Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Kwiatek

Zapisy na tour de Forumowy zegarek "kostka" a la JLC Reverso

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Marcin :) Na twojej łapie wygląda na spory, ja się bałem że będzie za mały ale chyba niepotrzebnie. Druga rzecz to kostka. Po prostu trzeba przymierzyć ten zegarek :)

Poczekam co Marcin QV tutaj odpisze bo pewnie czasami zagląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z powodu, że udało mi się już przymierzyć zegarek, w swoje miejsce wpisałem Romka.

Koledzy,
Skorygowana część listy, redukująca przejazd W-wa/Kraków i z powrotem oraz umożliwiająca w miarę możliwości przekazywanie z rąk do rąk...
Po uzgodnieniu z bat73,vandit oraz Jerrym Essowym dostałem zgodę Marcina na wejście pomiędzy kolegów z ok. W-wy.
12..
13. poiuyt
14. bat73
15. vandit
16. treidi
17. Jaroslaw Jerry Esowy
18. kkwpk
19. bofff
20. Wolf
21. jaszczur11  rk7000

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super.

Dzięki Panowie :)

Zdjęcia wstawię jak tylko zegarek do mnie dotrze.

Jest jakiś schemat czasowy? Oczywiście przybliżony? 

Edycja

Wygląda na to, że około świąt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

@Krygo dawaj foty! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa Marciny jakie niecierpliwe :) Niestety dzięki chyba najgorszej firmie kurierskiej tego kraju zegarek zamiast we wtorek to zawitał do mnie wczoraj po 16 i nie było już czasu w pracy na zabawy: https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=521000012681853028044558

Dużo było rozważań czy zegarek nie będzie za duży. QV daje  :D na stronie gwarancję komfortu przy nadgarstkach od 16 cm i ja jako posiadacz takowego (no, w porywach do 16,5) w pełni się z nim zgadzam, aczkolwiek pewnie trafi się niejeden z innym spojrzeniem. Zegarek naprawdę fajny, nosi mi się MEGA, naprawdę mega wygodnie, ale niestety tylko i wyłącznie na moim prywatnym pasku ze zdjęć poniżej. Wybacz QV, ale ten fabryczny to po prostu straszna lipa. Raz, że nie pasuje, dwa, że jest niewygodny (a może to wina mojej wątłej witki?). Wykończenie mówiłeś, że będzie poprawione, więc strzępienie się pomijam. Jeżeli masz taką możliwość to radziłbym go jednak jeszcze przemyśleć. Były głosy, ze przeszklony dekielek jest lipny i wygląda odpustowo. Mi się bardzo podobał na zdjęciach i podoba się nadal. Zwłaszcza, że nie miałem jeszcze zegarka z ręcznym naciągiem. Ostatecznie od siebie szczerze polecam, ale na innym pasku. Czy kupię? Bardzo możliwe, ale muszę się jeszcze z tym przespać bo kostki jeszcze nie miałem. Nie do końca mój styl :) Poczekam jak wyjdzie niebieski i będzie decyzja :) Oczywiście dziękuję za możliwość przetestowania zegarka. To chyba dobre dla obu stron :)

xriBJg1.jpg

wWN0bhr.jpg

tvKBoTl.jpg

GDlUxMt.jpg

NsU51CV.jpg

A, właśnie, QV jeszcze dwie sprawy. Czy wykończenie wgłębień w tej karbowanej powierzchni pod i nad szkiełkiem będzie poprawione? I druga sprawa bo nie chce, żeby było na mnie :) : nie wiem w jakim stanie oddawałeś zegarek w nasze ręce, ale bok koperty jest dosyć solidnie zaorany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem już, że wykończenie pomiędzy karbowaniem powinno się poprawić, zwracałem na to uwagę dostawcy ale jak będzie to się okaże. Kostki się bardziej rysują niż zegarki okrągłe, to normalne, ale też łatwo je przepolerować np. cape-codami. Dlatego zrobiłem wykończenie polerowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sposób, abym spamiętał każde Twoje słowo, ale dobrze, że zwróciłeś na to uwagę. Nie neguje też tego, że jest cały polerowany, nie o to chodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Krygo za cenne informacje :)

Co do paska, to się zgadzam. Fajna skórka jest konieczna.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie neguje też tego, że jest cały polerowany, nie o to chodziło.

Chodziło mi o to, że dostałem go w takim stanie:

LOeKu6A.jpg

Gadam z Kwiatkiem i on mówi, że u niego było perfect. 

Dzięki Krygo za cenne informacje :)

Spoko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do mnie przyjdzie to go capecodem przypoleruję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wugląda, jakby kol. @fidelio nosił... ;-) ;-)

A na poważnie - zaskakujące, że sprawca się nie przyznał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Kiedy wysyłasz?! :D;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wysyłasz?! :D;)

Nowa lista?

1. sanik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i teraz nie wiem który fajniejszy :o

2. Sol ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorę:

3. treidi

Ale grzecznie się dostosuję do listy warszawskiej co by zegarek pocztą dużo nie podróżował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek był wcześniej u mnie i nie pamiętam czy był porysowany czy nie także się nie wypowiem, ale jak chcecie zgonić na mnie to trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie już spokój z szukaniem winowajcy, liczyłem się z tym, że straty będą :-) ta koperta i tak nie trafi do klienta nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Myślę, że nie ma co toczyć piany. Nikt nikogo nie oskarża, a wada jaka by nie była, jest łatwo do usunięcia w domowych warunkach :) @satanic to ma być zabawa i nikt nie zrzuca winy na Ciebie :) a może to ja przy pakowaniu... Albo Krygo pizdnął w biurko i nie chce się przyznać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie chcialem nikogo urazic, a tym bardziej nikogo nie oskarżam. Peace :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo Krygo pizdnął w biurko i nie chce się przyznać ;)

Nie, nie. Inaczej. Myślę sobie: "nie może zostać u mnie na dłużej? To nikt nie będzie się w pełni cieszyć". I szuru buru po betonie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.