Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kwiatek
59 minut temu, Waldzior napisał(-a):

Gdzie jest za 1000? Kupię go do tyrania 🤔

Jak znajdę to podeślę na Messenger. 

Ale on wyglądał jak wyciągnięty z betoniarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.02.2021 o 07:02, Waldzior napisał(-a):

G-Kot 🙀 😎

Masz go jeszcze? 

No gdzieś jest🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

Który zgrywus wystawił na FB GWG mahariaczjego za 5,5k. ? :lol: 

Ja wiem, ja wiem, ostatnio dwóch takich się chwali non-stop na forum, tylko Marcin nie ma ori pudełka, więc sam wydedukuj :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tommly napisał(-a):

Ja wiem, ja wiem, ostatnio dwóch takich się chwali non-stop na forum, tylko Marcin nie ma ori pudełka, więc sam wydedukuj :D

Bez ori pudełka to pewnie zaledwie z 5k. można wołać :lol: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, tomaliusz napisał(-a):

Sprzedam z pu darmo 3k 😛

S7zisne.jpg

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, tomaliusz napisał(-a):

pudełka tylko miejsce zawalaj !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek
10 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

Który zgrywus wystawił na FB GWG mahariaczjego za 5,5k. ? :lol: 

B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, murcins napisał(-a):

Dziś wjechały nowe G :D

GWR-B podobał mi się dopóki go na żywo nie zobaczyłem... W necie nie wygląda źle, oczywiście nie licząc fotek gdzie go ktoś założy do garnituru... ale na żywo ewidentnie nie trafił w moje gusta - mówiąc baaaardzo delikatnie. :D

Z tym że Ty i tak go do "sanktuarium" włożysz więc "sztuka jest sztuka" jak mawiał klasyk... :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, murcins napisał(-a):

Dziś wjechały nowe G :D

... wyglądają po pudełkach jakbyś spod topniejącego śniegu wygrzebał ... czego to ludzie już nie wyrzucają :)  takie.... ładne sztuki :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Daito napisał(-a):

GWR-B podobał mi się dopóki go na żywo nie zobaczyłem... W necie nie wygląda źle, oczywiście nie licząc fotek gdzie go ktoś założy do garnituru... ale na żywo ewidentnie nie trafił w moje gusta - mówiąc baaaardzo delikatnie. :D

Z tym że Ty i tak go do "sanktuarium" włożysz więc "sztuka jest sztuka" jak mawiał klasyk... :)

Piotr, ja ma zupełnie odwrotne odczucia. W necie na zdjęciach był po prostu brzydki, od strony dekla, jak sam jakiś czas temu zauważyłeś - tym bardziej, a na żywo naprawdę mi się ten zegarek spodobał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maritimeeng
15 minut temu, Daito napisał(-a):

Bardzo nie przypasował Ci Gravity Master. To już wiemy. A Ty jeszcze na siłę chcesz tym zainteresować innych 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, maritimeeng napisał(-a):

Bardzo nie przypasował Ci Gravity Master. To już wiemy. A Ty jeszcze na siłę chcesz tym zainteresować innych 😛

No i mijasz się z prawdą - Gravity Master to linia zegarków a nie jeden model, bardzo podobają mi się GW-A1000 i GW-A1100 a to też Gravity Master'y psze Szanownego Pana 😛

30 minut temu, clusca napisał(-a):

Piotr, ja ma zupełnie odwrotne odczucia.

No bo ładne nie to co ładne tylko to co się komu podoba... ;) :D i to jest fajne.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maritimeeng
7 minut temu, Daito napisał(-a):

No i mijasz się z prawdą - Gravity Master to linia zegarków a nie jeden model, bardzo podobają mi się GW-A1000 i GW-A1100 a to też Gravity Master'y psze Szanownego Pana 😛

No bo ładne nie to co ładne tylko to co się komu podoba... ;) :D i to jest fajne.

Pisałem o TYM GM.

To jest takie trochę niefajne - tak pisać jakie to wstrętne i jak Tobie się nie podoba. Wystarczy przemilczeć. Jakby każdy wrzucał wpisy tego typu pod zdjęciami zegarków, które im się nie podobają to zrobiłoby się tutaj piekiełko.

Z ostatnim zdaniem zgadzam się w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, maritimeeng napisał(-a):

Pisałem o TYM GM.

To jest takie trochę niefajne - tak pisać jakie to wstrętne i jak Tobie się nie podoba. Wystarczy przemilczeć. Jakby każdy wrzucał wpisy tego typu pod zdjęciami zegarków, które im się nie podobają to zrobiłoby się tutaj piekiełko. 

Każdy może swoje zdanie wyrazić. Nie tylko to przychylne. 

Kiedyś napisałem pod jednym zdjeciem, co naprawdę myślę UWAGA  o zegarku, nie o zdjęciu czy też o właścicielu zegarka to do tej pory się do mnie nie odzywa a jest stałym użytkownikiem forum. A nawet chyba dwóch takich mam Kolegów :)

Przez te kilka lat forum przybrało trochę postać Facebooka / Instagrama. 

Lepiej tylko chwalić, bo inaczej można się narazić i nie dostać lajka 😂

Wiele tematów się wyczerpało, i forum nie jest już tak merytoryczne jak kiedyś, ale jest jakie jest. 

Także Koledzy, zdjęcia super, zegarki super, użytkownicy super i jest git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Waldzior napisał(-a):

Każdy może swoje zdanie wyrazić. Nie tylko to przychylne. 

Kiedyś napisałem pod jednym zdjeciem, co naprawdę myślę UWAGA  o zegarku, nie o zdjęciu czy też o właścicielu zegarka to do tej pory się do mnie nie odzywa a jest stałym użytkownikiem forum. A nawet chyba dwóch takich mam Kolegów :)

Przez te kilka lat forum przybrało trochę postać Facebooka / Instagrama. 

Lepiej tylko chwalić, bo inaczej można się narazić i nie dostać lajka 😂

Wiele tematów się wyczerpało, i forum nie jest już tak merytoryczne jak kiedyś, ale jest jakie jest. 

Także Koledzy, zdjęcia super, zegarki super, użytkownicy super i jest git :)

Waldek powiem nawet więcej, można zostać cwaniakiem na forum, przez założenie lokalnego bazarku. Nie mam więcej słów i chyba czas się stąd zabierać. Jak to ktoś dobrze ujął są równi i równiejsi.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Tomek nie ma się co fochać, czułem że tak się to skończy. 
Trzeba zamknąć pozostałe podforumowe bazarki i wtedy będzie jasno i klarownie, nie powinno być lepszych i gorszych, nawet jak te bazarki istnieją od zawsze. To niesprawiedliwe i nie powinno tak być! Jesteśmy równie liczną grupą jak dział radzieckich, jak nie większa!! W kupie siła! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi