mandaryn44 682 #47626 Napisano 16 Stycznia 2019 O widzisz. Popatrzę. Dzięki. Pasek ori jakoś mnie uwiera albo za luźny. Zależy na którą dziurkę zapne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glaza 2 #47627 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) O widzisz. Popatrzę. Dzięki. Pasek ori jakoś mnie uwiera albo za luźny. Zależy na którą dziurkę zapne.O widzisz. Popatrzę. Dzięki. Pasek ori jakoś mnie uwiera albo za luźny. Zależy na którą dziurkę zapne.Jak będziesz zamawiał to z chęcią się podepne.Też bym sobie takie adaptery sprawił. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Glaza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47628 Napisano 16 Stycznia 2019 Panowie darmową paczkę z EG jaki donosiciel u nas przynosi , bo dawno zamawiałem i teraz nie pamietam. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #47629 Napisano 16 Stycznia 2019 Panowie darmową paczkę z EG jaki donosiciel u nas przynosi , bo dawno zamawiałem i teraz nie pamietam.Jak dobrze pamiętam to DPD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47630 Napisano 16 Stycznia 2019 Dzięki Tomasz ;-) 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47631 Napisano 16 Stycznia 2019 Panowie darmową paczkę z EG jaki donosiciel u nas przynosi , bo dawno zamawiałem i teraz nie pamietam.Potwierdzam - DPD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #47632 Napisano 16 Stycznia 2019 Panowie darmową paczkę z EG jaki donosiciel u nas przynosi , bo dawno zamawiałem i teraz nie pamietam.A to zależy, bo mi się raz, czy 2 zdarzyło, że szło przez Holandię i wtedy DHL nieszczęsny był. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47633 Napisano 17 Stycznia 2019 Ja akurat z dhl mam same dobre doświadczenia, oczywiście z wysyłkami zagranicznymi. Najszybciej dostarczają i dobry system powiadomień mają. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #47634 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) O widzisz. Popatrzę. Dzięki. Pasek ori jakoś mnie uwiera albo za luźny. Zależy na którą dziurkę zapne.Też tak miałem. Ja poprawiłem sobie komfort noszenia wkrętarką przedłużyłem dziurki o 2-3mm i teraz jest idealnie. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #47635 Napisano 17 Stycznia 2019 Radykalnie. Ja bym chciał jednak nieinwazyjnie. Jakieś NATO albo taki pasek z rzepem może 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #47636 Napisano 17 Stycznia 2019 A to zależy, bo mi się raz, czy 2 zdarzyło, że szło przez Holandię i wtedy DHL nieszczęsny był.A nie płaciłeś frycowego?Chodzi mi o to czy nie brałeś płatnej przesyłki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #47637 Napisano 17 Stycznia 2019 A ta płatna idzie przez Holandię, czy jak? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47638 Napisano 17 Stycznia 2019 A ja czekam od 31 grudnia i już mi się cierpliwość kończy, status na stronie zmieniają codziennie, już 10 aktualizacja :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47639 Napisano 17 Stycznia 2019 A ja czekam od 31 grudnia i już mi się cierpliwość kończy, status na stronie zmieniają codziennie, już 10 aktualizacja :/Czyli coś się dzieje, są emocje! A pamiętasz, jak w filmie Amelia krasnal jej ojca podróżował po świecie? Może tu mamy do czynienia z podobną historią? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47640 Napisano 17 Stycznia 2019 Dziękuję za takie emocje wsumie lepsze bylyby jakbym wziął darmową nierejestrowaną idzie strasznie wolno z tego eglobala. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47641 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Ja mam na razie tak, Murcins płaciłeś przelewy24?To jest darmowa, też rejestrowana jeżeli chodzi Ci o możliwość śledzenia. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47642 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Ja mam na razie tak, Murcins płaciłeś przelewy24? To jest darmowa, też rejestrowana jeżeli chodzi Ci o możliwość śledzenia.Tak, przelewy24, ooo to jak będzie szło jak u mnie to może na koniec miesiąca dostaniesz Ja kupiłem i zapłaciłem 31.12 pierwszy status pojawił się dopiero 8 stycznia.Tak to wygląda Edytowane 17 Stycznia 2019 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #47643 Napisano 17 Stycznia 2019 Fajny zestaw, sam bym nie pogardził, ale kilka minut się spóźniłem Jest na bazarku nówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #47644 Napisano 17 Stycznia 2019 Dziękuję za takie emocje wsumie lepsze bylyby jakbym wziął darmową nierejestrowaną idzie strasznie wolno z tego eglobala.Płacąc Paypal'em zawsze 10 dni i zegarki były u mnie. Może to wynika z braku towaru ? Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47645 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Płacąc Paypal'em zawsze 10 dni i zegarki były u mnie. Może to wynika z braku towaru ? Wysłane przy użyciu TapatalkaNo chyba nie za bardzo bo coś wysłali. Prędzej myśle że warunki atmosferyczne mogły troche namieszać. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47646 Napisano 17 Stycznia 2019 Towar pewnie był, transport się ociąga strasznie, poźniej się okaże, że paczka zginie albo pudło przyjdzie uszkodzone :/ z paypalem nigdy do czynienia nie miałem więc to była jedyna opcja płatności. Cholera wie kiedy przyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #47647 Napisano 17 Stycznia 2019 Koledzy pomóżcie.Czy warto "przesiąść" się z Mudmana na Rangemana?Pomimo podobnych wymiarów optycznie wygląda na większy. Czy to jest odczuwalne?Jest promo w PL za 950. Dobra cena? 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #47648 Napisano 17 Stycznia 2019 MZ z uwagi na pomiar ciśnienia i Multiband (jeżeli masz Mud'a bez WC) - warto, wszystko inne - nie warto. Dla mnie Mudman, to znacznie wygodniejszy zegarek. Wizualnie również mi się bardziej podoba. Mając oba wiem, że jeśli bym musiał wybierać, bez wahania zostawiłbym Mud'a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #47649 Napisano 17 Stycznia 2019 Dzięki za opinię.A czy jest jakaś różnica w łatwości obsługi przycisków?Przyznam, że w Mudmanie chodzą dosyć ciężko chyba przez te gumowe osłony.W GW-9400 ich nie widzę, czyli powinny chodzić lżej. 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47650 Napisano 17 Stycznia 2019 Dzięki za opinię.A czy jest jakaś różnica w łatwości obsługi przycisków?Przyznam, że w Mudmanie chodzą dosyć ciężko chyba przez te gumowe osłony.W GW-9400 ich nie widzę, czyli powinny chodzić lżej.W 9400 chodza jak marzenie leciutko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach