Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wiem kim jest kolega Quub z forum....poznalem go po bransoletkach na reku :)

" tylko Seiko " Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak się zapytam, co to za film i kogo on gra? flanelowa koszula, brudny tshirt i tirowka na głowie nijak mi się komponuje z tym co ma na reku.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Piękne ! potęga marketingu, który wmówił ludziom ,że jeansy i t-shirt obrażają PAMa. A może to tylko silna sugestia ceną? Fakt, z racjonalnego punktu widzenia jest w tym coś absurdalnego - nosić zegar za ponad 20 000 do takich ciuchów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ze Stathamem gorszego nie widziałem.

Ja tak samo. Straszna pyta 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne ! potęga marketingu, który wmówił ludziom ,że jeansy i t-shirt obrażają PAMa. A może to tylko silna sugestia ceną? Fakt, z racjonalnego punktu widzenia jest w tym coś absurdalnego - nosić zegar za ponad 20 000 do takich ciuchów.

Ciężko mi sobie wyobrazić farmera noszącego zegarek za kilka kawałków $$, chodziło mi bardziej o zle dobranie do fabuly i kreacji postaci (tak samo stallone zapieprzal z pamem w tunelu), tym bardziej dla ukrywajacego sie agenta którego wcale taki gadżet nie demaskuje :D a co kto sobie nosi prywatnie do czego to mnie juz mniej interesuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako agent DEA nosił go do jeszcze dziwniejszych "ciuchów". ;)

Żeby nie było niedomówień - to była ironia - uważam że to naturalne środowisko PAMa.

W przeciwieństwie do drogich garniturów. Ale rozumiem firmę która wie że z taką ceną szukać klientów należy raczej w tej drugiej grupie. Hipokryzja godna IWC ,które dając piloty na krokodylach , też szuka drogi do kieszeni klasy średniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko mi sobie wyobrazić farmera noszącego zegarek za kilka kawałków $$, chodziło mi bardziej o zle dobranie do fabuly i kreacji postaci (tak samo stallone zapieprzal z pamem w tunelu), tym bardziej dla ukrywajacego sie agenta którego wcale taki gadżet nie demaskuje :D a co kto sobie nosi prywatnie do czego to mnie juz mniej interesuje ;)

A za trenera gdzie dziękuje? :D  ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było niedomówień - to była ironia - uważam że to naturalne środowisko PAMa.

W przeciwieństwie do drogich garniturów. Ale rozumiem firmę która wie że z taką ceną szukać klientów należy raczej w tej drugiej grupie. Hipokryzja godna IWC ,które dając piloty na krokodylach , też szuka drogi do kieszeni klasy średniej.

Spokojnie - message correctly acknowledged. ;) Ja tylko tak sobie pyknąłem, bo wcześniej w historyjce występował jako agent wśród Hell Angels, ale nie pamiętam, czy wtedy tez miał na łapie PAMa. :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

A Wy znowu o ubraniach ?. Rozumiem, że Patek też pasuje tylko do garnituru, bo tak to już faux pas ?

statham_patek.jpg

Edytowane przez Magik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nautilus pasuje do wszystkiego, i na plaże, i na formalne spotkania.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Statham nosi swoje zegarki tylko i wyłącznie dla swojej przyjemności. Podobnie ja i większość osób znanych mi z tego forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy czerpią też przyjemność z harmonii w życiu i ...ubraniu inni znowu chcą być ekscentryczni. Ale żeby być ekscentrycznym a nie śmiesznym jakieś podstawy trzeba mieć. Fajny zegarek nie będzie mniej fajny tylko z powodu źle dobranego stroju ale dobrze dobrany ,może być jeszcze fajniejszy.

Dobrze że na tym forum można uzyskać informacje nie tylko w zakresie mechaniki zegarkowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Wy znowu o ubraniach ?. Rozumiem, że Patek też pasuje tylko do garnituru, bo tak to już faux pas ?statham_patek.jpg

Ten Patek pasuje do jachtu ...ale własnego. A wiadomo że na swoim jachcie możesz chodzić jak chcesz ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nautilus pasuje do wszystkiego, i na plaże, i na formalne spotkania.

Popieram. Zegarki tej klasy można nosić do wszystkiego. Kto bogatemu zabroni?

Ja uwielbiam te zestawienia :)

Pablo-Piccaso-Rolex-GMT-Master.jpg

patek_image.1153151.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Wy znowu o ubraniach ?. Rozumiem, że Patek też pasuje tylko do garnituru, bo tak to już faux pas ?statham_patek.jpg

Ten akurat tutaj pasuje bardzo dobrze :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już jesteśmy przy Jasonie, to tutaj jego kolejny czasomierz  z kolekcji. Tym razem Richard Mille RM 011. Strój tutaj z pewnością pasuje :)

jason-statham-parker-daniel-parmitt-watc

Nie jest to co prawda mój ideał zegarka, ale wiadomo - każdy nosi to, co mu się podoba (i w tym przypadku - na co go oczywiście stać). Tak się prezentuje:

richard-mille-rm-011-silicone-nitride-wa

Edytowane przez Lutek89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest kadr z filmu "Parker". Dla mnie np. nie gryzie się to zestawienie wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest kadr z filmu "Parker". Dla mnie np. nie gryzie się to zestawienie wcale.

Ten RM pasuje do postaci w tym fragmencie filmu, zgadzam się. Statham udaje wtedy bogacza z Teksasu urodzonego w Ekwadorze i robi ten spektakl przed agentką od nieruchomości, więc jest ok. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie, to nie wiem co on ma na ręku, bo i zdjęcie takie, że ledwo ten zegarek widać,

ale patrząc na rozstaw subtarczek, to obstawiam, że nic, czym warto byłoby się bliżej zainteresować- obym się mylił :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co nosi ten Pan?

Zegarek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jak TVN to pewnie Aparat, więc strzelam, że to Aztorin :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi