krew) i jego Aquatimer Chrono podczas wizyty w Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5696 #3130 Napisano 14 Sierpnia 2011 Słabo mu pasuje ten Aquatimer do gajera. Nie jestem ortodoksyjny co do bransolety, ale chrono i ta żółć na bezelu kiepsko się komponują z resztą stroju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3131 Napisano 14 Sierpnia 2011 Nie znasz się, on jest trendy, pewnie ma też trampki przy gajerku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5696 #3132 Napisano 14 Sierpnia 2011 Aaa, no jeśli ma też trampki, to faktycznie jest trendy - zwracam honor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariesbokser 1 #3133 Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam,Nie mogę teraz odnaleźć tego wątku, ktoś już pisałwcześniej o zegarku widocznym na teledysku Petera Gabrielapt "Digging In The Dirt" a mnie bardzo ciekawi jaki to model.Czy ktoś może zna odpowiedź ? W sieci nie znalazłem żadnegokatalogu starszych modeli Orisa a teledysk dostępny na YTnie jest niestety wystarczająco ostry jak dla mnie.Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lofebug 0 #3134 Napisano 15 Sierpnia 2011 [kadr z jakiegoś filmu]Jest ktoś w stanie rozpoznać co to za zegarek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #3135 Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Co "kadr z jakiegoś filmu" robi w temacie: "Co noszą sławni ludzie."??? Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez lewandek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #3136 Napisano 16 Sierpnia 2011 A co nosi Samuel Eto ? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3137 Napisano 16 Sierpnia 2011 Mam małe zdjęcie (korzystam z tel), ale wygląda na AP. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3138 Napisano 16 Sierpnia 2011 Skoro mowa o sportowcach i AP Lebron James - koszykarz NBA grający w Miami Heat - moim skromnym zdaniem obecnie najlepszy zawodnik NBA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4065 #3139 Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) chyba jednak Dirk Nowitzki jest lepszy, to on na swoich barkach wzial Mavs do finalu NBA i pokonal Miami Heat..... http://espn.go.com/blog/dallas/mavericks/post/_/id/4680325/dirk-nowitzki-takes-best-nba-player-espy Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3140 Napisano 16 Sierpnia 2011 chyba jednak Dirk Nowitzki jest lepszy, to on na swoich barkach wzial Mavs do finalu NBA i pokonal Miami Heat..... http://espn.go.com/blog/dallas/mavericks/post/_/id/4680325/dirk-nowitzki-takes-best-nba-player-espyImo Dirk nie był lepszy tylko Dallas było lepsze jako zespół Miami w tej chwili to 3 gwiazdy i długo długo nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4065 #3141 Napisano 16 Sierpnia 2011 3 gwiazdy w Miami to duzo wiecej niz 1 w Dallas, nie wiem czy ogladales finaly, bez Dirka Mavs nie mialo szansy, to on wygral mistrzostwo i zostal MVP i uznany best NBA player, ale po 13 latach to mu sie nalezalo, przed Miami przyszlosc, zobaczymy jak ja wykorzystaja..... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3142 Napisano 16 Sierpnia 2011 Finały oglądałem i faktycznie w finałach Dirk był nie do powstrzymania. Czy należało mu się ? Należało to się Malone'owi i Barkley'owi. Ogólnie Dallas się należało bo ograli Lakersów 4-0 w półfinałach konferencji Ale nadal obstaje przy swoim że bardziej wygrał zespół kontra 3 gwiazdy z Miami (niektórzy mówią że 2,5 ) Żeby nie było że robimy off-top James Wood - aktor Nie jestem pewien w 100% co ma na ręku wydaje mi się że Rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thekenias 0 #3143 Napisano 16 Sierpnia 2011 Lebron jest ambasadorem wiec teraz pewnie tylko AP na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #3144 Napisano 16 Sierpnia 2011 Aaron Rogers, rozgrywający Green Bay Packers zdobywcy ostatniego Super Bowl i jego Roger Dubuis Excalibur Są koszykarze to i futbolista może być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #3145 Napisano 21 Sierpnia 2011 Michael Lamey obrońca Wisły Kraków ....Albo to AP albo Hublot albo coś wzorującego się na tych markach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10824 #3146 Napisano 22 Sierpnia 2011 Albo to AP albo Hublot albo coś wzorującego się na tych markach Moze i AP ale zdjecie (ostrosc) przestrzelone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #3147 Napisano 22 Sierpnia 2011 Moze i AP ale zdjecie (ostrosc) przestrzelone Tutaj trochę lepiej z ostrością, widać że chrono.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3148 Napisano 22 Sierpnia 2011 Royal Oak Offshore Chronograph Nr. Ref. 26170ST.OO.D101CR.02 Wie chłop co dobre 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #3149 Napisano 22 Sierpnia 2011 Royal Oak Offshore Chronograph Nr. Ref. 26170ST.OO.D101CR.02 Wie chłop co dobre Kolejny dowód na to Michał że powinieneś sobie sprawić AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3150 Napisano 22 Sierpnia 2011 Nie wyobrażasz sobie jak bardzo intensywnie o tym myśle 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach