murcins 35445 #56726 Napisano 25 Września 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #56727 Napisano 25 Września 2021 2 godziny temu, unadarek napisał(-a): cos w tym stylu - spoko dzięki Aaa, to już wiem skąd ten ciągły wkurw… I feel You bro… 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56728 Napisano 26 Września 2021 10 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Aaa, to już wiem skąd ten ciągły wkurw… I feel You bro… nie bez przesady, nie wkurzam się bo nie ma na co - za dwa miechy kroić będą jak przeżyje to potem znowu kroić i trzeci raz malutkie krojono nawet fajniutki (GSWH1000-1A4 ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56729 Napisano 26 Września 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23131 #56730 Napisano 26 Września 2021 Marcin przestań ... za mały!!! Za 1/4 ceny mogę pomóc bo pu nie będę płacił za damke 🤪 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56731 Napisano 27 Września 2021 15 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): Marcin przestań ... za mały!!! Za 1/4 ceny mogę pomóc bo pu nie będę płacił za damke 🤪 Przecież Ty macanych nie kupujesz 😛 a ten był ostro macany 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23131 #56732 Napisano 27 Września 2021 8 minut temu, murcins napisał(-a): Przecież Ty macanych nie kupujesz 😛 a ten był ostro macany 😅 Co za zwyrodnialec to uczynił? Macane też przechodzą ale nie takie tarte po betonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56733 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) W dniu 27.09.2021 o 12:39, tomaliusz napisał(-a): Co za zwyrodnialec to uczynił? Macane też przechodzą ale nie takie tarte po betonie Więc egzemplarz nie dla Ciebie 😛 ale jak ktoś zainteresowany to jest a licytacji na grupie na FB ;D Edytowane 29 Września 2021 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigacyan 98 #56734 Napisano 29 Września 2021 Szanowni Koledzy! Poszukuję pozytywowego LCD do GX-56. Może ktoś z Was posiada i mógłby się pozbyć? Ewentualnie cały moduł... Dzięki z góry i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56735 Napisano 29 Września 2021 Było pukane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amig0 36 #56736 Napisano 29 Września 2021 I co, otwarli? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23131 #56737 Napisano 29 Września 2021 (edytowane) 50 minut temu, Amig0 napisał(-a): I co, otwarli? Nie o takie pukanie chodziło ... chyba do kochanki szedł Edytowane 29 Września 2021 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56738 Napisano 29 Września 2021 3 godziny temu, Amig0 napisał(-a): I co, otwarli? Otwarli 😛 2 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): Nie o takie pukanie chodziło ... chyba do kochanki szedł Hahah 🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5684 #56739 Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Takie pytanie mam - kto z Nas ma i użytkuje na co dzień GBD-H1000? Chodzi mi o faktyczne użytkowanie tego zegarka na co dzień a nie od czasu do czasu - przejadałem sporo recenzji tego zegarka ale zwykle można je traktować jak "reklamę produktu" albo najwyżej "opis pierwszego wrażenia" bądź opinię na bazie krótkiego kilkudniowego użytkowania - a chciałbym poznać opinię bardziej rozbudowaną... Ktoś pomoże? Edit: nie chodzi mi o "katowanie" zegarka w warunkach siłowni, czy treningów na asfalcie - tylko raczej opinii przez pryzmat zwykłego "G" z wykorzystaniem niektórych funkcji które posiada ten zegarek, np pulsometru zegarka, stopera i jak wygląda realna i rzeczywista sytuacja z zastosowanym w tym modelu ogniwem i solarem. Edytowane 30 Września 2021 przez Daito 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56740 Napisano 30 Września 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #56741 Napisano 30 Września 2021 Godzinę temu, Daito napisał(-a): Takie pytanie mam - kto z Nas ma i użytkuje na co dzień GBD-H1000? Chodzi mi o faktyczne użytkowanie tego zegarka na co dzień a nie od czasu do czasu - przejadałem sporo recenzji tego zegarka ale zwykle można je traktować jak "reklamę produktu" albo najwyżej "opis pierwszego wrażenia" bądź opinię na bazie krótkiego kilkudniowego użytkowania - a chciałbym poznać opinię bardziej rozbudowaną... Ktoś pomoże? Edit: nie chodzi mi o "katowanie" zegarka w warunkach siłowni, czy treningów na asfalcie - tylko raczej opinii przez pryzmat zwykłego "G" z wykorzystaniem niektórych funkcji które posiada ten zegarek, np pulsometru zegarka, stopera i jak wygląda realna i rzeczywista sytuacja z zastosowanym w tym modelu ogniwem i solarem. Nie wypowiem się na temat użytkowania tego modelu, bo nie miałem z nim przyjemności obcować dłużej niż przez 3 minuty w TT, ale czytałem na FB chyba wczoraj, że te diody od spodu strasznie wystają i noszenie go dłuższy czas jest co najmniej mało komfortowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14499 #56742 Napisano 1 Października 2021 7 godzin temu, Daito napisał(-a): Takie pytanie mam - kto z Nas ma i użytkuje na co dzień GBD-H1000? Chodzi mi o faktyczne użytkowanie tego zegarka na co dzień a nie od czasu do czasu - przejadałem sporo recenzji tego zegarka ale zwykle można je traktować jak "reklamę produktu" albo najwyżej "opis pierwszego wrażenia" bądź opinię na bazie krótkiego kilkudniowego użytkowania - a chciałbym poznać opinię bardziej rozbudowaną... Ktoś pomoże? Edit: nie chodzi mi o "katowanie" zegarka w warunkach siłowni, czy treningów na asfalcie - tylko raczej opinii przez pryzmat zwykłego "G" z wykorzystaniem niektórych funkcji które posiada ten zegarek, np pulsometru zegarka, stopera i jak wygląda realna i rzeczywista sytuacja z zastosowanym w tym modelu ogniwem i solarem. Co tu się dzieje? 😳😳😳😳😳😳😳 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5684 #56743 Napisano 1 Października 2021 3 godziny temu, revolta4 napisał(-a): Co tu się dzieje? 😳😳😳😳😳😳😳 Na razie nic... i biorąc pod uwagę nikły odzew oraz to co napisał Maciek to raczej nic się nie wydarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56744 Napisano 1 Października 2021 11 godzin temu, Daito napisał(-a): Takie pytanie mam - kto z Nas ma i użytkuje na co dzień GBD-H1000? Chodzi mi o faktyczne użytkowanie tego zegarka na co dzień a nie od czasu do czasu - przejadałem sporo recenzji tego zegarka ale zwykle można je traktować jak "reklamę produktu" albo najwyżej "opis pierwszego wrażenia" bądź opinię na bazie krótkiego kilkudniowego użytkowania - a chciałbym poznać opinię bardziej rozbudowaną... Ktoś pomoże? Edit: nie chodzi mi o "katowanie" zegarka w warunkach siłowni, czy treningów na asfalcie - tylko raczej opinii przez pryzmat zwykłego "G" z wykorzystaniem niektórych funkcji które posiada ten zegarek, np pulsometru zegarka, stopera i jak wygląda realna i rzeczywista sytuacja z zastosowanym w tym modelu ogniwem i solarem. jednym słowem potrzebujesz UŻYTKOWNIKA a nie fana/zbieracza co to jedna ryska przyprawia o zawał !!! no nie wiem czy jest tu taki ktoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #56745 Napisano 1 Października 2021 Jedna kości do pozostawienia to która? Innych nie biorę pod uwagę. 5k czy gmw zostawić? Ciężki wybór. Biorąc pod uwagę że będę kiedyś chciał do tej która poleci kiedyś wrócić za rok, dwa, pięć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5684 #56746 Napisano 1 Października 2021 10 minut temu, eddi87 napisał(-a): Jedna kości do pozostawienia to która? 5000 to klasyka gatunku - fajna sprawa tani bezel, bransoleta wygodna - lżejszy zegarek. B5000 to zdecydowanie lepszy wyświetlacz, cięższy jest, wygodniejsze przyciski... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #56747 Napisano 1 Października 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #56748 Napisano 1 Października 2021 Jedna kości do pozostawienia to która? Innych nie biorę pod uwagę. 5k czy gmw zostawić? Ciężki wybór. Biorąc pod uwagę że będę kiedyś chciał do tej która poleci kiedyś wrócić za rok, dwa, pięć... Grzechu, gmwów jak psów, a GW-5000 jest jeden. Jedna kości do pozostawienia to która? Innych nie biorę pod uwagę. 5k czy gmw zostawić? Ciężki wybór. Biorąc pod uwagę że będę kiedyś chciał do tej która poleci kiedyś wrócić za rok, dwa, pięć... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #56749 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) @eddi87 Jak masz za rok/dwa wrócić, to lepiej go do szafy schowaj. Taniej wyjdzie A jak musisz się już koniecznie któregoś pozbyć, to zostaw, jak koledzy mówią, GW-5k. Tym bardziej, że te nowe świecą jakby chciały, a nie mogły Edytowane 1 Października 2021 przez clusca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23131 #56750 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) popieram kulegów, zostaw klasykę a tego co ujowo świeci za pu ceny może wezme Tylko jaki kajdan na nim wisi? Edytowane 1 Października 2021 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach