Klincz 1955 #63226 Napisano Środa o 16:24 (edytowane) Od lewej: - Król Szczurów; - Setaur; - Delfin Um; - Dama Kameliowa. Edytowane Czwartek o 19:45 przez Klincz Brakowało właściwych imion dla dwóch zegarków :) 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 165762 #63227 Napisano Środa o 17:02 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 22035 #63228 Napisano Czwartek o 05:59 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8574 #63229 Napisano Czwartek o 13:13 22 godziny temu, Klincz napisał(-a): Zegarek to nie T-shirt, koszula, spodnie, czy buty. 22 godziny temu, Klincz napisał(-a): Ale ja już jestem na etapie kobiety, która dobiera kolczyki i bransoletki do koloru butów i łachów na grzbiecie Zgodzę się ALE ta reguła nie dotyczy, moim zdaniem g-shock'ów - lubię "G" w każdym kolorze pod warunkiem że to kolor czarny... Kolorowe zwykle są ładne przez chwilę bo łapią przebarwienia - no chyba że cel czystko kolekcjonerski zakupu - ale ja noszę wszystko co mam czasem i "serce boli" jak kolor robi się brudny, albo inny... Casio powinno popracować nad technologią barwienia i trwałości kolorów w polimerach - podobnie jak nad jakością i "twardością" stali z której wykonuje urządzenia swoje - jest sporo bardzo precyzyjnie zrobionych modeli, ze świetnymi mechanizmami od Casio - które sporo tracą już po kilku założeniach... a szkoda. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 298 #63230 Napisano Piątek o 05:22 GW-5000U-1ER GW-5000U-1ER GW-5000-1ER 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5818 #63231 Napisano Piątek o 11:44 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 47787 #63232 Napisano Piątek o 16:06 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8574 #63233 Napisano Sobota o 12:27 Bardzo się polubiliśmy... choć to chyba najdziwniejszy g-shock jaki gościł na moim nadgarstku; Niby wygląda na mały - a ma 44mm średnicy i tarczę nieco większą niż GWG-2000 (wiem bo mam). Niby okrągły - a cholernie przypomina budową kostkę, które były dotąd moimi ulubionymi "G" Niby elegancki a ma pazur - niby ma pazur - ale wygląda grzecznie - niby jest zrobiony prosto - ale jak się przyjrzy mu dokładniej to widać że każdy detal jest tutaj dopracowany i przemyślany a jakość wykonania może naprawdę pozytywnie zaskoczyć... Bardzo ładny i przyjemny w/g mnie zegar - może na budowę nie koniecznie bym go ubrał, ale do wszelkich mniej drastycznych zajęć, po obiad u teściowej, nadaje się na łapsko w sam raz - i choć nie wiem czy dane mi będzie się nim długo cieszyć bo Szanowna moja już dwa razy go przymierzała i uznała że "świetnie leży na jej nadgarstku" to gorąco polecam... 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5818 #63234 Napisano Sobota o 12:57 28 minut temu, Daito napisał(-a): Bardzo się polubiliśmy... choć to chyba najdziwniejszy g-shock jaki gościł na moim nadgarstku; Niby wygląda na mały - a ma 44mm średnicy i tarczę nieco większą niż GWG-2000 (wiem bo mam). Niby okrągły - a cholernie przypomina budową kostkę, które były dotąd moimi ulubionymi "G" Niby elegancki a ma pazur - niby ma pazur - ale wygląda grzecznie - niby jest zrobiony prosto - ale jak się przyjrzy mu dokładniej to widać że każdy detal jest tutaj dopracowany i przemyślany a jakość wykonania może naprawdę pozytywnie zaskoczyć... Bardzo ładny i przyjemny w/g mnie zegar - może na budowę nie koniecznie bym go ubrał, ale do wszelkich mniej drastycznych zajęć, po obiad u teściowej, nadaje się na łapsko w sam raz - i choć nie wiem czy dane mi będzie się nim długo cieszyć bo Szanowna moja już dwa razy go przymierzała i uznała że "świetnie leży na jej nadgarstku" to gorąco polecam... Calkowicie się z Tobą zgadzam. Też go mam tylko z zieloną tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wamo 9662 #63235 Napisano Sobota o 14:19 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42986 #63236 Napisano Niedziela o 07:37 17 godzin temu, Wamo napisał(-a): Brat cioteczny 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81405 #63237 Napisano 20 godzin temu W dniu 30.08.2026 o 09:37, Mirosuaw napisał(-a): Brat cioteczny W nim idzie ustawić format daty 🤔🤔🤔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42986 #63238 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): W nim idzie ustawić format daty 🤔🤔🤔 Zgadza się. GW-5000U, w przeciwieństwie do GW-5000, daje taką możliwość. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81405 #63239 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, Mirosuaw napisał(-a): Zgadza się. GW-5000U, w przeciwieństwie do GW-5000, daje taką możliwość. Dzięki 🤗 🤗 🤗 13 minut temu, Mirosuaw napisał(-a): Zgadza się. GW-5000U, w przeciwieństwie do GW-5000, daje taką możliwość. Ale stalowy nie jest 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1432 298 #63240 Napisano 20 godzin temu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Super_kulka 17 #63241 Napisano 17 godzin temu Ma ktoś realne zdjęcia GW 9500MH 5ER? Bo ciekawy jestem tego brązowego a póki co widzę same stockowe albo rendery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 1955 #63242 Napisano 16 godzin temu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach