eddi87 31277 #53226 Napisano 7 Stycznia 2021 Gdyby ktoś znalazł nowego g9000 w cenie mniej niż 349zł wysyłka najdalej z Europy niech da znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #53227 Napisano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Najładniejsza studzienka kanalizacyjna 🙃 Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Kot20 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11552 #53228 Napisano 8 Stycznia 2021 Umarł król, niech żyje król.Zamienił stryjek siekierkę na kijek 5 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #53229 Napisano 8 Stycznia 2021 I jak wrażenia? Jakby coś, to jak wiesz najprawdopodobniej będę miał czarnego MTG-S1000 na sprzedaż - możesz naprawić błąd, jeśli uznasz, że stary lepszy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11552 #53230 Napisano 8 Stycznia 2021 55 minut temu, clusca napisał: I jak wrażenia? Jakby coś, to jak wiesz najprawdopodobniej będę miał czarnego MTG-S1000 na sprzedaż - możesz naprawić błąd, jeśli uznasz, że stary lepszy Nie no, ta wersja kolorystycznie bardziej mi się podoba, więcej czerwieni i pasek w wersji B też akurat lepiej pasuje niż bransoleta (MSZ oczywiście), więc raczej do S-ki nie wrócę, no przynajmniej na razie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #53231 Napisano 8 Stycznia 2021 Mnie pasek się również podoba w tym modelu, ale na bransolecie MZ wygodniej. Jakoś mi na pasku ta wersja jeździła tam i z powrotem wokół nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11552 #53232 Napisano 8 Stycznia 2021 15 minut temu, clusca napisał: Mnie pasek się również podoba w tym modelu, ale na bransolecie MZ wygodniej. Jakoś mi na pasku ta wersja jeździła tam i z powrotem wokół nadgarstka Przy pierwszym MTG-B tak miałem, potem albo się przyzwyczaiłem, albo nadgarstek mi się zmienił 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5691 #53233 Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Na świeżości przy kiepskim świetle - dopiero rozpakowany i z grubsza pogrzebane przyciskami - mój pierwszy G-shock kupiony w sklepie... aż jestem w szoku. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Daito 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #53234 Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Daito napisał: aż jestem w szoku. ... w Dzi Szoku Dzi..... oby się zdrowo nosił i ręka mu Twoja lekką była Edytowane 8 Stycznia 2021 przez unadarek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #53235 Napisano 8 Stycznia 2021 10 minut temu, Daito napisał: Na świeżości przy kiepskim świetle - dopiero rozpakowany i z grubsza pogrzebane przyciskami - mój pierwszy G-shock kupiony w sklepie... aż jestem w szoku. Pasek z gumowca, czy metalowa bransoleta? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5691 #53236 Napisano 8 Stycznia 2021 20 minut temu, Sol napisał: Pasek z gumowca, czy metalowa bransoleta? Gumowiec - nie jestem zwolennikiem metalowych kajdanów w "G" choć planuję dokupić jak się przyjmie zegar. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #53237 Napisano 8 Stycznia 2021 @Daito no Piotr, w końcu się skusiłeś na stalowe gmw! Graty! Będziesz Pan zadowolony. Guma bardzo wygodna, ale i kajdan pasuje jak ulał. A co najważniejsze, nie łapie prawie rysek w porównaniu z wersją srebrną! Mam porównanie po ponad roku użytkowania obydwu równocześnie, z czego srebrny więcej leżał lub pod mankietem koszuli się chował. A i tak ryski łapał. A czarnucha nic nie brało.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5691 #53238 Napisano 8 Stycznia 2021 27 minut temu, p.r.p. napisał: @Daito no Piotr, w końcu się skusiłeś na stalowe gmw! Graty! Będziesz Pan zadowolony. Guma bardzo wygodna, ale i kajdan pasuje jak ulał.[...] Plan był nieco inny - trochę się motałem zanim kliknąłem, miałem wrócić do GW-5000, ale gdzieś tam z tyłu głowy była kwestia wyświetlacza - co prawda miałem dwa razy ten zegarek i za każdym miałem szczęście mieć świetny kontrast wyświetlacza, tyle że wywalić tysiąc i liczyć na szczęście...? Słabo. No więc zacząłem szukać czegoś ze wskazówkami, tyle że modele które mnie interesowały są trudno dostępne i raczej używane, więc odpuściłem, a w tych które można kupić nowe w cenie do 2-tys zawsze coś mi nie pasowało - no to poszedłem w klasykę i muszę przyznać że wyświetlacz w GMW jest rewelacyjny, a cała reszta w zasadzie nie różni się od GW-5000, nieco tylko mi nie leży brak wskaźnika naładowania baterii ale jakoś to przeżyję i nie mam zamiaru parować zegarka ze smartfonem - wersji w kolorze "armatury łazienkowej" w ogóle nie brałem pod uwagę z przyczyn oczywistych - czyli zbyt dużej różnicy względem DW-5600 innymi słowy za drogo wygląda jak na g-shock'a Niemniej muszę przyznać że miałeś duży choć nieświadomy chyba wpływ na podjęcie decyzji - czyli jakby co to będzie na Ciebie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #53239 Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) A mnie się nie udało jednak do stalowej kostki przekonać. Ilekroć zakładałem ten zegarek, wydawał mi się jakiś taki ciężki w porównaniu z innymi kostkami, więc stwierdziłem, że jak kostka, to albo tytanowa, albo plasticzana i GMW stalowe sprzedałem, a kupiłem tytanowe, ale w nieco innym kształcie i ze wskazówkami Edytowane 8 Stycznia 2021 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5691 #53240 Napisano 8 Stycznia 2021 2 minuty temu, clusca napisał: A ja się nie dałem przekonać jednak do stalowej kostki. Ilekroć zakładałem ten zegarek, wydawał mi się jakiś taki ciężki w porównaniu z innymi kostkami,[...] No widzisz... to ja poszedłem inną drogą - sprzedałem wszystkie inne kostki żeby nie mieć porównania 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #53241 Napisano 8 Stycznia 2021 Taki kolażyk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #53242 Napisano 8 Stycznia 2021 Niemniej muszę przyznać że miałeś duży choć nieświadomy chyba wpływ na podjęcie decyzji - czyli jakby co to będzie na Ciebie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #53243 Napisano 8 Stycznia 2021 2 godziny temu, Daito napisał: No widzisz... to ja poszedłem inną drogą - sprzedałem wszystkie inne kostki żeby nie mieć porównania Tego bym nie zrobił swojej DW-5030C-1. Jak to mówią, ma u mnie dożywocie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #53244 Napisano 8 Stycznia 2021 9 minut temu, clusca napisał: Tego bym nie zrobił swojej DW-5030C-1. Jak to mówią, ma u mnie dożywocie nawet jakby Ci oferowali mapę do ukrytego złotego pociągu .... ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #53245 Napisano 8 Stycznia 2021 Zwyczajna kostka a tyle emocji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #53246 Napisano 8 Stycznia 2021 1 minutę temu, tomaliusz napisał: Zwyczajna kostka a tyle emocji jakby była zwyczajna to by nie było tyle emocji - cos w niej musi być... i to trzeba zbadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #53247 Napisano 8 Stycznia 2021 Jest zwyczajna a nawet baaardzo zwyczajna, po prostu niektórzy przechodzą kryzys wieku średniego albo nawet starczego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #53248 Napisano 8 Stycznia 2021 @Daito, uuu.. Ale żeś GW-5000 znowu pogonił.. No no.. U mnie GW-5000 to podstawa. Król nad króle, jak szczupak jest król wód.. 🤣Może nie ma aż tak świetnych kontrastowych cyferek, zwłaszcza pod mocnym kątem, jak seria GMW-B5000, ale i tak lubię go najbardziej i mam do niego największy sentyment. No i kolorystka samego wyświetlacza też mi dużo bardziej leży. W sumie to żadnego innego zegarka nigdy nie byłem tak pewny gdy go kupowałem. Już wtedy wiedziałem, że kupuję jako mój główny, wymarzony G, który zostanie ze mną na lata. I jako jedyny tkwi i tkwi, a inne się przewijają. Samych kostek tuzin poszło dalej a on trwa na tronie. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdanek 526 #53249 Napisano 8 Stycznia 2021 Widzę, że nie tylko ja kupiłem znowu stalową kostkę, ale grzech było nie wziąć nówki poniżej tałzena Jakość wykonania i detali bardzo fajna, miał być GW-5K, ale nie żałuję. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #53250 Napisano 8 Stycznia 2021 8 minut temu, tomaliusz napisał: Zwyczajna kostka a tyle emocji Większość z naszych nabytków to tylko zwykłe zegarki, tyle że jak nowo zakupione, to cieszą w dwójnasób... nawet jak zakupione po raz drugi, a nawet i trzeci 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach