revolta4 14510 #851 Napisano 14 Września 2022 1 minutę temu, kornel91 napisał(-a): Chronos mi się podobał od dawna bałem się z wykonaniem ale pokazałem czego oczekuje i wyszło lepiej niż co pokazałem. Nie no wyszło super . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert74 569 #852 Napisano 19 Października 2022 Potrzebuję jakiegoś fajnego wzoru z grupą krwi, może ktoś się pochwali ciekawym wzorem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11650 #853 Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) kiedyś lubiłem bardzo przesiadywać w studio, parę się nazbierało Edytowane 20 Września 2023 przez Osmodeusz 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15822 #854 Napisano 29 Grudnia 2022 Fajny. Mnie znowu nosi i coś trzeba będzie zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #855 Napisano 19 Stycznia 2023 Co jest? Nikt nic? Ja wczoraj spędziłem 6 godzin w studio 5 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #856 Napisano 19 Stycznia 2023 Godzinę temu, Teufel26 napisał(-a): Co jest? Nikt nic? Ja wczoraj spędziłem 6 godzin w studio To jeszcze pokaż drugą rękę bo masz zegarek to nie widać co tam jest W dniu 29.12.2022 o 21:17, satanic napisał(-a): Fajny. Mnie znowu nosi i coś trzeba będzie zrobić. Mnie też nosi tak mi się ten Chronos spodobał muszę zrobić jakieś foto w końcu po wygojeniu i pomyśleć co bym chciał 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #857 Napisano 19 Stycznia 2023 Mnie też nosi tak mi się ten Chronos spodobał muszę zrobić jakieś foto w końcu po wygojeniu i pomyśleć co bym chciał Kilka lat temu wstawiałem zdjęcia. Mam mieszane uczucia co do lewej reki. Nie ma się czym chwalić, w 1/3 jest do poprawki, miały być nasze Tatry z Dolina Roztoki, a wyszedł jakiś bohomaz z kosmita w tle 1 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #858 Napisano 19 Stycznia 2023 Tatry to bym zobaczył ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #859 Napisano 17 Marca 2023 Ostatni dzień z takim tłem! Od dziś, na kilka dni, zamiana nadgarstków😅 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #860 Napisano 18 Marca 2023 Niestety wczoraj nie udało się zakończyć coveru mojego tatuażu. Sadze ze i tak się udało już dużo zrobić. 3 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #861 Napisano 18 Marca 2023 1 godzinę temu, Teufel26 napisał(-a): Niestety wczoraj nie udało się zakończyć coveru mojego tatuażu. Sadze ze i tak się udało już dużo zrobić. Jak na jeden raz to sporo 😀na dół pójdzie cieniowanie?? Jakiś symbol ma ten wilk czy taki pomysł tatuatora?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #862 Napisano 18 Marca 2023 21 minut temu, kornel91 napisał(-a): Jak na jeden raz to sporo 😀na dół pójdzie cieniowanie?? Jakiś symbol ma ten wilk czy taki pomysł tatuatora?? Żadnej symboliki, pomysł tatuatora 😅 Przy coverach trudno wybrac co sie chce, czasem trzeba improwizowac. Z Radkiem znamy sie juz jakis czas, wiec wybrał ciekawy projekt. Dół będzie wykończony motywem roślinnym, będzie trzeba wejść na dłoń, przy blyskawicach będzie cieniowanie. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #863 Napisano 18 Marca 2023 12 godzin temu, Teufel26 napisał(-a): Żadnej symboliki, pomysł tatuatora 😅 Przy coverach trudno wybrac co sie chce, czasem trzeba improwizowac. Z Radkiem znamy sie juz jakis czas, wiec wybrał ciekawy projekt. Dół będzie wykończony motywem roślinnym, będzie trzeba wejść na dłoń, przy blyskawicach będzie cieniowanie. Fajnie. Mnie też korci pociągnąć cały rękaw. Póki co Chronos zrobiony we wrześniu ale cały czas ostatnio oglądam tylko pewnie się nie odważę żeby w pracy się aż tak nie rzucało 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #864 Napisano 18 Marca 2023 Rekaw fajna rzecz 😉 ja w tym roku druha reka irezumi… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #865 Napisano 25 Marca 2023 Lewa ręka nadal dojrzewa, ale jest już dużo lepiej niż przed coverem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #866 Napisano 28 Kwietnia 2023 4 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wamo 9015 #867 Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) X. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Wamo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #868 Napisano 28 Kwietnia 2023 Sentymentalnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #869 Napisano 29 Kwietnia 2023 Sentymentalnie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMało powiedziane. To bardzo osobisty tatuaż. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieczus 22 #870 Napisano 29 Kwietnia 2023 Tak patrzę na te, często, dzieła sztuki i nachodzą mnie różne myśli. Napiszcie kilka słów, jak dobrać coś dla siebie, jak znaleźć odpowiedni (cokolwiek to by nie oznaczało) salon itd. Proszę o dobre rady i praktyki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #871 Napisano 30 Kwietnia 2023 Nareszcie rękaw skończony 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #872 Napisano 30 Kwietnia 2023 16 godzin temu, mieczus napisał(-a): Tak patrzę na te, często, dzieła sztuki i nachodzą mnie różne myśli. Napiszcie kilka słów, jak dobrać coś dla siebie, jak znaleźć odpowiedni (cokolwiek to by nie oznaczało) salon itd. Proszę o dobre rady i praktyki. Myślę ze najlepiej zacząć od wybrania stylu jaki Ci się najbardziej podoba, określić jak duży miałby być tatuaż, a później szukać tatuatora który ma dobre opinie i zrozumie Twoje oczekiwania. Możesz wybrać kilka zdjęć gotowych tatuaży i zasugerować kierunek w jakim ma być wykonany Twój indywidualny projekt. Warto poświęcić na to czas, ja zacząłem przygodę z tatuażem w dość niefortunny sposób i teraz działamy cover, a wszystko przez nie do końca przemyślany wzór i niezrozumienie tematu przez tatuatora. 25 minut temu, Piter80 napisał(-a): Nareszcie rękaw skończony Fajne kolory i szczegóły. 2 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #873 Napisano 11 Czerwca 2023 A to mój już dawno po gojeniu. 7 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #874 Napisano 30 Czerwca 2023 Także tego 😜 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas285 2 #875 Napisano 12 Lipca 2023 chciałbym jakiś mieć, ale kompletnie nie mam pomysłu jaki. Jak znaleźć inspirację? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach