Gość maritimeeng #51401 Napisano 22 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amig0 36 #51402 Napisano 22 Kwietnia 2020 ... mam zegarek do którego mam dostęp przez telefon, podczas gdy w samym telefonie mam zdecydowanie więcej możliwości niż w zegarku - to po co mi zegarek?A moim zdaniem ma to sens. Raz - telefon ułatwia obsługę, ustawienie niektórych funkcji, np. interwałów w GBA800 jest trochę upierdliwe, trzeba się trochę naklikać po zegarku, na ekranie jest szybciej i łatwiej. Dwa - w telefonie podejrzysz np. podsumowanie nadeptanych kroków np. z tygodnia w czytelnej graficznie formie, na zegarku nie bardzo, a bogatsze modele pewnie więcej statystyk oferują, które na smartfonie masz czytelnie podane. Trzy - bluetooth mniej prądu bierze niż GPS, możesz korzystać z GPS w telefonie do nawigacji, sprawdzając tylko kierunek rzutem oka na zegarek. Że już o synchronizacji czasu praktycznie na zawołanie, bez kombinowania w którym kącie mieszkania złapiesz sygnał radiowy nie wspomnę. Na upartego zegar atomowy też jest urządzeniem zewnętrznym z którym parujesz zegarek z WC, i też nic w nim z poziomu zegarka nie przestawisz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #51403 Napisano 29 Kwietnia 2020 Pomarańcz nie wychodzi z mody ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adalis 405 #51404 Napisano 29 Kwietnia 2020 Witam, Czy ktoś miał coś takiego jak na załączonym zdjęciu, jakim cudem ten paproch się tam znalazł wrrr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #51405 Napisano 29 Kwietnia 2020 Jak nikt w nim nie grzebał to pewnie tam był od nowości i teraz wylazł na wierzch. Może kawałek jakiejś farby czy coś. Otworzyć i wyjąć dziada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adalis 405 #51406 Napisano 29 Kwietnia 2020 Nikt nie grzebał. Coraz bardziej mnie to irytuję Pewnie się skończy na oddaniu do serwisu w ramach gwarancji pewnie to wyciągną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #51407 Napisano 29 Kwietnia 2020 Albo nawalą jeszcze więcej ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #51408 Napisano 29 Kwietnia 2020 Ja bym nie otwierał, może trochę paprok irytować ale imo szkoda rozszczelniać z tego powodu zegarek. Popukaj w zegarek, można spadnie , wróci na swoje miejsce gdzie nie przeszkadzał i nie widziałeś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51409 Napisano 29 Kwietnia 2020 Kiedy kupiony? Jak jest możliwość to zwrot w ramach rękojmi (odpowiedzialność sprzedawcy) i wziąć nowy. 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adalis 405 #51410 Napisano 29 Kwietnia 2020 7 minut temu, drVanSteiner napisał: Kiedy kupiony? Jak jest możliwość to zwrot w ramach rękojmi (odpowiedzialność sprzedawcy) i wziąć nowy. Kupiony w czerwcu 2019, do tego przedłużyłem sobie gwarancję. 14 minut temu, tomaliusz napisał: Ja bym nie otwierał, może trochę paprok irytować ale imo szkoda rozszczelniać z tego powodu zegarek. Popukaj w zegarek, można spadnie , wróci na swoje miejsce gdzie nie przeszkadzał i nie widziałeś Też sobie myślę, że trochę szkoda go otwierać. Może poczekam do wymiany baterii i wtedy przy okazji się pozbyć paprocha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15923 #51411 Napisano 29 Kwietnia 2020 Na urlopie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51412 Napisano 29 Kwietnia 2020 No nareszcie ale coś się połapać nie mogę... wczesniej forum było czytelniejsze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #51413 Napisano 29 Kwietnia 2020 Teraz, murcins napisał: wczesniej forum było czytelniejsze Po prostu się przyzwyczaiłeś. Teraz jak się przyzwyczaisz, to będzie jeszcze bardziej czytelnie niż było tamto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51414 Napisano 29 Kwietnia 2020 2 minuty temu, _Kwiatek_ napisał: Po prostu się przyzwyczaiłeś. Teraz jak się przyzwyczaisz, to będzie jeszcze bardziej czytelnie niż było tamto Możliwe:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #51415 Napisano 29 Kwietnia 2020 8 minut temu, adalis napisał: Kupiony w czerwcu 2019, do tego przedłużyłem sobie gwarancję. Gwarancja, to odpowiedzialność producenta, a rękojmia sprzedawcy. To dwie różne rzeczy. W przypadku rękojmi przyjmuje się, że wada, która ujawnia się do roku od zakupu, była od początku i możesz żądać nowego zegarka (lub naprawy lub obniżenia ceny). Co Ci szkodzi złożyć reklamację z tytułu niezgodności z umową u sprzedawcy? Najwyżej ją odrzuci i będziesz w tym samym miejscu, co teraz. A jak przyjmie, to będziesz bez paprocha i z satysfakcją. ? 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #51416 Napisano 29 Kwietnia 2020 MTG - czerwień z czernią nigdy nie wychodzą z mody ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #51417 Napisano 29 Kwietnia 2020 Jak się tak człowiek obkupi to nie wiadomo co zakładać i zmieniasz kilka razy dziennie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #51418 Napisano 29 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #51419 Napisano 29 Kwietnia 2020 Godzinę temu, tomaliusz napisał: Jak się tak człowiek obkupi to nie wiadomo co zakładać i zmieniasz kilka razy dziennie ? Mówisz i masz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #51420 Napisano 29 Kwietnia 2020 Taki trochę retro Roman ? 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #51421 Napisano 29 Kwietnia 2020 Nietuzinkowy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fonfelinni 232 #51422 Napisano 29 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7223 #51423 Napisano 29 Kwietnia 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #51424 Napisano 30 Kwietnia 2020 17 godzin temu, Kot20 napisał: Taki trochę retro Roman ? Super Co to za model? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #51425 Napisano 30 Kwietnia 2020 18 godzin temu, Kot20 napisał: Taki trochę retro Roman ? Extra, taki trochę Vintage Roman GW-9402KJ-2JR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach