Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.08.2024 o 13:47, y60 napisał(-a):

Dziś dotarł.. DW 5600 KH ..

dw 5600 KH 1.jpg

dw 5600 KH 2.jpg

dw 5600 KH 3.jpg

dw 5600 KH 4.jpg

dw 5600 KH 5.jpg

dw 5600 KH 6.jpg

dw 5600 KH 7.jpg

Pokaż więcej  

Soory pomyliłem się. 

Ale zegarek kozacki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może tak w trybie bez żadnego trybu zrobię off-top, ale ...

Chodzi za mną GPW-1000. Na OLX są jakieś używki i tak kusi mnie żeby kupić. Stąd pytanie: czy kojarzycie jakieś poważniejsze usterki w tych modelach (żebym wiedział o co pytać sprzedającego) ? Ja znalazłem info o problemach z synchronizacja GPS, zawieszonych wskazówkach po wybudzeniu z PS, problemie z luźna koronką, problemem z sekundnikiem. Coś Wam jeszcze przychodzi do głowy?

Warto Waszym prywatnym zdaniem ryzykować GPW -1000 czy szukać sobie innego modelu? 

Edytowane przez siweq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje G chwilowo w gablocie G-Shocka.

Ale chyba zostanie jeden więc box będzie pewnie leciał.....

IMG_20240817_133342.jpg

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam GBD200 i dziś po raz pierwszy postanowiłem go przetestować do biegania. Telefon z Bluetooth miałem w ręku, a do tego Garmina z którym normalnie biegam.

G pokazał mi zupełnie nieprawidlowe wyniki (czyli dystans 3km z groszami zamiast 4 i nieprawidlowe tempo) w stosunku do Garmina który był ok bo to moja stała trasa i tempo. Macie pomysł co poszło nie tak?

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.09.2024 o 18:23, eye_lip napisał(-a):

Macie pomysł co poszło nie tak?

Pokaż więcej  

A GBD-200 korzysta z GPS telefonu, czy tylko na podstawie kroków? Bo jak korzysta z GPS to właśnie to pewnie poszło nie tak i zrobił pomiar z "czujnika" kroków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w aplikacji move zaznaczoną opcję używaj GPS telefonu i była włączona  - więc powinno być ok i z tego co czytałem tak powinien robić zegarek czyli pobierać dane z GPS telefonu.

Edytowane przez eye_lip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w tym kierunku bym szedł - a wyrysował trasę? Nie znam tej aplikacji move, ale w casio watches, mojemu DW-H5600 też zdarza się nie łapać GPS z telefonu i wtedy jest klops - nie rejestruje na mapie trasy, a wszystkie wyniki są orientacyjne na podstawie czujnika kroków w zegarki, a nie dokładnych danych z GPS. Ale nie wiem co jest przyczyną - zakładam że telefon nie łapie czasami GPS jak jest w kieszeni.

Edytowane przez mariusz9a
Poprawiłem nazwę aplikacji (wpisałem wcześniej starą)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aplikacja move nie pokazuje trasy:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi