Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
clusca

OKAZJE ZEGARKOWE CASIO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.05.2024 o 10:50, TomG80 napisał(-a):

Już po ptakach.

Pokaż więcej  

Rozszedł się błyskawicznie. Podobnie było w kwietniu. Było 20 sztuk, ja kupiłem 14. i po niecałej godzinie KONIEC. Może jeszcze będzie kolejna tura? Można do nich napisać, nawet odpowiadają. Mnie w kwietniu się nie udało kupić i odpowiedzieli że na początku maja znowu będą mieli, tym razem zdążyłem. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.05.2024 o 10:56, Paulus57 napisał(-a):

Rozszedł się błyskawicznie. Podobnie było w kwietniu. Było 20 sztuk, ja kupiłem 14. i po niecałej godzinie KONIEC. Może jeszcze będzie kolejna tura? Można do nich napisać, nawet odpowiadają. Mnie w kwietniu się nie udało kupić i odpowiedzieli że na początku mają znowu będą mieli, tym razem zdążyłem. :) 

Pokaż więcej  

A inne kolory 🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.05.2024 o 13:48, TomcioMiki napisał(-a):

A ten 🤔

Screenshot_2024-05-09-15-48-25-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Pokaż więcej  

Najlepiej napisz do nich z tej oferty którą podałem i spytaj. Odpiszą, ale jak podadzą jakiś termin lepiej sam pilnuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.05.2024 o 19:19, mmaniek napisał(-a):

Oceanus T200 za 1138 + podatki i dostawa, nie wiedziałem dotąd takiej ceny. Przeliczone z jenów, na stronie mają 334 usd. https://www.chrono24.pl/casio/casio-casio-oceanus-ocw-t200s-1ajf-solar-radio-wave-japan-made--id13053615.htm

Pokaż więcej  

Niestety z opłatami wyjdzie co najmniej 1640 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.05.2024 o 21:16, Paulus57 napisał(-a):

Niestety z opłatami wyjdzie co najmniej 1640 zł.

Pokaż więcej  

Aż tyle opłat będzie ? Nawet za używany przedmiot ? Nie mam wiedzy stąd pytam, a też zainteresowany jestem bo oglądałem kilka Oceanusów i co raz to bardziej kuszą.

Jeśli masz jakiś łatwy przelicznik czy kalkulator chętnie bym posłuchał

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet i 1640 to za***ista kwota za ten zegarek. Jakiś rok temu kupowałem taki biały tu na forum za niecałe 2k i też był wart każdej złotówki w 100%, także jak komuś się podoba to pole do zastanawiania jest znikome ;)

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.05.2024 o 06:18, G-szok napisał(-a):

Aż tyle opłat będzie ? Nawet za używany przedmiot ? Nie mam wiedzy stąd pytam, a też zainteresowany jestem bo oglądałem kilka Oceanusów i co raz to bardziej kuszą.

Pokaż więcej  

Z Chrono24, z Japonii są trzy możliwości. Jak dasz pełnomocnictwo Poczcie Polskiej i oni Ci dostarczą zegarek, wtedy płacisz VAT 23% (całość - cena plus przesyłka), cło 5% (gdy zgodzisz się go potraktować jako budzik) i koszt odprawy ok. 10 zł. Druga możliwość, firma kurierska, wtedy wychodzi najdrożej, bo co prawda nie płacisz cła (za zegarki go nie ma), ale usługa celna nie za "dychę" lecz sporo drożej. Być może DHL-em, nie byłoby źle. Tak przynajmniej jest z Jomashop, tam się płaci tylko za wysyłkę 19 USD a przy droższych zegarkach kwota ta może zniknąć. Musiałbyś sam sobie sprawdzić, bo teraz dokładnie nie pamiętam. Trzecia metoda zegarek utknie na cle i musisz sam załatwić formalności przez agencję celną. W tym ostatnim przypadku płacisz VAT 23%.plus prowizja agencji, zwykle uzależniona od wartości przedmiotu. Tu byłoby około 100-150 zł, w zależności od agencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.05.2024 o 06:18, G-szok napisał(-a):
Pokaż więcej  
Ten jest nowy, ja za używany dałem więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 14.05.2024 o 08:31, k3lt napisał(-a):
Czarny GBD-200 za 349 zł. z oficjalnego sklepu Allegro. Zdaje się że taniej nie było. 

https://allegro.pl/oferta/zegarek-meski-casio-gbd-200-1er-cyfrowy-kwarcowy-15493857172
Pokaż więcej  

Dzięki. Zakupiłem.
Nie wiem, czy potrzebuję… ale magia promocji zadziałała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym już nie miał to sam bym kupił, uwielbiam tego G. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupowałem chwilkę temu, to były jeszcze 22 sztuki.

A teraz już:

obraz.png.3e1744ea84e3f6c2ed35ac67b221f383.png

Szybko poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 14.05.2024 o 09:53, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Dzięki. Zakupiłem.
Nie wiem, czy potrzebuję… ale magia promocji zadziałała emoji1787.png

Pokaż więcej  

Gdybym nie miał niebieskiego też bym kupił. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

946 crazytime dodatkowo 5x0% gdy ktoś korzysta z pay 

IMG_1883.thumb.jpeg.b7f04ff485990087130659efd740843b.jpeg

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.05.2024 o 15:14, Paulus57 napisał(-a):
Pokaż więcej  

No nieeeee :( muszę częściej tu zaglądać. Żona by była zadowolona

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Novikus257
      Witam wszystkich i każdego z osobna. 

Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe. 

Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny. 
      Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
      Casio F-91W
      Lorus RT365EX9
      Festina 16234/6
      Seiko SUR375P1
      A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.

Pozdrawiam! 
    • Przez Zaratsu
      Na sprzedaż nowy, nieużywany zegarek szwajcarskiej firmy BALL. Zegarek z edycji BMW - posiada logo bawarskiej marki na tarczy
      Za napęd odpowiada solidna i niezawodna Sellita SW300 (odpowiednik ETY 2829-2), czyli cieńszy i lepiej wykonany od SW200 mechanizm 3-wskazówkowy.
      Nakładane indeksy wraz z wskazówkami są uzupełnione trytowymi pałeczkami, które generują ciągłe światło (w wyniku rozpadu cząsteczek zawartego w nich gazu - trytu).
      Ze względu na wiek zegarka tryt nie jest już tak mocny jak w chwili produkcji. Nieznana jest też historia serwisowa, ale patrząc na stan zachowania egzemplarza można zakładać, że nie był nigdy noszony i raczej nie miał serwisu.
      Zegarek posiada bardzo drobne ryski na zapięciu i delikatny ślad od odkładania na boku koperty (bardziej zmatownienie szczotkowania, niż zarysowanie).

Specyfikacja:
      Marka: BALL
      Model: NM3010D-LCFJ-BK
      Mechanizm: Automatyczny z funkcją dokręcania ręcznego i stop sekundy (Sellita SW300).
      Koperta: Stal szlachetna
      Pasek: Czarna skóra naturalna. Oryginalny pasek BALL bez śladów noszenia ze stalowym, logowanym zapięciem motylkowym.
      Szkiełko: Szafirowe, wypukłe z warstwą antyrefleksyjną
      Klasa wodoszczelności: WR 50 m
      Wymiary koperty: szerokość 40 mm (mierzona bez koronki), grubość: 11 mm, wysokość L2L: 44 mm, mocowanie paska: 20 mm
      STAN: Nowy, nieużywany. Drobne (opisane wyżej) ślady magazynowania. Nieznana historia serwisowa, tryt świeci już słabiej niż w nowych modelach (karta gwarancyjna jest z 2018 roku, więc zegarek ma przynajmniej 6-7 lat)
      W zestawie: Zegarek, oryginalne pudełko (nieco podniszczone), karta gwarancyjna, metka, płyta

Cena katalogowa to  $3,699 (około 15 000 PLN)
      Moja cena: 4400 4200 3990 PLN - cena ostateczna

• Przez Zaratsu
      Na sprzedaż używany, szwajcarski Tag Heuer Aquaracer 300m CAF1010.BA0821 Chronograph.   Specyfikacja: Marka: Tag Heuer Kolekcja: Aquaracer 300 m Model: CAF1010.BA0821 Mechanizm: ETA caliber E20.321 Koperta i bransoleta: Stal szlachetna Szkiełko: Szafirowe z niebieskim AR Klasa wodoszczelności: WR 300 m (deklarowana przez producenta wodoszczelność może być mniejsza w zegarkach używanych) Wymiary koperty: szerokość: 43 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 15 mm, wysokość: ca. 51 mm STAN: Używany. Zegarek posiada drobne zarysowania na powierzchniach stalowych i jeszcze drobniejsze (niemal niewidoczne gołym okiem) na warstwie AR. W zestawie: Zegarek, pudełko zastępcze   Cena: 4500 4300 3990 PLN - cena ostateczna Zamiana dopłatą w obie strony też mile widziana 😀                 
    • Przez alex_k
      Sprzedam:

Rolex Explorer II ref. 226570 black dial

Cena 38 900 zł.     37 500 zł - lepszej okazji na prezent pod choinkę nie znajdziesz 🎄🎄🎄

Obecna cena retail to 44 700 zł.

Zegarek kupiony przeze mnie w salonie W. Kruk 7.10.2022 roku, a więc jeszcze 3 lata gwarancji.

Zegarek noszony sporadycznie, nie częściej niż 2-3 dni w miesiącu. Stan bardzo dobry - zegarek ma niewielkie ślady użytkowania. Na zapięciu widać przy bliższej inspekcji niewielkie otarcie i drobne zarysowania, coś czego nie da się uniknąć. Kilka mikrorysek pod światło można znaleźć też na bransolecie, ale niewyczuwalne pod palcami. Trzeba się przyjrzeć z bardzo bliska... W skali forumowej oceniłbym 9/10.W razie potrzeby podeślę więcej zdjęć lub video.
      Do zegarka dodaje wszystko co otrzymałem w sklepie wraz z paragonem. Obecnie czas oczekiwania u autoryzowanego sprzedawcy, jakim jest W. Kruk to 12 miesięcy od zamówienia.

To świetny wybór na zegarek EDC - sprawdzi się w każdej sytuacji. Rolex Explorer II to jeden z najlepszych i najsolidniejszych toolwatchy marki Rolex. Pomarańczowa wskazówka GMT fajnie kontrastuje z czarną tarczą i dodaje całości casualowego luzu. No i jakość wykończenia oraz precyzja mechanizmu - coś pięknego, naprawdę robi różnicę.

Odbiór osobisty w Bielsku-Białej.

• Przez Zaratsu
      Tym razem coś dla Pań z okazji nadchodzących Mikołajek i Świąt.
      Trzy zegarki Timexa z tarczami wykonanymi z naturalnych kamieni: zielonego Malachitu, niebieskiego Lapis Lazuli oraz brązowego Tygrysiego Oka.
      Wszystkie wykonane ze stali szlachetnej w kolorze żółtego złota. Koperta 36 mm, a bransoleta jest elastyczna - nie posiada zapięcia.

Uważa się, że Malachit oczyszcza ciało z negatywności i inspiruje do pozytywnej transformacji, Lapis Lazuli (który ma ma ciemnoniebieski kolor – często z drobinkami złotego pirytu) oczyszcza organizm ze stresu i promuje rozwój duchowy. Tygrysie Oko z kolei chroni przed negatywną energią, zwiększa pewność siebie i pomaga w duchowym ugruntowaniu, naturalne oko tygrysa ma jedwabisty połysk.
      Oczywiście, jeżeli wierzycie w takie rzeczy

Specyfikacja:
      Marka: Timex
      Kolekcja: Q
      Model: TW2V92200, TW2V92400, TW2V92500
      Mechanizm: Kwarcowy
      Koperta i bransoleta: Stal szlachetna
      Bezel: Dwukierunkowy
      Szkiełko: Akrylowe
      Klasa wodoszczelności: WR 50 m
      Wymiary koperty: szerokość: 36 mm (mierzona bez koronki), grubość: ca. 12 mm
      STAN: Nowy w foliach
      W zestawie: Zegarek, pudełko

Ceny w polskich sklepach osiągają nawet 995 PLN
      Moja cena: 599 PLN /sztukę + koszty wysyłki (20 PLN)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.