Arthoor 9 #33676 Napisano 15 Listopada 2016 Pany faktycznie. A czułem że coś mi nie pasuje Wysłane z mojego D5803 To nie jest ten Allegrowy z brzozowa ?było o nim na forum ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33677 Napisano 15 Listopada 2016 Też mi się wydaje że to ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #33678 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Raczej 100% ,drugiego takiego widziałem tylko ma WUS ( rozmawiałem z 1 właścicielem zaraz jak wystawił i opowiadał mi ciekawe historie o nim w sensie historię zegarka ) najlepsze że sprzedał za więcej o 80pln niż pierwotnie wystawił na kup teraz ( jak to ten ) Edytowane 15 Listopada 2016 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5781 #33679 Napisano 15 Listopada 2016 Zaraz poszukam Twoich cytatów na temat MTG i wkleję sobie do stopki abyś pamiętał na długo co wypisywałeś Wroga trzeba poznać :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #33680 Napisano 15 Listopada 2016 No w sumie racja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5781 #33681 Napisano 15 Listopada 2016 Po drugie primo w końcu widzę jak wygląda przełożony jasny roman do oliwki wygląda lepiej niż myślałem. Słabo patrzyłeś - miałem taką przekładkę już w ubiegłym roku i zdjęcia też były 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobak 7 #33682 Napisano 15 Listopada 2016 Dzięki za foto! Wtedy jeszcze nie wiedziałem o istnieniu tego forum. Zdjęcia przednie! Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33683 Napisano 15 Listopada 2016 Pozytywnemu we wszystkim dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #33684 Napisano 15 Listopada 2016 Szuwar graty MTG-S'a.Ale coś zauważyłem, że ten zegar spowszedniał na forum, każdy go juz prawie ma 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #33685 Napisano 15 Listopada 2016 A myślicie, że warto dokładać do mrg czy nie? Tak sobie marzę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobak 7 #33686 Napisano 15 Listopada 2016 Hmmmm. Moim skromnym zdaniem nie warto. Dostajesz wszystko to samo co mtg 1000g czy gpw 1000 jeśli chodzi o funkcje. I to nie jest różnica paru setek. Tylko kilku ładnych tys. A ty dostajesz jedynie tytan. Zegarek z tytanu jest dużo lżejszy o ile dobrze kojarzę, przez co sprawia wrażenie zabawkowego. Tu chodzi tak trochę o chęć posiadania najwyższego lvl G. I ja osobiście uważam że sam tytan nie jest tyle wart, nawet ten z najwyższej półki. Pozdrawiam Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #33687 Napisano 16 Listopada 2016 A myślicie, że warto dokładać do mrg czy nie? Tak sobie marzę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaPewnie ,ze warto ... przecież ma swiatelko .A tak powaznie ,to gdyby mnie bylo stac to bym "go" kupil ,bo fajnie by "go" mieć.Wiekszosc z nas pisze ,ze za drogi ,ze po co ,ze ...itd.A tak naprawde po co nam kilka ,kilkanascie lub kilkadziesiat innych zegarkow???Bo jestesmy (kazdy na swoj sposob) świrnieci na tle zegarkow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #33688 Napisano 16 Listopada 2016 MTG-G też ma światełko. Najlepiej byłoby organoleptycznie porównać MTG-S, MTG-G oraz MRG-G, ale to marzenie ściętej głowy. 8-)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33689 Napisano 16 Listopada 2016 Szuwar graty MTG-S'a.Ale coś zauważyłem, że ten zegar spowszedniał na forum, każdy go juz prawie ma Chyba jeszcze za wcześnie.. jest ich na forum poniżej 10 sztuk (tak mi się wydaje).Ja mam go 1.5 roku i mi jeszcze nie spowszedniał Spowszedniał to Romek i inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #33690 Napisano 16 Listopada 2016 Szuwar graty MTG-S'a.Ale coś zauważyłem, że ten zegar spowszedniał na forum, każdy go juz prawie ma Czasem czarne myśli się kręcą w głowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33691 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Czasem czarne myśli się kręcą w głowie Chcesz się MTG pozbyć??? Powiem Wam że obawiałem się tego nadmiaru plastiku w zegarku tej klasy ale jest to wszystko świetnie wyważone... a jak by był cały stalowy to bo mnie chyba pociągnął na dno podczas pływania Edytowane 16 Listopada 2016 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #33692 Napisano 16 Listopada 2016 Chcesz się MTG pozbyć???Czasem takie myśli się roją w głowie, bo w sumie bardzo rzadko go noszę a kolejne zachcianki na celowniku Tylko jak już go wyjmę z pudełka i popatrzę, to te myśli się rozmywają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33693 Napisano 16 Listopada 2016 To trzeba było mówić wcześniej to bym Cię zmotywował........... do sprzedania MTG świetny i u mnie zostanie dłuuuuugo... na razie jestem spełniony zegarkowo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #33694 Napisano 16 Listopada 2016 To trzeba było mówić wcześniej to bym Cię zmotywował........... do sprzedania MTG świetny i u mnie zostanie dłuuuuugo... na razie jestem spełniony zegarkowo..Daje Ci max pół roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #33695 Napisano 16 Listopada 2016 Też jestem spełniony póki co nawet 2 sprzedałem ostatnio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #33696 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) ... na razie jestem spełniony zegarkowo.. ...... Też jestem spełniony ...j.w. Edytowane 16 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #33697 Napisano 16 Listopada 2016 Hmmmm. Moim skromnym zdaniem nie warto. Dostajesz wszystko to samo co mtg 1000g czy gpw 1000 jeśli chodzi o funkcje. I to nie jest różnica paru setek. Tylko kilku ładnych tys. A ty dostajesz jedynie tytan. Zegarek z tytanu jest dużo lżejszy o ile dobrze kojarzę, przez co sprawia wrażenie zabawkowego.Tu chodzi tak trochę o chęć posiadania najwyższego lvl G. I ja osobiście uważam że sam tytan nie jest tyle wart, nawet ten z najwyższej półki. Pozdrawiam Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalkagdybym miał taką możliwość i zasobność portfela to bym dołożył. GPW1000 wygląda na zegar sportowy i pasuje jedynie do "luźnego" stroju, MGR do każdego właściwie. Poza tym tytan jest lżejszy więc w moim przypadku to jest stanowczy plus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #33698 Napisano 16 Listopada 2016 Ufff, jak to dobrze, że nie mam takich rozterek!GPW mnie zaspokaja. Jakkolwiek to brzmi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #33699 Napisano 16 Listopada 2016 Czasem takie myśli się roją w głowie, bo w sumie bardzo rzadko go noszę a kolejne zachcianki na celowniku Tylko jak już go wyjmę z pudełka i popatrzę, to te myśli się rozmywają Pomyśl co by było jakbyś go czasem na nadgarstek założył! Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #33700 Napisano 16 Listopada 2016 Wczoraj kilka godzin gościł na nadgarstku ale znów w pudle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach