Gość feleksc #3051 Napisano 12 Kwietnia 2009 Dla mnie jest chyba akurat w sam raz. Znalazlej taki site: http://mygshock.com/wiki/Main_PageNie wiem czy go znacie na forum wiec na wszelki wypadek zamieszczam. swietna stronka-wszystko o G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #3052 Napisano 14 Kwietnia 2009 Znalazłem dzisiaj, w poszukiwaniu tapet z G-shockiem, taką stronkę- polecam- http://www.casio.com.cn/product/wat/downlo...=307&page=1 EDIT- a sam wkleiłem w dziale GALERIA trochę fotek GW1310 swojej produkcji - http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showtopic=32801 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3053 Napisano 15 Kwietnia 2009 Chłopaki, to jak to jest z tymi klawiszami w Gulfmanie G-9100????? Można je wciskać pod wodą?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #3054 Napisano 15 Kwietnia 2009 teoretycznie nie, chyba tylko oficjalnie we frogmenie można takie rzeczy robić, ale sądzę, że w gulfman i mudman dadzą sobie radę równie dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3055 Napisano 15 Kwietnia 2009 w mudmanie też można oficjalnie i jestem prawie pewien że gdzieś czytałem że i w gulfie producent na to zezwala ale teraz nie mogę nigdzie takiej informacji znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #3056 Napisano 15 Kwietnia 2009 teoretycznie nie, chyba tylko oficjalnie we frogmenie można takie rzeczy robić, ale sądzę, że w gulfman i mudman dadzą sobie radę równie dobrze. Oficjalnie można w MUDMANIE. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #3057 Napisano 15 Kwietnia 2009 a nie chodzi im oto że jest mud resist i można dusić guziki kiedy jest brudny od błota itp? Ja to generalnie jestem szczęśliwym posiadaczem DW 5600, ale na pewno połaszę się na reismana i mudmana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3058 Napisano 16 Kwietnia 2009 teraz taki : Feleksc, a co to właściwie za model?? Znasz jego oznaczenia?? Wtedy byłem we Wrocku przed 5 rano 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 292 #3059 Napisano 17 Kwietnia 2009 Zdjęcia fatalne ale może coś zauważycie. To będzie oryginał??? Ile może być warty??PzdrT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3060 Napisano 17 Kwietnia 2009 Tragiczne są te zdjęcia, poproś tego typa z allegro o lepsze bo podróbek Frogmanów jest sporo i po tym nikt się nie jorgnie czy to oryginał raczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #3061 Napisano 17 Kwietnia 2009 Zdjęcia fatalne ale może coś zauważycie. To będzie oryginał??? Ile może być warty??PzdrT. wg. mnie fake...Ale mieszkanie ładne... Słoneczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 292 #3062 Napisano 17 Kwietnia 2009 Mam jeszcze pytanie o rózniece między gw200 a gw 225. Wiem, że 225 jest limitowany no i widzę drobne różnice w wyglądzie. Jest cos jeszcze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #3063 Napisano 18 Kwietnia 2009 wg. mnie fake...Ale mieszkanie ładne... Słoneczne Wg mnie także podróbka.Po pierwsze dziwnie wygląda górny wyświetlacz, po drugie wysyłałem maila z prośbą o lepsze fotki kiedy zegarek był wystawiony po raz pierwszy i nie otrzymałem żadnego odzewu 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s3pp 2 #3064 Napisano 23 Kwietnia 2009 Bbrabuss bedziesz sciagal froga z jebeja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3065 Napisano 24 Kwietnia 2009 Wie ktoś może jak wyłączyć w GW 9000 te literki przy przełączaniu funkcji zegarka?Jak mam na ten przykład ochotę zobaczyc ile czasu odmierzył już stoper, to zanim pokaże mi na dole wyświetlacza ile minęło godzin, przez jakieś trzy sekundy będą tam literki STW. Da sie to wyłączyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szobod 0 #3066 Napisano 24 Kwietnia 2009 Heja. mam pytanka. Wyskrobałem ze szuflady mojego starego GShocka DW 002. Elektronika jest ok ale rozpadła się osłona gumowa na koperte. Ma ktoś jakieś namiary gdzie mogę ją kupić lub może ktoś chce sprzedać. Dzięki za info.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #3067 Napisano 24 Kwietnia 2009 Heja. mam pytanka. Wyskrobałem ze szuflady mojego starego GShocka DW 002. Elektronika jest ok ale rozpadła się osłona gumowa na koperte. Ma ktoś jakieś namiary gdzie mogę ją kupić lub może ktoś chce sprzedać. Dzięki za info.Pozdrawiam taki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3068 Napisano 24 Kwietnia 2009 Wie ktoś może jak wyłączyć w GW 9000 te literki przy przełączaniu funkcji zegarka?Jak mam na ten przykład ochotę zobaczyc ile czasu odmierzył już stoper, to zanim pokaże mi na dole wyświetlacza ile minęło godzin, przez jakieś trzy sekundy będą tam literki STW. Da sie to wyłączyć? Te 3 litery informuja Cie, ze wszedles w opcje stoper i wedlug mnie nie da sie ich wylaczyc. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3069 Napisano 24 Kwietnia 2009 Te 3 litery informuja Cie, ze wszedles w opcje stoper i wedlug mnie nie da sie ich wylaczyc. Szkoda, wkurza mnie ta opcja jak cholera, jest to jedyna wada Mudmana jaką zauważyłem, ale za to dość uprzykszająca mi życie...:/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szobod 0 #3070 Napisano 24 Kwietnia 2009 taki? Właśnie taki. Masz jakieś namiary? Tylko ja miałem czarno szarą osłonę, ta czerwona mnie trochę odstrasza. Daj znać jakby co Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szobod 0 #3071 Napisano 24 Kwietnia 2009 DO LAWNOWERMAN. Sry ze na ogóle ale mi coś nie działa PM. Te linki co mi podesłałeś to są do pełnych zegarków a ja potrzebuje tylko gumową obudowe bo reszta jest oki. Daj znać jakbyś miał jakieś namiary to chętnie kupie. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3072 Napisano 25 Kwietnia 2009 Pare razy na forum trafilem na wypowiedzi w stylu zegarek kupiony za ganica to brak gwarancji zibi. Do czego potrzebna jest ta gwarancja? Czyzby G-Shock sie psuly? Czy ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja zeby g-shock mial awarie? Swoja droga skoro '"twardziele" sa tak wytrzymale na urazy mechaniczne to czy gwarancja zibi uznaje gwarancyjne naprawy rozbitych szkielek, zmiazdzonej obudowy itp? Wydaje mi sie, ze w jakims stopniu powinna. Czy jest o tym jakas wzmianka w gwarancji? 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3073 Napisano 25 Kwietnia 2009 Szkoda, wkurza mnie ta opcja jak cholera, jest to jedyna wada Mudmana jaką zauważyłem, ale za to dość uprzykszająca mi życie...:/ W pewnym sensie masz racje, bo chcialbys od razu zobaczyc jaki jest czas na stoperze, a tu STW, please wait 3 sec. Tyle, ze moze sie znalezc ktos dla kogo bedzie to zaleta. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3074 Napisano 25 Kwietnia 2009 No ale mogli to przynajmniej skrócić...Czy do przeczytania trzech liter jest potrzebne aż tyle czasu?Dali plamę z tą funkcją, no chyba że jednak da sie to wyłączyć..Netruner sie zna.Netruner da się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3075 Napisano 5 Maja 2009 Zauwazylem, ze kazdy z Was jak kupowal g-shock to dostawal zegarek w takiej fajnej metalowej puszcze, a moj byl w kartoniku z plastikowa podstawka, ktorej wystawia sie zegarki w sklepie w gablotach. Ciekawe dlaczego? Zegarek na pewno oryginalny, nie z przeceny. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach