Big Z 17 #476 Posted January 9, 2024 6 Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami. Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #477 Posted January 10, 2024 I tutaj gratuluję. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
McGrego 14 #478 Posted January 11, 2024 (edited) 21 godzin temu, kornel91 napisał(-a): I tutaj gratuluję. Sprawdziłem i jest taki nowy do nabycia w Polsce.Phoibos Leviathan 😋 Edited January 11, 2024 by McGrego 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #479 Posted January 11, 2024 3 godziny temu, McGrego napisał(-a): Sprawdziłem i jest taki nowy do nabycia w Polsce.Phoibos Leviathan 😋 Mam jednego Phoibosa a w tej kopercie miałem Boldra 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
McGrego 14 #481 Posted January 12, 2024 10 godzin temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Zastanawiam się nad kupnem takiego gagatka 😋 0 Share this post Link to post Share on other sites
SLAWEK 01 71914 #482 Posted January 12, 2024 11 minut temu, McGrego napisał(-a): Zastanawiam się nad kupnem takiego gagatka 😋 Polecam, za niewielkie pieniądze nasz super divera. Porządne wykonanie, fajne dopracowane detale, extra dekiel, koronka, AR czyni z niego fajnego, rasowego nurka. W dodatku ten mój konkretny egzemplarz jest mega dokładny +2 sek. na tydzień. 3 Share this post Link to post Share on other sites
McGrego 14 #483 Posted January 12, 2024 Teraz, SLAWEK 01 napisał(-a): Polecam, za niewielkie pieniądze nasz super divera. Porządne wykonanie, fajne dopracowane detale, extra dekiel, koronka, AR czyni z niego fajnego, rasowego nurka. W dodatku ten mój konkretny egzemplarz jest mega dokładny +2 sek. na tydzień. No to SUPER 😤 Dzięki za radę 👍 1 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #484 Posted January 12, 2024 2 godziny temu, McGrego napisał(-a): No to SUPER 😤 Dzięki za radę 👍 Kolega dobrze prawi 😀np ja mam z tarczą z meteorytu. Bezel ładnie klika. Luma może super długo nie świeci za to bardzo ładnie. Zegarek lubi i bransoletę ale paski również 😀 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #485 Posted January 23, 2024 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
ChrisLP7 19 #486 Posted February 5, 2024 Mój początek znajomości z Ośmiornicą i wynik Czarnopiątkowej schadzki Zrobił na mnie tak świetne wrażenie, że dziś czekam na przesyłkę z nowym zmniejszonym Leviathanem. 6 Share this post Link to post Share on other sites
ChrisLP7 19 #487 Posted February 8, 2024 Jeżeli ktoś się zastanawia nad zmniejszoną edycją leviathana to wrzucam parę fotek. Na moim małym nadgarstku 16.5cm robi robotę i leży idealnie. Tarcza w kolorze cyanu poezja. W ograniczonym świetle ziarnista i matowa, pod światło zyskuje srebrzyste refleksy. Co tu gadać zostawiam fotki:D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Topaz 3102 #488 Posted February 8, 2024 @ChrisLP7, dziękuję za podzielenie się zdjęciami, zegarek rewelacyjnie wykonany jak widzę. 0 Share this post Link to post Share on other sites
gamemaster 391 #489 Posted February 9, 2024 23 godziny temu, ChrisLP7 napisał(-a): Jeżeli ktoś się zastanawia nad zmniejszoną edycją leviathana to wrzucam parę fotek. Na moim małym nadgarstku 16.5cm robi robotę i leży idealnie. Tarcza w kolorze cyanu poezja. W ograniczonym świetle ziarnista i matowa, pod światło zyskuje srebrzyste refleksy. Co tu gadać zostawiam fotki:D O Panie, ale sztos! 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #490 Posted February 21, 2024 3 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
tomaliusz 23195 #491 Posted February 24, 2024 W dniu 8.02.2024 o 13:53, ChrisLP7 napisał(-a): Jeżeli ktoś się zastanawia nad zmniejszoną edycją leviathana to wrzucam parę fotek. Na moim małym nadgarstku 16.5cm robi robotę i leży idealnie. Tarcza w kolorze cyanu poezja. W ograniczonym świetle ziarnista i matowa, pod światło zyskuje srebrzyste refleksy. Co tu gadać zostawiam fotki:D Świetny! Szkoda że damka ☹️ A znowu duża wersja big man 😅 Jakby nie mógł mieć 42-43mm. 😊 1 Share this post Link to post Share on other sites
ChrisLP7 19 #492 Posted February 24, 2024 2 hours ago, tomaliusz said: Świetny! Szkoda że damka ☹️ A znowu duża wersja big man 😅 Jakby nie mógł mieć 42-43mm. 😊 to mi dowaliłeś tą damką xD ale tak rozmiar nadgarstka nieco mnie ogranicza... czasem jak widzę "lug to lug" 50mm, czy 43-44mm na bezelu, to się zastanawiam; czy nie będzie klocem. Ten siadł idealnie w sumie 0 Share this post Link to post Share on other sites
ChrisLP7 19 #493 Posted February 25, 2024 Jeżeli ktoś się zastanawia nad zakupem jakiegoś Phoibosa to mam jeszcze zniżkę 20% z oficjalnego sklepu. Jak coś pisać priv, to puszczę po kosztach 😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
greenmag 5709 #494 Posted March 27, 2024 4 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Share this post Link to post Share on other sites
Perpetuum Mobile 67007 #496 Posted May 5, 2024 Jeżeli coś świeci jak Zelos, ale to nie jest Zelos, to prawdopodobnie jest Phoibos. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #497 Posted May 6, 2024 22 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Jeżeli coś świeci jak Zelos, ale to nie jest Zelos, to prawdopodobnie jest Phoibos. Deczko krócej świeci za to jakościowo jest bardzo dobrze 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85229 #499 Posted May 28, 2024 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
greenmag 5709 #500 Posted May 28, 2024 3 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Share this post Link to post Share on other sites