TomekB 1 #4301 Napisano 16 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #4302 Napisano 16 Maja 2013 Tu jeszcze jedno zdjęcie Sent from my iPad using Tapatalk 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4303 Napisano 16 Maja 2013 :lol: 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4726 #4304 Napisano 19 Maja 2013 Z pewnością zegarek z możliwością podsłuchu...Swoją drogą straszna menda z gościa..Delikatnie powiedziane. Zachowuje się jak Święta Inkwizycja a gnida jakich mało... Jak dużo w tej partii. Ale nie miało być politycznie. Sorry, ale czasami nie wytrzymuję! Im starszy jestem tym mniej tolerancji dla takich palantów. Bo dla zwykłych ludzi ze słabościami to mi nie brakuje... 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #4305 Napisano 19 Maja 2013 Krystyna i Jacob & Co http://luxuryes.com/2013/04/cristiano-ronaldo-is-the-new-face-of-jacob-co/ 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #4306 Napisano 20 Maja 2013 Delikatnie powiedziane. Zachowuje się jak Święta Inkwizycja a gnida jakich mało... Jak dużo w tej partii. Ale nie miało być politycznie. Sorry, ale czasami nie wytrzymuję! Im starszy jestem tym mniej tolerancji dla takich palantów. Bo dla zwykłych ludzi ze słabościami to mi nie brakuje...Fakt, i te jego ofiary - choćby taka Pani Beata, nie dość, że się tyle przez tego inkwizytora wycierpiała, to jeszcze musiała całą kasę z łapówki oddać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 605 #4307 Napisano 20 Maja 2013 W tym kraju 99% społeczeństwa jest do kupienia i wywołanie afery łapówkarskiej to żaden kłopot.Bierzesz kopertę lub walizę pakujesz kasę i kupujesz każdego łapserdaka z tego czy innego rządu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #4308 Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) To jest Twój pogląd, masz do niego prawo. Więcej, jestem pewny, że przeżyłeś i widziałeś znacznie więcej ode mnie. Mimo to uważam, że tym postem obraziłeś znaczny odsetek społeczeństwa. Edyta: Pomijając już fakt, że od osób publicznych powinniśmy wymagać więcej, niż od pozostałych, bo jak my nie będziemy od nich wymagać...Jeden z moich wykładowców mawiał (sparafrazuję) : nie toleruję dziadostwa, bo tolerując je, skazuję się na życie w dziadowskim kraju. Edytowane 20 Maja 2013 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28122 #4309 Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) W tym kraju 99% społeczeństwa jest do kupienia... kupujesz każdego łapserdaka z tego czy innego rządu.. Korupcja była, jest i pewnie będzie. Ale skala zjawiska (99%) to gruba i to bardzo gruba przesada. Prawda jest taka, że rzeczywista skala korupcji jest w Polsce dużo mniejsza niż wskazywałyby na to odczucia opinii publicznej. Mechanizm kształtowania się opinii publicznej jest prosty: wystarczą 1-2 głośne medialnie przypadki korupcji wśród urzędników (sędziów, prokutatorów, itp.), żeby opinia publiczna uznała, że skorumpowani są wszyscy urzędnicy (sędziowie, prokuratorzy, itp.). Byłbym ostrożny ze stwierdzeniami, że wszystkich można kupić, bo to nieprawda Edytowane 20 Maja 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 605 #4310 Napisano 20 Maja 2013 Nikt nie jest w stanie określić procentowo jaka część społeczeństwa "jest do kupienia",twierdzę jednak,że każdy ma swoją cenę .Żyłem w komunie i żyję teraz i pod tym względem niewiele się zmieniło(jedynie kwoty podskoczyły..).Wystarczy zrobić sondaż pod tytułem :czy dawałeś lub brałeś łapówkę w jakiejkolwiek formie"Podejrzewam,że wynik byłby porażający. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman.tur 0 #4311 Napisano 20 Maja 2013 Ktoś wie jaki zegarek tutaj nosi minister Nowak? http://0.s.dziennik.pl/pliki/4880000/4880224-slawomir-nowak-468-643.jpg http://epowiatostrolecki.pl/images/2013/03/minister-nowak-pap-600x393.jpg Z gory dziekuje za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 605 #4312 Napisano 20 Maja 2013 Nie pasujący do reszty opakowania Pewnie hublocik.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman.tur 0 #4313 Napisano 20 Maja 2013 Tyle, ze twierdzi ze jedyny cenny zegarek jaki ma to Ulysse Nardine, a pozostale sa ponizej 3 tys. - to skad ten Hublot? Na co ma zreszta rachunki i opinie rzeczoznawcow. Polecam dzisiejszy wywiad w GW Ale dziekuje za pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 605 #4314 Napisano 20 Maja 2013 Może pożyczony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 606 #4315 Napisano 20 Maja 2013 Pls, skończmy tu pisać o tym Nowaku Co chwila sie rejestrują użytkownicy i pytają o Nowaka 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4316 Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Coś mi tu śmierdzi z tymi nowymi użytkownikami . Może chcecie wiedzieć gdzie kupić można w Warszawie takiego Hublota? Albo inne zegarki które ma Nowak? ... Edytowane 20 Maja 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 605 #4317 Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Myślisz,że to kryptoreklama? Dla mnie to antyreklama tej zresztą przezemnie nielubianej marki. Edytowane 20 Maja 2013 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 606 #4318 Napisano 20 Maja 2013 Też mi się nie wydaje. Raczej obstawiał bym przeciwników politycznych 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4319 Napisano 20 Maja 2013 Mi się wydaje, że niektórzy z nich mogą pracować dla jakichś gazet . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #4320 Napisano 20 Maja 2013 Witam. Co nosi Tomasz Lis?Właśnie leci program na TVP2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #4321 Napisano 22 Maja 2013 Jaki zegarek miał Marcin Tyszka(fotograf) u Kuby Wojewódzkiego?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
destro 22 #4322 Napisano 22 Maja 2013 Jaki zegarek miał Marcin Tyszka(fotograf) u Kuby Wojewódzkiego??Cartier Pasha Chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrabia 0 #4323 Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Witam. Co nosi Tomasz Lis?Właśnie leci program na TVP2Było już - Baume & Mercier Chyba, że Lis ma już coć nowego, bo nie oglądam :-) Edytowane 28 Maja 2013 przez chronofil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #4324 Napisano 30 Maja 2013 Bronek zawstydził Nowaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #4325 Napisano 31 Maja 2013 To chyba nowa jakaś marka? Belvedere? Model Patriot :) 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach