murcins 35443 #56426 Napisano 9 Sierpnia 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #56427 Napisano 9 Sierpnia 2021 Witam kupię froga ma ktoś może na sprzedanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #56428 Napisano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Dziś dotarła przesyłka z WS (paczka szła do Polski ekspresowym DHL-em jeden dzień i przeleżała tydzień w UC, masakra jakaś). Muszę powiedzieć, że jestem pod super-hiper-mega-biper wrażeniem modelu GBX-100. Do tej pory nie miałem okazji go zobaczyć na żywo - gdybym wiedział, jaki to fajny zegar, to na pewno byłby u mnie już dawno. Zegarków ze stajni "G" miałem już "kilka" i z pełną świadomością zaryzykuję stwierdzenie, że to jeden z najciekawszych G z jakimi miałem do czynienia. Wszystkich, którzy są go ciekawi raz jeszcze powtórzę: jeden z najfajniejszych G ever... i zarazem jeden z najbardziej "skopanych" G, jakie wyszły z fabryki Dlaczego, ano dlatego że aż żal cztery litery ściska, że naprawdę super zegar z ogromem funkcji, komunikacją BT, współpracą z aplikacją treningową na telefon, powiadomieniami o mailach, połączeniach, sms-ach i możliwością ich podglądu z poziomu zegarka, nie jest wyposażony w ładowanie solarne. Pokuszę się chyba o mały eksperyment, będę z premedytacją korzystał ze wszystkich możliwości tego zegarka, zobaczymy kiedy padnie bateria Prawdę mówiąc jednak, chyba wiem dlaczego nie ma TS-a. Z solarem byłby to zegar prawie kompletny, a dla mnie w zasadzie kompletny do zastosowań sport/casual. A tak, dalej gonimy króliczka z literką "G" na ogonku @p.r.p. Patryk, jak Twój jeszcze nie poszedł - nie sprzedawaj, będziesz żałował Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez clusca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #56429 Napisano 9 Sierpnia 2021 7 minut temu, clusca napisał(-a): Dziś dotarła przesyłka z WS (paczka szła do Polski ekspresowym DHL-em jeden dzień i przeleżała tydzień w UC, masakra jakaś). Muszę powiedzieć, że jestem pod super-hiper-mega-biper wrażeniem modelu GBX-100. Do tej pory nie miałem okazji go zobaczyć na żywo - gdybym wiedział, jaki to fajny zegar, to na pewno byłby u mnie już dawno. Zegarków ze stajni "G" miałem już "kilka" i z pełną świadomością zaryzykuję stwierdzenie, że to jeden z najciekawszych G z jakimi miałem do czynienia. Wszystkich, którzy są go ciekawi raz jeszcze powtórzę: jeden z najfajniejszych G ever... i zarazem jeden z najbardziej "skopanych" G, jakie wyszły z fabryki Dlaczego, ano dlatego że aż żal cztery litery ściska, że naprawdę super zegar z ogromem funkcji, komunikacją BT, współpracą z aplikacją treningową na telefon, powiadomieniami o mailach, połączeniach, sms-ach i możliwością ich podglądu z poziomu zegarka, nie jest wyposażony w ładowanie solarne. Pokuszę się chyba o mały eksperyment, będę z premedytacją korzystał ze wszystkich możliwości tego zegarka, zobaczymy kiedy padnie bateria Prawdę mówiąc jednak, chyba wiem dlaczego nie ma TS-a. Z solarem byłby to zegar prawie kompletny, a dla mnie w zasadzie kompletny do zastosowań sport/casual. A tak, dalej gonimy króliczka z literką "G" na ogonku @p.r.p. Patryk, jak Twój jeszcze nie poszedł - nie sprzedawaj, będziesz żałował Miałem, sprzedałem i nie żałuję, dwa tygodnie trwał zachwyt, tylko do sprawdzania godziny imo się nadaje, mip jest petarda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami96 0 #56430 Napisano 9 Sierpnia 2021 Siemanko Trochę mnie tu nie było. Szukałem ostatnio jakiegoś nowego zegarka, żeby dać odpoczac trochę Rangemanowi. Tym razem myślałem nad czymś mniej sportowym, gdyż tych g-shocków troszkę juz mam i w zasadzie nic innego. Wczoraj prawie zamówiłem Invicte Pro Divera, jednak dla pewności jeszcze przeglądnąłem co tam z G-shockow ma Amazon w swojej ofercie. Moim oczom ukazał się zestaw stalowy bezel + pasek do G-shocka GA-2100 w kolorze srebrnym lub złotym i muszę przyznać, że wygląda to mega fajnie. Sęk w tym, iż są to części nieoryginalne, jest tego sporo w internecie, amazon czy aliexpress, gdzie wychodzi taniej. Nigdy nie robiłem tam zakupów, ale szczerze przyznam, że poważnie się zastanawiam nad GA-2100 i takim wdziankiem dla niego. Czy może ktoś posiada coś takiego? Jakie macie na ten temat zdanie? Moim zdaniem, jak wspomniałem wygląda to wystrzałowo, brakowało mi wlasnie GA-2100 w takiej odsłonie i wielokrotnie takiego szukałem. Zdaję sobie sprawę, że wygląda to dosyć podobnie do AP, ale i bez tych części, ten model bardzo juz przypomina "royal oak". Tak samo przez wielu polecana Invicta wygląda niemal 1:1 jak Rolex Submariner. Bardzo jestem ciekawy waszego zdania i opinii na ten temat. Mam potrzebę nabycia nowego czasomierza i stoje teraz przed poważnym dylematem. Pozdrawiam Jakby ktoś nie wiedział o czym mówię to prezentuje się to tak https://www.watchesministry.com/?product=casioak-master-v3-gold-blk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35443 #56431 Napisano 10 Sierpnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #56432 Napisano 10 Sierpnia 2021 13 godzin temu, clusca napisał(-a): Dziś dotarła przesyłka z WS (paczka szła do Polski ekspresowym DHL-em jeden dzień i przeleżała tydzień w UC, masakra jakaś). Muszę powiedzieć, że jestem pod super-hiper-mega-biper wrażeniem modelu GBX-100. Do tej pory nie miałem okazji go zobaczyć na żywo - gdybym wiedział, jaki to fajny zegar, to na pewno byłby u mnie już dawno. Zegarków ze stajni "G" miałem już "kilka" i z pełną świadomością zaryzykuję stwierdzenie, że to jeden z najciekawszych G z jakimi miałem do czynienia. Wszystkich, którzy są go ciekawi raz jeszcze powtórzę: jeden z najfajniejszych G ever... i zarazem jeden z najbardziej "skopanych" G, jakie wyszły z fabryki Dlaczego, ano dlatego że aż żal cztery litery ściska, że naprawdę super zegar z ogromem funkcji, komunikacją BT, współpracą z aplikacją treningową na telefon, powiadomieniami o mailach, połączeniach, sms-ach i możliwością ich podglądu z poziomu zegarka, nie jest wyposażony w ładowanie solarne. Pokuszę się chyba o mały eksperyment, będę z premedytacją korzystał ze wszystkich możliwości tego zegarka, zobaczymy kiedy padnie bateria Prawdę mówiąc jednak, chyba wiem dlaczego nie ma TS-a. Z solarem byłby to zegar prawie kompletny, a dla mnie w zasadzie kompletny do zastosowań sport/casual. A tak, dalej gonimy króliczka z literką "G" na ogonku @p.r.p. Patryk, jak Twój jeszcze nie poszedł - nie sprzedawaj, będziesz żałował Też żałuję, że nie ma Solara, ale i tak uważam go (dalej) za jeden z lepszych G. Tak jak dalej lubię 7800 Zresztą GBX fajnie nawiązuje do 7800. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #56433 Napisano 10 Sierpnia 2021 To prawda. Dual Time (a w zasadzie Triple Time) 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23107 #56434 Napisano 10 Sierpnia 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35443 #56435 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ktoś poleci jakiś zestaw śrubokrętów do wymiany paska w gwg1000 ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154466 #56436 Napisano 13 Sierpnia 2021 🏀🏀🏀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55854 #56437 Napisano 14 Sierpnia 2021 Iłża 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1347 #56438 Napisano 14 Sierpnia 2021 Mój pierwszy 100% Japończyk 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14484 #56439 Napisano 14 Sierpnia 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41398 #56440 Napisano 14 Sierpnia 2021 5 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 941 #56441 Napisano 14 Sierpnia 2021 Takie coś się udało zdobyć. DWG-100JTU-4JF Lungman Triathlon 2000 wersja tylko na Japonię. W karcie data 03.07.2000 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #56442 Napisano 14 Sierpnia 2021 4 godziny temu, revolta4 napisał(-a): Gdzie Jacek wypoczywasz? 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14484 #56443 Napisano 15 Sierpnia 2021 Marcin mazury!!! 😋😋😋😋 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #56444 Napisano 15 Sierpnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesiu83 35 #56445 Napisano 15 Sierpnia 2021 Gdy człowiek nudzi się weekend to i coś wymyśli w garażu. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154466 #56446 Napisano 16 Sierpnia 2021 Coś się kończy, a coś zaczyna😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56447 Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Coś się kończy, a coś zaczyna😉 który się kończy a który zaczyna ??? Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154466 #56448 Napisano 16 Sierpnia 2021 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): który się kończy a który zaczyna ??? U mnie ostatni dzień GWG 100. Nie ma sensu dublować dwóch podobnych zegarów🤷🏻♂️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56449 Napisano 16 Sierpnia 2021 1 minutę temu, rafalmosty napisał(-a): U mnie ostatni dzień GWG 100. Nie ma sensu dublować dwóch podobnych zegarów🤷🏻♂️ a..... no tak rotacja musi być a coś w zamian... ? jeśli nie tajemnica ...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154466 #56450 Napisano 16 Sierpnia 2021 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): a..... no tak rotacja musi być a coś w zamian... ? jeśli nie tajemnica ...? Darek, no właśnie tajemnica został ujawniona w poście porównawczym😂 masz to jak na dłoni😂 Dzisiaj po raz pierwszy na nadgarstku był GWG 1000, a więc jutro GWG 100 wyjeżdża z pudełka☹️ Dzisiaj wjechał też boldr bronze, ale to już historia na inny wątek😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach