Waldzior 3227 #37101 Napisano 5 Marca 2017 Pitolicie Panowie, jest co najmniej jedna, która trzyma poziom, pion i co tam jeszcze Poziomica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #37102 Napisano 5 Marca 2017 Chodzi o coś innego w tym temacie-mianowicie różni są użytkownicy naszego forum.Wiadomo jedni są bardziej zamożni drudzy mniej i dlatego wdrożyłem zakrywanie znaczków żeby nie drażnić kolegów (oczywiście nie moim samochodem) Jest jak jest i wiadomo że jednego stać na takie G a drugiego na taki samochód i jeszcze dodatkowo drogie G.Jakiś czas temu kolega zwrócił uwagę że reklamujemy samochody a nie nasze G i chyba miał rację.Jest grono kolegów którzy reklamują broń w kontekście G ale wydaje mi się (choć lubię broń szczególnie z czasów II wojny) to nie powinniśmy tego reklamować.Przyjdzie czas że nasza koleżanka z kadr będzie reklamować swoje G między szafkami z segregatorami,następny kolega poleci z fotam swoich G między felgami bo w takim miejscu pracuje itp.Nie ma w tym nic złego ale pytanie Po Co.Robimy zajefajne foty na tle natury,z lego itp.I to chyba starczy.Są mega.Może za bardzo wyolbrzymiam ale pokazywanie broni i marek samochodu trochę mnie samego wkurza.Mam nadzieję że tym nikogo nie obrażę.Takie moje prawo do spostrzeżeń. Co do kobiety-piękna w całym okazie.Ciekawe jak z przodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #37103 Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Chodzi o coś innego w tym temacie-mianowicie różni są użytkownicy naszego forum.Wiadomo jedni są bardziej zamożni drudzy mniej i dlatego wdrożyłem zakrywanie znaczków żeby nie drażnić kolegów (oczywiście nie moim samochodem) Jest jak jest i wiadomo że jednego stać na takie G a drugiego na taki samochód i jeszcze dodatkowo drogie G.Jakiś czas temu kolega zwrócił uwagę że reklamujemy samochody a nie nasze G i chyba miał rację.Jest grono kolegów którzy reklamują broń w kontekście G ale wydaje mi się (choć lubię broń szczególnie z czasów II wojny) to nie powinniśmy tego reklamować.Przyjdzie czas że nasza koleżanka z kadr będzie reklamować swoje G między szafkami z segregatorami,następny kolega poleci z fotam swoich G między felgami bo w takim miejscu pracuje itp.Nie ma w tym nic złego ale pytanie Po Co.Robimy zajefajne foty na tle natury,z lego itp.I to chyba starczy.Są mega.Może za bardzo wyolbrzymiam ale pokazywanie broni i marek samochodu trochę mnie samego wkurza.Mam nadzieję że tym nikogo nie obrażę.Takie moje prawo do spostrzeżeń. Co do kobiety-piękna w całym okazie.Ciekawe jak z przoduKazdy ma prawo do swojego zdania(spostrzezen) jak i do robienia zdjec z czymkolwiek ,gdziekolwiek mu sie podoba.Uwazam ,ze jesli nie wykracza to poza jakies ogolnie przyjete normy to OK.Nikt nie bedzie przepraszal ,ze go stac na Jaguara ,czy jakas inna wypasiona fure. Zdjecie fajne mozna zrobic w tanim aucie jak i w drogim ,w biurze i na budowie NAJWAZNIEJSZE ZEBY "G" SIE LADNIE PREZENTOWAL.To moje zdanie.Pozdrawiam Zibi Edytowane 5 Marca 2017 przez Zibi8 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37104 Napisano 5 Marca 2017 Pitolicie Panowie, jest co najmniej jedna, która trzyma poziom, pion i co tam jeszcze Tylko się potwierdza, skoro od 40 lat tylko ta jedna (Claudia Schiffer) jest podawana jako przykład ładnej Niemki Co do tych nieszczesnych znaczków to nie można też popadać w paranoję... Lamborghini to nie jest, nie powinno razić, a w ostateczności Lego też jest marką i ktoś może się przyczepić.Jeżeli chodzi o to ze kogoś na coś nie stać itd...to mnie na przykład nie stać na MRG co nie znaczy ze mam się bulwersowac jak ktoś zamożny sobie kupi i wklei zdjęcia, to juz by była zawiść.Ludzie na forach wklejają zegarki droższe od samochodów. Mamy im zabronić bo nas na takie nie stać? Bez przesady.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #37105 Napisano 6 Marca 2017 Tylko się potwierdza, skoro od 40 lat tylko ta jedna (Claudia Schiffer) jest podawana jako przykład ładnej Niemki Co do tych nieszczesnych znaczków to nie można też popadać w paranoję...Lamborghini to nie jest, nie powinno razić, a w ostateczności Lego też jest marką i ktoś może się przyczepić.Jeżeli chodzi o to ze kogoś na coś nie stać itd...to mnie na przykład nie stać na MRG co nie znaczy ze mam się bulwersowac jak ktoś zamożny sobie kupi i wklei zdjęcia, to juz by była zawiść.Ludzie na forach wklejają zegarki droższe od samochodów. Mamy im zabronić bo nas na takie nie stać? Bez przesady..I słusznie prawisz Waść :-) 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #37106 Napisano 6 Marca 2017 Ale zabawa w zgadywanie jaką masz furę nie będzie lepsza? To było jak napisałem moje spostrzeżenie i nic więcej.Nikt nie zabroni biednemu żyć bogato i odwrotnie. Tapnięte z Mi5s Plus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #37107 Napisano 6 Marca 2017 Lepsze takie zdięcia, niż foty np. zegarka założonego nie na nadgarstek, ale na dźwignię zmiany biegów.Bo też na tym forum takie bywają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37108 Napisano 6 Marca 2017 Maluszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #37109 Napisano 6 Marca 2017 Lepsze takie zdięcia, niż foty np. zegarka założonego nie na nadgarstek, ale na dźwignię zmiany biegów.Bo też na tym forum takie bywają To ja Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #37110 Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) ostatnio na grupie fb było zdjęcia jak facet na kiblu siedzi ze spuszczonymi gaciami z G na ręku... już wolę samochody Edytowane 6 Marca 2017 przez Hub3rtus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #37111 Napisano 6 Marca 2017 He,he-no to miał śmierdzącą wizję porządnego zdjęcia Tapnięte z Mi5s Plus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #37112 Napisano 6 Marca 2017 ostatnio na grupie fb było zdjęcia jak facet na kiblu siedzi ze spuszczonymi gaciami z G na ręku... już wolę samochodyMnie osobiście wkurza ta grupa na FB. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37113 Napisano 6 Marca 2017 Mnie osobiście wkurza ta grupa na FB. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWystarczy się wypisać. Po co się wkurzać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #37114 Napisano 6 Marca 2017 Ja tam sobie kontrolnie zaglądam z raz dziennie ale jakoś specjalnie się nie udzielam, za duży tam bajzel jak dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KaoG-Shock #37115 Napisano 6 Marca 2017 Troszkę nie rozumiem całej tej bulwersacji zamiast zając się forum i G-Shock'ami to prowadzone są jakieś spory nie na temat każdy ma swoje zdanie i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #37116 Napisano 6 Marca 2017 Dużo lepiej będzie wyglądał pasek od rangemana Dziękuję za informację.Teraz wiem czego szukać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #37117 Napisano 6 Marca 2017 Samochody, loga, broń czy inne tła to wszystko rzecz wtórna. Jak w kontekście ładnych Niemek można zapomnieć o Heidi Klum?! Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11561 #37118 Napisano 6 Marca 2017 Chyba (słowo klucz) ostatni G dotarł dzisiaj do pudełeczka z G i solarami więcej miejsca brak. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #37119 Napisano 6 Marca 2017 Gratuluje Chyba (słowo klucz) ostatni G dotarł dzisiaj do pudełeczka z G i solarami więcej miejsca brak.20170306_123116_1488801930272_pop.jpgZobaczymy czy na pewno ostatni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #37120 Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Chyba (słowo klucz) ostatni G dotarł dzisiaj do pudełeczka z G i solarami Gratulacje. Piekny. Wyczekuje juz oferty na bazarku, celem zwolnienia miejsca. Ewentualnie nowe pudełko Edytowane 6 Marca 2017 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37121 Napisano 6 Marca 2017 Jasne..na bank ostatni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11561 #37122 Napisano 6 Marca 2017 Kurcze nawet się nacieszyć nie dacie człowiekowi A tak serio serio, to musiałem spróbować i zobaczyć na żywca GW-7900 i teraz nie wiem czy zostawiać, czy może jednak drugi Romek? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #37123 Napisano 6 Marca 2017 W negatywie wygląda cudnie. Jak z czytelnoscia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #37124 Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Nieczytelny skubaniec Miałem wersję zwykłą i w negatywie.Czarnuch wygląda świetnie ale przy odczytywaniu funkcji nie ma to jak pozytyw, tym bardziej że odbiega czytelnością od negatywów typu G-7710, GD-350Tomek a ten drugi Romek miałby być w negatywie? Edytowane 6 Marca 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11561 #37125 Napisano 6 Marca 2017 Tomek ten pierwszy Romek jest w negatywie, a drugi byłby w pozytywie Co do czytelności, hmm ja nie wiem jaki macie z tym problem, uwielbiam negatywy, wyglądają obłędnie, a jak jest za ciemno to od tego jest autopodświetlenie Na pewno w stosunku do pozytywa jest różnica, ale co z tego !!! 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach