tomaliusz 23167 #9376 Napisano 22 Marca 2014 GF-1000 jeszcze nie mój. Na weekend dostałem do ponoszenia i się cały czas zastanawiam. GW-5000 to jednak szczyt wygody. Za to Frogi od początku mnie pociągają... Andrzej, jeśli mogę zapytać, ile mamony trzeba dać za takie cudo? Możesz dać na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #9377 Napisano 22 Marca 2014 Misiajka a może ten GR z solarem: http://allegro.pl/zegarek-casio-gr-8900-1er-na-prezent-i4044278499.html Krysiek dał żabę do ponoszenia Kawał kloca. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9378 Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Frogman robi robotę Jest ogólnie gdzieś dostępny w naszym pięknym kraju?Niestety nie... Andrzej, jeśli mogę zapytać, ile mamony trzeba dać za takie cudo? Możesz dać na PW Powiedzmy, że półtora pompkomana według cen Zibi. Misiajka a może ten GR z solarem: http://allegro.pl/zegarek-casio-gr-8900-1er-na-prezent-i4044278499.html Krysiek dał żabę do ponoszenia Kawał kloca.No właśnie ciągle się zastanawiam czy dla mnie będzie do noszenia. Edytowane 22 Marca 2014 przez AndrzejMick 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9379 Napisano 22 Marca 2014 kornel91 - świetny! Tylko kolor nie do końca mi odpowiada ale solar power super rozwiązanie. Dzieki:-) na nadgarstek 18-18,5 będzie spoko? Czy ktoś może się wypowiedzieć o modelach 1er i 2er z serii g8900sh? :-) Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9380 Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Niestety nie... Powiedzmy, że półtora pompkomana według cen Zibi. No właśnie ciągle się zastanawiam czy dla mnie będzie do noszenia. Obawiasz sie ze zaba wyprze 5000 Pompkoman moze Frogmanowi polizac dekielek Edytowane 22 Marca 2014 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9381 Napisano 22 Marca 2014 Obawiasz sie ze zaba wyprze 5000 Pompkoman moze Frogmanowi polizac dekielek Ano obawiam się, bo jestem zdeklarowanym jednozegarkowcem. Pompkoman to może lizać dekielek każdemu stalowemu. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #9382 Napisano 22 Marca 2014 szczerze to nic nie wyprze serii 5xxx jezeli sie juz ktos do niej przekonal )Frog sie super prezentuje,ale w moim przypadku tylko na polce jako ciekawostka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9383 Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Andrzej, jeśli mogę zapytać, ile mamony trzeba dać za takie cudo? Możesz dać na PW Na giełdzie WUS-a GWF-1000 w stanie BDB kosztuje 450 USD. Wysyłka z Danii.GF-1000 niedawno poszedł za 325 USD. Edytowane 23 Marca 2014 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9384 Napisano 23 Marca 2014 W temacie Rangemana... Rozwalił się jeden zegarek, podobno w trakcie robienia pompek. Pisał to na WUS-ie koleszka który miał kilkanaście postów i od tego czasu się nie udziela. Może po prostu chciał zwrócić na siebie uwagę i przez chwilę zaistnieć na forum. Dla jasności: nie pracuję w Casio, a Rangeman mi się wcale nie podoba. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlum 0 #9385 Napisano 23 Marca 2014 http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-Frogman-Mastermind-/261310473152 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9386 Napisano 23 Marca 2014 Murakami http://g-shiok.blogspot.com/2013/08/the-us10000-g-shock-takashi-murakami.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #9387 Napisano 23 Marca 2014 nie chce nikogo bronic ale w sumie w takim forumowym zyciu jest tez istotna data rejestracji moze poprostu byc niesmialy heheteraz juz wiem co macie na mysli piszac 'pompkoman' AndrzejMick - wiesz co ci powiem,tak patrze na ta twoja fotke i zaczyna mi brakowac 5000 )) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #9388 Napisano 23 Marca 2014 Andrzej bardzo prosta decyzja...należy mieć dwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #9389 Napisano 23 Marca 2014 Ile może wynieść cło jeżeli zamawiałbym bezel z brazylii z ebaya, gdzie wysyłka jest darmowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #9390 Napisano 23 Marca 2014 W temacie Rangemana... Rozwalił się jeden zegarek, podobno w trakcie robienia pompek. Pisał to na WUS-ie koleszka który miał kilkanaście postów i od tego czasu się nie udziela. Może po prostu chciał zwrócić na siebie uwagę i przez chwilę zaistnieć na forum. Dla jasności: nie pracuję w Casio, a Rangeman mi się wcale nie podoba. 8-) Myślisz, że ktoś sobie specjalnie Range zdemolował, żeby chwilę na forum na topie być? Faktem jest, że w tym temacie prawie od miesiąca cisza. Ale również faktem jest, że nikt się nie dopytuje. piowa masz konto na WUSie, to może byś zapytanie w tym temacie wrzucił, co tam w sprawie reklamacji tego Range słychać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9391 Napisano 23 Marca 2014 Czy na g8900sh można z tyłu zrobić grawer? Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9392 Napisano 23 Marca 2014 AndrzejMick - wiesz co ci powiem,tak patrze na ta twoja fotke i zaczyna mi brakowac 5000 ))Zawsze możesz mi napisać PW... ;-) Andrzej bardzo prosta decyzja...należy mieć dwa Paweł, nie da się. Nie przy moim podejściu do zegarków. ;-) 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9393 Napisano 23 Marca 2014 Myślisz, że ktoś sobie specjalnie Range zdemolował, żeby chwilę na forum na topie być? Faktem jest, że w tym temacie prawie od miesiąca cisza. Ale również faktem jest, że nikt się nie dopytuje. piowa masz konto na WUSie, to może byś zapytanie w tym temacie wrzucił, co tam w sprawie reklamacji tego Range słychać. Nie twierdzę, że specjalnie uszkodził, ale trochę nie wierze w te pompki. MSZ dopytywać się nie ma sensu, żeby NKT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9394 Napisano 23 Marca 2014 Zawsze możesz mi napisać PW... ;-) Paweł, nie da się. Nie przy moim podejściu do zegarków. ;-) Gratuluję konsekwencji i w pełni rozumiem. Obecnie mam dwa G, ale chyba najlepiej się czułem z jednym. Czas na przerzedzenie kolekcji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84875 #9395 Napisano 23 Marca 2014 Czy na g8900sh można z tyłu zrobić grawer? Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu TapatalkaJasne, że można a na nadgarstek 18,5 cm będzie ok 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9396 Napisano 23 Marca 2014 Dziękuję kornel91 :-) Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radziu784 0 #9397 Napisano 24 Marca 2014 Witam kolegów Jestem tu nowy jak widać. Chciałbym się spytać co sądzicie o GA-100-1a4, ponieważ chciałbym go niedługo nabyć. Czy opłaca się kupić go za taką kwotę?(obecnie idzie zejść do 380 jak ktoś umie się targować z timetrend) czy warto rozejrzeć się za czymś innym? Podobają mi się zegarki analogowo-cyfrowe a cyfrowe w drugiej kolejności bym rozpatrywał. Jeszcze interesuje mnie co oznaczają literki np ga-100-1a4CU lub ER? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9398 Napisano 24 Marca 2014 CU i ER to te same zegarki, ale przeznaczone na inne rynki. Moga się róznić np. pudełkiem.W Time Trendzie powinni zejść do 335. W okienko "negocjuj cenę" trzeba wkleić link do oferty Big Bena (to obecnie najtańszy oficjalny dystrybutor) z Alle. Wydaje mi się, że link do Sequndusa też powinien zadziałać (to chyba jakiś klon Big Bena). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radziu784 0 #9399 Napisano 24 Marca 2014 Jeżeli kupię zegarek online to w razie czego w salonie przyjmą mi zegarek na gwarancje? Linki z allegro też się liczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9400 Napisano 24 Marca 2014 Jeśli kupisz z oficjalnej dystrybucji (np. Big Ben), wszystko w gwarancją będzie ok. Linki z Allegro też "działają" na Time Trend... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach