Waldzior 3227 #30151 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) A MT-G? Fajna grafika Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #30152 Napisano 11 Sierpnia 2016 MT-G?Universe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #30153 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) MT-G to Jezus G a MR-G to Bóg G Warto zauważyć, że w GPW może i jest czerwiec ale nie 30... Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #30154 Napisano 11 Sierpnia 2016 MT-G to Jezus G a MR-G to Bóg G Warto zauważyć, że w GPW może i jest czerwiec ale nie 30... Mogę się z tym zgodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #30155 Napisano 11 Sierpnia 2016 Warto zauważyć, że w GPW może i jest czerwiec ale nie 30... Obstawiam, że 30 na zdjęciu nie wyglądał tak dobrze - może za bardzo "upchany"? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #30156 Napisano 11 Sierpnia 2016 Możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #30157 Napisano 11 Sierpnia 2016 Na szybko znad Bałtyku Wyglada jakoś znajomo w dodatku ustrzeliłeś dobra godzine Ja tym czasem wybrałem się dziś z rodzinką na przejarzdzkę rowerową po Helu.. Zainspirowany tym filmikem https://youtu.be/bWeKIl5LMp4 postaowiłem odwiedzić miejsce o którym mowa od 18:55sek. Jeśli ktoś będzie miał możliwość to szczerze polecam je zobaczyć na wlasne oczy. Cel osiągnięty Widok z góry jest nie samowity.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #30158 Napisano 11 Sierpnia 2016 Ładnie i byłem chyba tam dawno temu ale osobiście wolę mój Trzęsacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #30159 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Kilka osób z WUS-a przesiadło się ostatnio z G na Garmina Fenixa 3 HR. Z tej okazji powstał ciekawy wątek: http://forums.watchuseek.com/f17/fenix-3-hr-similar-sports-watches-should-casio-step-up-game-3101338.html A co Wy sądzicie o sportowych smartwatchach z funkcjami ABC?Czy G są skazane na wymarcie niczym dinozaury?8-)) pozdrawiam, Piowa Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #30160 Napisano 12 Sierpnia 2016 Moim zdaniem zdecydowanie tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #30161 Napisano 12 Sierpnia 2016 A moim nie. Może ciekawy gadżet ale nie chciało by mi się pilnować ładowania tego codziennie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #30162 Napisano 12 Sierpnia 2016 Pisałem ostatnio właśnie, że przymierzam się do tego Garmina.To dopiero kombajn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #30163 Napisano 12 Sierpnia 2016 Myślę, że można by założyć oddzielny wątek "Fenix vs. G". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek90 1 #30164 Napisano 12 Sierpnia 2016 Zastanawiam sie dlaczego nie wziołem pod uwagę fenixa 3. Moze po prostu chciałem tylko zegarek ⌚ Send from my s7 edgeMyślę, że można by założyć oddzielny wątek "Fenix vs. G".To tak jakby porównywać telefon z wysokiej półki ze smartphonem. Zbyr duża różnica w funkcjonalności. Send from my s7 edge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #30165 Napisano 12 Sierpnia 2016 Najlepsze w tamtym wątku pytanie Does the fenix battery last for at least 2 years without charging?Jako smartwatch, jeszcze jeden elektroniczny gadżet do ładowania można kupić ale na codzienny zegarek to się toto nie nadaje. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #30166 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) A widzieliście ile "dinozaurów" G ciągle żyje i nadal są w pełni sprawne?Wymienisz pasek, bezel, baterię i jak nówka. Ciekawe jak smartwatch będzie wyglądał i działał po 20-30 latach... Da się w nim cokolwiek wymienić, czy pożyje tyle ile dzisiejsze komórki? Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #30167 Napisano 12 Sierpnia 2016 Ciężko porównywać. Casio mogłoby do G wsadzić jeszcze kilka bajerów ale widać nie specjalnie chce... przynajmniej narazie Nie zmienia to faktu, że Fenix (czy np. Suunto Spartan) to bardzo fajne urządzenia. Właśnie debatuję, któremu z nich dać szansę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #30168 Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja lubię g-shock i jego autonomiczność energetyczną, oraz wymienne bezele. Co do funkcji to najczęściej korzystam z timera, barometru. Do nawigacji lepiej sprawuje się dedykowane urządzenie lub smartphone. Nie chcę systemu operacyjnego w zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #30169 Napisano 12 Sierpnia 2016 Niestety prawda jest taka,że nasze pokolenie które lubi powiedzmy w miarę klasyczne zegarki się starzeje a młode pokolenie wychowywane jest na wszelkiego rodzaju elektronicznych gadżetach i to dla nich i w tą stronę raczej będą szli producenci czyli telefony na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkap11x 2 #30170 Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam, Czy wciśnięcie lewego górnego przycisku w dw 5600 jest dokładnie tak samo utrudnione jak w seri dw 6900 czy jest jeszcze gorzej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #30171 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Prawda jest też taka, że dzisiaj niewiele osób nosi zegarek, bo "i tak mają zegar w komórce"Tak jak X-Ray powyżej - smartwatche są kierowane do innego odbiorcy Witam,Czy wciśnięcie lewego górnego przycisku w dw 5600 jest dokładnie tak samo utrudnione jak w seri dw 6900 czy jest jeszcze gorzej? lewy górny nadaje się tylko do... wymiany, bo jest %#@@!*!Po wymianie jest super Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #30172 Napisano 12 Sierpnia 2016 Garmin fajny kombajn i bajer ale jego segment nie jest konkurencją dla zegarków sportowych/G-Shocków, przynajamniej jeśli nie wydłużą czasu pracy takich gadzetów do conajmniej miesiąca. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #30173 Napisano 12 Sierpnia 2016 Moim zdaniem wszystko co chcą ''wsadzić'' na rękę jest konkurencją dla wszystkiego co na rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowy89 0 #30174 Napisano 12 Sierpnia 2016 Hej, nie śledzę tego wątku na bieżąco, być może ktoś miał ten problem co ja. Wczoraj znikły mi części z cyferek datownika i wygląda to jak na zdjęciu. Bateria jest na ‘high’.. Czym to może być spowodowane? Spotkał się ktoś z czymś podobnym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #30175 Napisano 12 Sierpnia 2016 Prawdopodobnie wyświetlacz LCD do wymiany. Wada fabryczna gw-9200 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach