Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Mi właśnie przepadł Gulfmaster QuadSensor. Był w rewelacyjnej cenie, miałem go już w koszu z rabatem 50% jak to się wahać nie można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się ktoś walnął i zamiast 30% wbił 50% ,ciekawe czy ktoś zdążył klepnać po tej cenie.

Jak ktoś chetny na mudmana w czerwieni to u mnie w salonie jubitom bodajże za 770 jest. Mierzyłem dzisiaj ale przyciski to jakaś porażka w tym modelu strasznie ciężko chodzą, może jak sie troszkę wyrobią to bedzie ok ale pierwsze wrażenie nie miłe.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na watszopie.pl wyprzedaże - 50% + rabat normalny -10% i -20% za drugą rzecz :rolleyes: co tu kliknąć :unsure: G-9300 wychodzi 421zł jak za darmo

Szkoda że nie zobaczyłem wcześniej. Od razu by się dwa brało:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się ktoś walnął i zamiast 30% wbił 50% ,ciekawe czy ktoś zdążył klepnać po tej cenie.

Jak ktoś chetny na mudmana w czerwieni to u mnie w salonie jubitom bodajże za 770 jest. Mierzyłem dzisiaj ale przyciski to jakaś porażka w tym modelu strasznie ciężko chodzą, może jak sie troszkę wyrobią to bedzie ok ale pierwsze wrażenie nie miłe.

To samo miałem z przyciskami w Kingu, z czasem się wyrobią :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kojarzycie stronę timegroup.pl? Warto tam kupować czy to ryzyko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem mundka do tyrania cztery lata i teraz king go zastąpił - początki w obu przypadkach były "ciężkie" z czasem się przyciski wyrobiły, albo ja się przyzwyczaiłem i problem zniknął ;)

pada dziś....

Ale radia nie posłuchasz  :D  :D 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mnie też nosiło i king po raz kolejny zawita u mnie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka fotek mojego GX-56...    świetny jest :)

_MG_1285.jpg

_MG_1282.jpg

_MG_1272.jpg

_MG_1274.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie żałować wczorajszych nieudanych zakupów na WS - dzisiaj zamówienia są anulowane, przynajmniej moje - błąd na stronie :(

No ale bywa, bywa - trzeba szukać dalej hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sentymenty mnie wzięło...

Z przed roku foty :)

1gk.jpg

DSC02222.jpg

DSC06315.jpg

ale najfajniejszy i bez konkurencyjny jest ten którego mam "na stanie":

DSC07918.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fota na szybko bo zaraz do roboty i nawet nie miałem czasu sie nacieszyć. W koncu dotarło bydlę na moja chuda witkę ;p

b0c040779eb5fed23c8270c6143ff463.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fota na szybko bo zaraz do roboty i nawet nie miałem czasu sie nacieszyć. W koncu dotarło bydlę na moja chuda witkę ;p

Jest bardzo dobrze, wyreguluj bransę i będzie git. Na pewno będziesz zadowolony! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie leży. Na pewno masz tylko 17 cm w nadgarstku? ;)

Edytowane przez Flaming

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Nawet jak Ktoś zdążył kliknąć to i tak nic mu po tym, jak nie chcieli w takiej cenie sprzedać to nie sprzedadzą  ;)

Tak jak kupujący ma prawo zwrotu tak sprzedający prawo nie sprzedania argumentując błędem systemu czy najzwyklej informując o braku stanu, po prostu skończyły się w tej cenie, przerabiane już było  ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Audi a6c5 :D . Jakim cudem masz jeszcze nie wytarte oznaczenia świateł ? U mnie już nic nie zostało.Nie za duży ten G?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi