Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Takie na cztery śrubki to dają w tej cenie nówki z banku z gwarą zibi  ;)

https://bankujesz-zyskujesz.pl/moda-i-uroda/bizuteria-i-zegarki/zegarek-meski-casio-ae-1300wh-1avef-7037

A w TT za ciut drożej się wyciąga  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż chyba z ciekawości wystawie swojego na allegro

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Niezły zoom. :) to jakiś specjalny obiektyw, czy makro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tryb makro, ale z uwagi na to, że profesjonalne obiektywy makro są bardzo drogie, ja używam soczewek przy obiektywie 18-55mm.

Efekt mnie zadowala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makro jak makro,ale detale tego zegarka na najwyższym poziomie.

Widać,że jakość jest duża i widać za co się daje tyle prezydentów :)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

...

Efekt mnie zadowala :)

Nie dziwię się, trudno narzekać na taki efekt. ;)

Muszę kiedyś wziąć GW-A pod mikroskop. Te ze wskazaniem cyfrowym oglądałem niejednokrotnie. Ale analoga jeszcze nigdy. Jak zrobię parę fotek detali, to wrzucę tu lub do galerii. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dbl post

Edytowane przez pechagto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cła jeszcze nikomu nie doliczyli a cena jest z przesyłką ekonomiczną ( za ubezpieczoną się dopłacało ) najlepiej płać paypal najszybciej i najbezpieczniej ( płatności masz podane na stronie i regulamin ) a cena może być mniejsza jak masz rabat ( rabat dostaje się do zamówienia lub jak zasubskrybujesz i kupisz za określoną kwotę u nich )

Dzięki za pomoc :) doczytałem że z gwarancją to jest 12/24 miesięcy ichnia nie producenta ale nie wiem co znaczy 12/24 tak czy siak będę zamawiał albo na gorąco dziś albo na spokojnie jak wrócę z delegacji w czwartek. Nie wiem czy zakupy grupowe maja większy rabat. Jak by ktoś coś to chętnie połączę zamówienia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak eglobal. Juz sie uzaleznilem od zakupow u nich. Te akurat ida dalej w swiat ale GW 9400 mi przypasowal ☺ wiec pewnie znajac zycie na dniach znowu cos klikne ale tym razem dla siebie.

Groźne uzależnienie :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Żona wymusiła wyjście do galerii handlowej. :( Urwę się z wycieczki i wskoczę do tt na przymiarki. Ostatnio zastałem prawie puste półki. Może dzisiaj będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też tak robię. Taktyczna unik i śmigam obejrzeć zegarki w galerii  :P

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ,

czy ktoś mnie może oświecić co to jest G-Lide ?

Bana na google masz???

"Zegarki G-Lide zostały zaprojektowane z myślą o ludziach, który uprawiają sporty ekstremalne i przykładają dużą wagę do jakości oraz wytrzymałości zegarka."

http://lajfmen.pl/casio-pokazalo-nowe-zegarki-z-serii-g-ride-g-shock-znowu-na-topie-tego-lata/

Choć w sumie to powinienem podziękować bo dzięki Tobie i ja się dowiedziałem :D

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli taki prestiż wśród sportowców ;)

Zwykły G bez napisu G-Lide tyle nie wytrzyma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli taki prestiż wśród sportowców ;)

Zwykły G bez napisu G-Lide tyle nie wytrzyma ;)

Waldek ale tam nie jest napisane że te zegarki wytrzymują więcej, tylko że są dla ludzi "który uprawiają sporty ekstremalne i przykładają dużą wagę do jakości oraz wytrzymałości zegarka".

Jeśli nie uprawiasz sportów ekstremalnych i nie przykładasz dużej wagi do wytrzymałości zegarka to nie kupujesz "z linii" G-lide - ale to nie znaczy że zegarek jest mniej wytrzymały... :lol:  :lol: 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściema aby więcej zarobić. Standard tych czasów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi