Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

MasterFan lec po szampana, twojemu watasowi strzelilo 10 lat !!!  Gratulacje, mysle ze portal moglby ufundowac jakis drobny suvenir dla autora

pomyslu, THx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak w jeden dzień otrzymać takie dwie perełki :D

post-71916-0-23454300-1437764729_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedwczoraj moja kobieta łapała wiatr w żagiel więc skorzystałem z okazji i cyknołem sobie taką oto zdjęciawke.  B)

7bwhsvt.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,miał-ma ktoś taki bezel,zmieni kolor jak białe i czerwone

Mam taką kombinację, w sumie to Szanowna ma, szary bezel czarny pasek - i jak na razie żadnych śladów odbarwień...

jsk3s8.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

A ja właśnie trafiłem na allegro grafitowy bezel i pasek  :D i będę swojego modował. Do szczęścia przydał by się jeszcze czarny przycisk od podświetlenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze jedno, tym razem w wykonaniu mojej kobiety  ;)

8NryeS1.jpg

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

GitBit robisz kapitalne zdjęcia  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jego kobieta też ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie posiadam wystarczającej ilości postów, a post napisałem może ktoś akurat poszukuje taki zegarek. Pozdrawiam.

Ja to rozumiem,ale kazdy musiał przez to przejsc...sory takie mamy zasady;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dingo, Kamil dzięki  :)

Przyznam że trochę wkręciłem się w robienie tych zdjeć. Jak nadarzy się okazja to jeszcze coś tam pocykam.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś posiada GPW 1000 i może się  oddzielić opinia na temat działania ustawiania z GPS ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj tak z nudów wymyśliłem,że porządnie Ryśka wyczyszcze a,że wpadła mi do ręki woda utleniona to co mi szkodzi jedziemy z koksem:) i muszę przyznać,że rewelacja lepiej niż płyn do garów. Trochę wody parę ruchów szczoteczka i po całym tym syfie nie ma śladu. Polecam wodę czyści pięknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj tak z nudów wymyśliłem,że porządnie Ryśka wyczyszcze a,że wpadła mi do ręki woda utleniona to co mi szkodzi jedziemy z koksem:) i muszę przyznać,że rewelacja lepiej niż płyn do garów. Trochę wody parę ruchów szczoteczka i po całym tym syfie nie ma śladu. Polecam wodę czyści pięknie.

i przy okazji odkaża :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X-Ray, a wiesz o tym, że nadtlenek wodoru to bardzo silny utleniacz, który mocno reaguje z polimerami syntetycznymi ?

Przy krótkim zastosowaniu wody utlenionej, rzeczywiście uzyskasz satysfakcjonujący efekt.

Jednak długotrwałe traktowanie polimerów tym środkiem, doprowadzi do wyblaknięcia powłoki.

W konsekwencji, również do korozji tworzywa sztucznego.

A wszystko to za sprawą powstawania w czasie jego rozkładu tlenu atomowego, który niszczy strukturę polimeru ...

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No może na dłuższy okres tak, ale to mycie może trwało minutę i to wszystko ,nie moczylem bezela w wodzie tylko na szczoteczke i mycie później pod kran. Jak na razie co jakiś czas będę tak myl A co z tego wyniknie to zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X-Ray, a wiesz o tym, że nadtlenek wodoru to bardzo silny utleniacz, który mocno reaguje z polimerami syntetycznymi ?

Przy krótkim zastosowaniu wody utlenionej, rzeczywiście uzyskasz satysfakcjonujący efekt.

Jednak długotrwałe traktowanie polimerów tym środkiem, doprowadzi do wyblaknięcia powłoki.

W konsekwencji, również do korozji tworzywa sztucznego.

A wszystko to za sprawą powstawania w czasie jego rozkładu tlenu atomowego, który niszczy strukturę polimeru ...

Nie strasz kolegi :)

Ale faktycznie sam bałbym się zastosować taki środek do plastikowego bezela (benzyna ekstrakcyjna , aceton , itp. też nie są raczej wskazane , jak coś to raczej spirytus).

Woda utleniona to tylko 3% roztwór , w przeciwnym wypadku przy przemywaniu skaleczenia na kolanie "wyżarłoby" ci nogę   :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po co takie środki ja się pytam?  :huh:

Przecież wystarczy sama szczoteczka z mydłem  :)

Jak na bieżąco będziesz mył to nie będzie potrzeby katowania go roztworami  ;)

A jak już to lepiej domestos na szczoteczkę  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie właśnie,że benzyna extrakcyjna nie jest zła nie robi ona nic gumie ani plastikom. Myje nią i zegarek i różne inne rzeczy i nic się nie dzieje. A zresztą ja tylko przekazałem od siebie swoje spostrzeżenia i nie każe nikomu tak robić ja robię i na razie tak zostanie :) lub się coś porobi i wtedy powiem...A mówili koledzy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak już to lepiej domestos na szczoteczkę  :)

No , no , no !!!!

W domestosie jest chlor , a on działa tak samo utleniająco ja H2O2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi