Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Otwórz 3-5 piwek i każdy będzie pasował

I tak cały czas na bani??? Szanownej się ten koncept pewnie nie spodoba  B)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w nadgarstku 14 i każdy pasuje jak ulał zapodaj dwie lub odpowiednio więcej małpek lub innego trunku i będzie podobnie w razie czego mów rześ wyjątkowo wypruty po robocie

A szanowną wysyłasz na kurs zumby żeby nie jęczała i z bani

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bazarku pojawił się MRG 7700 w dobrej cenie ..Super wygodny i świetnie wykonany zegar,jak ktoś chce kupić MTG1000 to ten MRG jest wg mnie lepszym wyborem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a24c6471b0b356056e9b42397e8a90f5.jpg

świetna fotka fajnego zegarka....

u mnie same plasticzaki....

9377cf18f476c0a0121f9a9082cb7ddc.jpg

Edytowane przez tap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

A jaki to model tego kwadratowego ? Bo w sumie wyglada jak moj Spike Lee :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Aj to musze sprecyzowac ze w swiecie G-shock'ow,te modele z zakrecana koperta,uchodza za metalowe :P

Wiec masz cztery plasticzaki i jednego screwback'a.

nie zebym sie czepial....ale osobiscie mam wielka milosc i sentyment do zakrecanych modeli,jakiekolwiek by nie byly,wiec nie moglem 'nie zwrocic' na to uwagi hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co kolejny dzień, to inny "pojazd"  :P

post-90102-0-11032700-1499621414_thumb.jpg

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje uchwytu pod złoty trunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje uchwytu pod złoty trunek.

Faktycznie, przydałby się :)

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, decyzja podjęta, kasa wysłana i pozostało czekanie w niecierpliwości. Mtg niebawem bedzie moj i bedziecie mogli śmiać sie z mojego kartofla na nadgarstku ;p małe marzenie czeka w realizacji do spełnienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sskendo

Dobra, decyzja podjęta, kasa wysłana i pozostało czekanie w niecierpliwości. Mtg niebawem bedzie moj i bedziecie mogli śmiać sie z mojego kartofla na nadgarstku ;p małe marzenie czeka w realizacji do spełnienia

Najważniejsze, żebyś był sam zadowolony. Olać innych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na watszopie.pl wyprzedaże   - 50% + rabat normalny -10% i -20% za drugą rzecz :rolleyes:  co tu kliknąć :unsure:  G-9300 wychodzi 421zł  jak za darmo

Edytowane przez ShoRtie

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na watszopie.pl wyprzedaże   - 50% + rabat normalny -10% i -20% za drugą rzecz :rolleyes:  co tu kliknąć :unsure:  G-9300 wychodzi 421zł  jak za darmo

A czy ten sklep jest godny zaufania? Mieliście z nim doświadczenia? Bo nie powiem, skusiłbym się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo, faktycznie ładnie się wyprzedają! Ale GWG-1000 niestety się nie załapał na wielką wyprz...

A czy ten sklep jest godny zaufania? Mieliście z nim doświadczenia? Bo nie powiem, skusiłbym się.

Bierz spokojnie, ja już stamtąd brałem - nie ma żadnych problemów, dostawa 1 dzień DHL, dwuletnia gwarancja realizowana w serwisie centralnym Zibi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś coś będzie kupował to dajcie znać chętnie się podepnę pod zamówienie bo na droższy zegarek jest -10% a i na drugi tańszy -20%

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuszą tymi promocjami. 9400 i 5610 wychodzą razem poniżej 1300...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo mi się wydaje albo nagle wszystkie ceny podskoczyły już do góry i nie jest tak kolorowo jak było jeszcze pół godziny temu

G-9300 w tym momencie wychodzi 582zł

Edytowane przez G-Shock Man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GST-W130L-1AER był przed chwilą za 795,00 zł, teraz za 1113,00 zł :(

Edytowane przez Flaming

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam. Na głównej stronie niby promo jeszcze widnieje... ale w koszyku ceny są już trochę wyższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi