Matej 448 #20651 Napisano 17 Listopada 2015 Nie chodzi mi o sensory, ale o tzw. generalny feeling na łapie. A może po prostu dojrzałem do wskazówkowców. 8-)Absolutnie rozumiem ten feeling piowa, co prawda nie z Królami i GWG ale miałem tak samo z innymi G ;-) 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #20652 Napisano 17 Listopada 2015 Diodowe podświetlenie nie równe ale dużo mocniejsze. Rangemanem podświetlałem drogę w nocy znad jeziora do samochodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #20653 Napisano 17 Listopada 2015 Rangeman i Gulfmaster mocno świeciły, ale podświetlenie w GPW jest ...... no właśnie to chyba latarka ;-) 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #20654 Napisano 17 Listopada 2015 Potwierdzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #20655 Napisano 17 Listopada 2015 Kolejny doszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #20656 Napisano 17 Listopada 2015 Fajniutki, przymierzałem kiedyś. Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #20657 Napisano 17 Listopada 2015 Graty Łukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #20658 Napisano 17 Listopada 2015 Mam Jeden z moich ulubionych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasieko85 0 #20659 Napisano 17 Listopada 2015 Zegarek wypas:) póki co cieszę się rangeman;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #20660 Napisano 17 Listopada 2015 Właśnie w casio nie istnieje słowo wypas jak jeden ma coś fajnego, to w drugim tego brak. Ideał jeszcze nie powstał i chyba nie powstanie, bo to się firmie nie opłaca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #20661 Napisano 17 Listopada 2015 I tym sposobem dla każdego coś miłego i na jednym się nie kończy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #20662 Napisano 17 Listopada 2015 Dokładnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #20663 Napisano 18 Listopada 2015 Jak by kto chciał to będę sprzedawał 3 x GX-56 (AER, GB i ER). Wszystkie nówki sztuki. Wiem że od tego jest bazarek ale zanim wystawie to może ktoś się skusi bo kupienie nowej pomarańczy lub czarnego limita graniczy obecnie z cudem. Upatrzyłem coś nowego a za dużo takich samych G mi się zrobiło, noszę i tak GWN na zmianę z MT-G przez ostatni miesiąc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #20664 Napisano 18 Listopada 2015 Przyszła pora zamówić coś z US i A bo nasz rynek jest mocno okrojony w fajne modele i teraz pytanie o jakieś sprawdzone sklepy. Była już o tym mowa ale się tym nie interesowałem. I czy zakupy poniżej pewnej kwoty to gwarancją nie płacenia cła ? Amazon podobno dolicza zaliczkę na poczet cła i opłat więc cena przy produkcie to ta do zapłaty a jak coś to zwracają różnice. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #20665 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Gdyby ktos chcial to mysle nad sprzedaza MTG. Nie ma zadnego cisnienia, na ta chwile nigdzie nie wystawiony, to tylko informacja. Impulsem do dzialania bedzie czyjas chec zakupu a jak nie to w grudniu i tak wrzuce go na Ebay. Zdjecie z dzisiaj. Stan 9,5/10. Edytowane 18 Listopada 2015 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #20666 Napisano 18 Listopada 2015 Ten zegar jest tak piękny, że aż szkoda go traktować jak każdego innego G. Gdyby nie cena to już bym go miał. Kwintesencja piękna zegarka tego typu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #20667 Napisano 18 Listopada 2015 Daj znac jak przyjdzie jak z wykonaniem i resztą za taką interesującą kwotę....Odradzam. Bardzo tandetne materiały. spasowane OK ale bardzo delikatne.Przy pierwszym zamykaniu odpadła dolna część zamka Już naprawiłem (przykręciłem z klejem )ale niesmak pozostał I tak jak tu wcześniej jeden Kolega wspominał, poduszeczki są za długie i te mniejsze zegarki ciężko mają je opasać a te na bransie ustawione mniej niż na 18 cm. ciężko zapiąć A znowu mogłyby być ciut szersze bo obok siebie się obijają takie zegarki jak np. DB i M-Force.Pudełko z lidla widać że jest o wiele bardziej masywniejsze, mocniejsze i ma lepszą ergonomię poduszeczek. Generalnie na pierwszy rzut oka nie wygląda źle i mogą sobie zegarki leżeć ale jak Ktoś będzie często do pudełka zaglądał i otwierał to długo nie wytrzyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12099 #20668 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Odradzam. Bardzo tandetne materiały. spasowane OK ale bardzo delikatne.Przy pierwszym zamykaniu odpadła dolna część zamka Już naprawiłem (przykręciłem z klejem )ale niesmak pozostał I tak jak tu wcześniej jeden Kolega wspominał, poduszeczki są za długie i te mniejsze zegarki ciężko mają je opasać a te na bransie ustawione mniej niż na 18 cm. ciężko zapiąć A znowu mogłyby być ciut szersze bo obok siebie się obijają takie zegarki jak np. DB i M-Force.Pudełko z lidla widać że jest o wiele bardziej masywniejsze, mocniejsze i ma lepszą ergonomię poduszeczek. Generalnie na pierwszy rzut oka nie wygląda źle i mogą sobie zegarki leżeć ale jak Ktoś będzie często do pudełka zaglądał i otwierał to długo nie wytrzyma To ja o tych poduszeczkach za długich pisałem. Ja w tym pudełku trzymam moje "ruski" głównie na paskach, więc jest OK, ale bransoletę o małej średnicy, to fakt, ciężko zapiąć, bo "poduszeczki" po bokach mają sztywny oklejony karton, który jest niereformowalny G zwłaszcza z motylkami/skrzydełkami to już w ogóle zapomnij, nie da się bez odkształcenia paska.Kupiłem 2 takie pudełka, ale u siebie na miejscu, więc nie płaciłem za wysyłkę, to mi się opłaciło (po 43 zł/szt). Kolejnych już nie kupię. Edytowane 18 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajperek 0 #20669 Napisano 18 Listopada 2015 Jutro do mnie ma taka skrzyneczka przyjechać ,ale po komentarzach widzę że moje króle będą się w niej gniotły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12449 #20670 Napisano 18 Listopada 2015 Dziś pogodnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vilka 10 #20671 Napisano 18 Listopada 2015 Dzisiaj do kolekcji dołączył HUF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laryngoskop 273 #20672 Napisano 18 Listopada 2015 Giez na Allegro:http://allegro.pl/casio-g-shock-1001-i5805578496.htmlKtoś ostatnio szukał gieza... 0 GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talisman 1 #20673 Napisano 18 Listopada 2015 Jak każdy G jest twardyJak każdy 56xx jest wygodny i klasycznyJak każdy negatyw jest mniej czytelny, ale ma to swój urok poszukaj na forum info o DW-5600 - na pewno znajdziesz Wracając do DW-5600BB-ER wszystko się zgadza potwierdzam z "ręki". Złapałem bakcyla i zaczynam nieśmiało rozglądać się w temacie innych modeli. Zaczynam też rozumieć szanownych użytkowników tego 'podforum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #20674 Napisano 18 Listopada 2015 Wracając do DW-5600BB-ER wszystko się zgadza potwierdzam z "ręki". Złapałem bakcyla i zaczynam nieśmiało rozglądać się w temacie innych modeli. Zaczynam też rozumieć szanownych użytkowników tego 'podforum Już po chłopie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #20675 Napisano 18 Listopada 2015 Już po chłopie Takie życie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach