Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
clusca

OKAZJE ZEGARKOWE CASIO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.11.2022 o 11:49, grandmaster napisał(-a):
Pokaż więcej  

Bywało taniej ale obecnie z oficjalnej dystrybucji to nie jest źle.

Jeśli szukałbym teraz to bym brał 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek, taniej to mało powiedziane. Najmniej płaciłem nieco ponad pięć stówek. Teraz to rozbój w biały dzień ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2022 o 16:46, clusca napisał(-a):

Tomek, taniej to mało powiedziane. Najmniej płaciłem nieco ponad pięć stówek. Teraz to rozbój w biały dzień ;)

Pokaż więcej  

Maciek ale przyznasz że ogólnie zegarek był tanio wyceniony od samego początku, trochę Casio strzeliło sobie w kolano z tym modelem który ma wszystko za nie dużo 😉 

W sumie to był dobry czas dla marki i dla użytkowników ☺️ 

Teraz jakby taki model wyszedł to zapewne za 3k. 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedaleko mojego miasta kots sprzedawał za 450zł. jednak słyszałem, że nie wszystkie funkcje potrafią działac poprawnie. odpuściłem wtedy. w gre wchodzi obecnie tylko nowy? czy uzywki też sa warte obserwacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek Casio GBD-200 na promocji na zalando za 502zł. Warto za taką cenę? Ktoś spotkał taniej? I czy zalando to dobry sklep?

https://www.zalando.pl/g-shock-g-squad-unisex-zegarek-cyfrowy-black-gs954m00h-q11.html

Również jest Casio GA-2100 za 329zł.

https://www.zalando.pl/g-shock-unisex-zegarek-blackorange-gs952m01b-q13.html

Teraz już nie wiem na który się zdecydować, oba mi się podobają.

Edytowane przez 23adsd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2022 o 21:44, grandmaster napisał(-a):

niedaleko mojego miasta kots sprzedawał za 450zł. jednak słyszałem, że nie wszystkie funkcje potrafią działac poprawnie. odpuściłem wtedy. w gre wchodzi obecnie tylko nowy? czy uzywki też sa warte obserwacji?

Pokaż więcej  

Zależy. Bo jak będzie za 700 zł że zużytym bezelem i paskiem to nie okazja ale jak trafi się naprawdę w super stanie to warto. Mi kolega z forum cw kupował niedługo po wejściu w Polsce ceny były kosmos u mnie doszły opłaty i kupiłem poniżej 1k w 2014 a w 2018 chciałem zmienić pasek i bezel i poszedł do ludzi bo dołożyłem może ze 100zl do nowego w wersji DCJ jakbym oczywiście miał kupić bezel i pasek. No tylko DCJ ma gorszy kontrast niż pierwsze wypusty. No ale to świetny g. Ponad 8 lat i mnie 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2022 o 22:00, 23adsd napisał(-a):

Zegarek Casio GBD-200 na promocji na zalando za 502zł. Warto za taką cenę? Ktoś spotkał taniej? I czy zalando to dobry sklep?

https://www.zalando.pl/g-shock-g-squad-unisex-zegarek-cyfrowy-black-gs954m00h-q11.html

Również jest Casio GA-2100 za 329zł.

https://www.zalando.pl/g-shock-unisex-zegarek-blackorange-gs952m01b-q13.html

Teraz już nie wiem na który się zdecydować, oba mi się podobają.

Pokaż więcej  

Cena bdb, Zalando pewniak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na niemieckiej wersji WatchShop 35% rabatu i nawet ciekawe ceny na np.:

image.png.c0991e1e5d08150050374ddbf972267d.png

Zwłaszcza cena GST-B100D jest ciekawa - przy zakupie dwóch sztuk wychodzi niecały tysiak za sztukę :)

image.png.50012a9cc5a8a8e005904f4bf100db6f.png

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy on jest wielkościowe podobny do np g7700? Rozmiar koperty czy wielkość wyświetlacza. Nie mam porównania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 12.12.2022 o 07:20, mandaryn44 napisał(-a):

Czy on jest wielkościowe podobny do np g7700? Rozmiar koperty czy wielkość wyświetlacza. Nie mam porównania.

Pokaż więcej  

Tak, wielkościowo jest zbliżony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To maluch trochę będzie.... Kurcze, podoba mi się, ale sam nie wiem. Wiem, wiem, hamletyzuję. Dojdą opłaty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Novikus257
      Witam wszystkich i każdego z osobna. 

Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe. 

Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny. 
      Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
      Casio F-91W
      Lorus RT365EX9
      Festina 16234/6
      Seiko SUR375P1
      A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.

Pozdrawiam! 
    • Przez Zaratsu
      Na sprzedaż nowy, nieużywany zegarek szwajcarskiej firmy BALL. Zegarek z edycji BMW - posiada logo bawarskiej marki na tarczy
      Za napęd odpowiada solidna i niezawodna Sellita SW300 (odpowiednik ETY 2829-2), czyli cieńszy i lepiej wykonany od SW200 mechanizm 3-wskazówkowy.
      Nakładane indeksy wraz z wskazówkami są uzupełnione trytowymi pałeczkami, które generują ciągłe światło (w wyniku rozpadu cząsteczek zawartego w nich gazu - trytu).
      Ze względu na wiek zegarka tryt nie jest już tak mocny jak w chwili produkcji. Nieznana jest też historia serwisowa, ale patrząc na stan zachowania egzemplarza można zakładać, że nie był nigdy noszony i raczej nie miał serwisu.
      Zegarek posiada bardzo drobne ryski na zapięciu i delikatny ślad od odkładania na boku koperty (bardziej zmatownienie szczotkowania, niż zarysowanie).

Specyfikacja:
      Marka: BALL
      Model: NM3010D-LCFJ-BK
      Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego i stop sekundy (Sellita SW300).
      Koperta: Stal szlachetna
      Pasek: Czarna skóra naturalna. Oryginalny pasek BALL bez śladów noszenia ze stalowym, logowanym zapięciem motylkowym.
      Szkiełko: Szafirowe, wypukłe z warstwą antyrefleksyjną
      Klasa wodoszczelności: WR 50 m
      Wymiary koperty: szerokość 40 mm (mierzona bez koronki), grubość: 11 mm, wysokość L2L: 44 mm, mocowanie paska: 20 mm
      STAN: Nowy, nieużywany. Drobne (opisane wyżej) ślady magazynowania. Nieznana historia serwisowa, tryt świeci już słabiej niż w nowych modelach (karta gwarancyjna jest z 2018 roku, więc zegarek ma przynajmniej 6-7 lat)
      W zestawie: Zegarek, oryginalne pudełko (nieco podniszczone), karta gwarancyjna, metka, płyta

Cena katalogowa to  $3,699 (około 15 000 PLN)
      Moja cena: 4400 4200 3990 PLN - cena ostateczna

• Przez Zaratsu
      Na sprzedaż używany, szwajcarski Tag Heuer Aquaracer 300m CAF1010.BA0821 Chronograph.   Specyfikacja: Marka: Tag Heuer Kolekcja: Aquaracer 300 m Model: CAF1010.BA0821 Mechanizm: ETA caliber E20.321 Koperta i bransoleta: Stal szlachetna Szkiełko: Szafirowe z niebieskim AR Klasa wodoszczelności: WR 300 m (deklarowana przez producenta wodoszczelność może być mniejsza w zegarkach używanych) Wymiary koperty: szerokość: 43 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 15 mm, wysokość: ca. 51 mm STAN: Używany. Zegarek posiada drobne zarysowania na powierzchniach stalowych i jeszcze drobniejsze (niemal niewidoczne gołym okiem) na warstwie AR. W zestawie: Zegarek, pudełko zastępcze   Cena: 4500 4300 3990 PLN - cena ostateczna Zamiana dopłatą w obie strony też mile widziana 😀                 
    • Przez alex_k
      Sprzedam:

Rolex Explorer II ref. 226570 black dial

Cena 38 900 zł.     37 500 zł - lepszej okazji na prezent pod choinkę nie znajdziesz 🎄🎄🎄

Obecna cena retail to 44 700 zł.

Zegarek kupiony przeze mnie w salonie W. Kruk 7.10.2022 roku, a więc jeszcze 3 lata gwarancji.

Zegarek noszony sporadycznie, nie częściej niż 2-3 dni w miesiącu. Stan bardzo dobry - zegarek ma niewielkie ślady użytkowania. Na zapięciu widać przy bliższej inspekcji niewielkie otarcie i drobne zarysowania, coś czego nie da się uniknąć. Kilka mikrorysek pod światło można znaleźć też na bransolecie, ale niewyczuwalne pod palcami. Trzeba się przyjrzeć z bardzo bliska... W skali forumowej oceniłbym 9/10.W razie potrzeby podeślę więcej zdjęć lub video.
      Do zegarka dodaje wszystko co otrzymałem w sklepie wraz z paragonem. Obecnie czas oczekiwania u autoryzowanego sprzedawcy, jakim jest W. Kruk to 12 miesięcy od zamówienia.

To świetny wybór na zegarek EDC - sprawdzi się w każdej sytuacji. Rolex Explorer II to jeden z najlepszych i najsolidniejszych toolwatchy marki Rolex. Pomarańczowa wskazówka GMT fajnie kontrastuje z czarną tarczą i dodaje całości casualowego luzu. No i jakość wykończenia oraz precyzja mechanizmu - coś pięknego, naprawdę robi różnicę.

Odbiór osobisty w Bielsku-Białej.

• Przez Zaratsu
      Tym razem coś dla Pań z okazji nadchodzących Mikołajek i Świąt.
      Trzy zegarki Timexa z tarczami wykonanymi z naturalnych kamieni: zielonego Malachitu, niebieskiego Lapis Lazuli oraz brązowego Tygrysiego Oka.
      Wszystkie wykonane ze stali szlachetnej w kolorze żółtego złota. Koperta 36 mm, a bransoleta jest elastyczna - nie posiada zapięcia.

Uważa się, że Malachit oczyszcza ciało z negatywności i inspiruje do pozytywnej transformacji, Lapis Lazuli (który ma ma ciemnoniebieski kolor – często z drobinkami złotego pirytu) oczyszcza organizm ze stresu i promuje rozwój duchowy. Tygrysie Oko z kolei chroni przed negatywną energią, zwiększa pewność siebie i pomaga w duchowym ugruntowaniu, naturalne oko tygrysa ma jedwabisty połysk.
      Oczywiście, jeżeli wierzycie w takie rzeczy

Specyfikacja:
      Marka: Timex
      Kolekcja: Q
      Model: TW2V92200, TW2V92400, TW2V92500
      Mechanizm: Kwarcowy
      Koperta i bransoleta: Stal szlachetna
      Bezel: Dwukierunkowy
      Szkiełko: Akrylowe
      Klasa wodoszczelności: WR 50 m
      Wymiary koperty: szerokość: 36 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 12 mm
      STAN: Nowy w foliach
      W zestawie: Zegarek, pudełko

Ceny w polskich sklepach osiągają nawet 995 PLN
      Moja cena: 599 PLN /sztukę + koszty wysyłki (20 PLN)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.