kiniol 2281 #2351 Napisano 18 Marca 2019 Zegar laskowy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2352 Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Zegar laskowy...To jest złotousty chłop. Edit. Żeby to chociaż była baba, ale to chłop, aaa fuj. Edytowane 18 Marca 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2353 Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) ZEGAR LASKOWY??Co to jest...? Mamuś jedyna... Chłop z laską jak dla mnie czemuż nie ;-) Hmmm może warto go z tą laską kupić? :-P Edytowane 18 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajmar 129 #2354 Napisano 18 Marca 2019 ZEGAR LASKOWY??Co to jest...? Mamuś jedyna... Chłop z laską jak dla mnie czemuż nie ;-) Hmmm może go kupić? :-PLepiej nie kupuj 0 Pozdrawiam Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2355 Napisano 18 Marca 2019 Chłop to jest? Nazwa "laskowy", jakby tak przy nim stanąć to usta...w połowie człeka...cóż. fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2356 Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Lepiej nie kupuj No właśnie coraz bardziej mi się podoba;-) Chłop to jest? Nazwa "laskowy", jakby tak przy nim stanąć to usta...w połowie człeka...cóż. fajny.HAHA! HA!Przecież to "chlop"!:-D Edytowane 18 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2357 Napisano 18 Marca 2019 LGBT+ czy jakoś tam... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2358 Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) To jednak trochę nie bardzo takiego chłopa do domu kupować.Bezużyteczny jakiś taki :-D Ale jakby pilnikiem mu koronę nieco wyoblić- wypisz-wymaluj - baba. Nóżki czerwonym lakierem...Może ktoś się skusi..na te usta, złote usta ;-) Edytowane 18 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ondra1955 18 #2359 Napisano 18 Marca 2019 To jest zarodek LGBT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2360 Napisano 18 Marca 2019 Bez potrzeby nie kupuj. Paskud jest poza tym. Projektant miał włochate myśli, a gość co je podmalował, to już w ogóle świnia! Jeszcze tylko kabaretek brakuje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2361 Napisano 18 Marca 2019 Ukrdlem z fb. Jest mega świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2362 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) 1583 rok..Wygląda niesamowicie, jak narzędzie tortur •¿• Witajcie, dobrego dnia. Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2363 Napisano 19 Marca 2019 Cześć 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2364 Napisano 19 Marca 2019 Cześć Cześć :-) :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2365 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Bez potrzeby nie kupuj. Paskud jest poza tym. Projektant miał włochate myśli, a gość co je podmalował, to już w ogóle świnia! Jeszcze tylko kabaretek brakuje .Biedny "lasek"..nikt go nie chce pokochać? Szkoda mi go trochę..Ja bym może i to kupiła, wepchnęła gdzieś za szafę w sypialni, wprzódzi go bym przemalowała z tych idiotycznych barw, ale tylko jakąś współczesnym lakierem byle na normalny kolor (chyba mi nie powiecie że ktoś by usuwał w takim starą powłokę i to politurował) ALE..ALE boję się tej jego "sprężyny". Piernik wie co to za franca tam siedzi, a jak walnie to gdzie ja potem taką znajdę.. No chyba to nie jest taka sama jak w milionach kominkowców czy wieszaków.. Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2366 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) ...i bywa tak Podobno rozwiązaniem ostatecznym jest polubić słonie ... Edytowane 19 Marca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2367 Napisano 19 Marca 2019 Słonie fajne są..tylko te trąby :'P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2368 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Dlaczego? Uważam, że to pierwszy zegar od dłuższego czasu, który jest interesujący... Ten zlotousty oczywiście, bo kuty malowaniec to ściema... Edytowane 19 Marca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2369 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Dlaczego? Uważam, że to pierwszy zegar od dłuższego czasu, który jest interesujący...Ten laskowy??Oszz.. ale numer ⊙¿⊙Nie jest drogi, tylko tych sprężyn się boję (i męża - nie chce o nim słyszeć heh) Kurczę no .. jakie toto ma SPRĘŻYNY? Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #2370 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) No tak ! Zegar interesujący , ale ja nic o nim nie powiem , bo nie wiem Ale powiem tak ... masz wspaniałego męża , który z wyrozumiałością , zrozumieniem i akceptacją , traktuje Twoją pasję Więc ważne , by nie przeginać Czasem może lepiej odpuścić ! ( wiem , że to nie lekko ).A jak trafisz na perełkę , że tu , na forum , wszyscy napiszą ... OH , AH , ...oraz ..bierz , nie zastanawiaj się !To wtedy postaw na swoje Edytowane 19 Marca 2019 przez PM1122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2371 Napisano 19 Marca 2019 Dzięki PM. Jak się uprę to nie ma zmiłuj, postawie na swoim, albo prędzej albo później. Ale wolę nie używać do przekonywania męża argumentów typu - rzut na podłogę i krzyk ;-)Wolę prowadzić tzw. "negocjacje" (kto mi potem pomoże wtargać takiego klocka do mieszkania ;-) ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 297 #2372 Napisano 19 Marca 2019 Bardzo często "inność" budzi skrajne emocje (vide PIS w kwestii LGBT aktualnie). Jeśli Ci się podoba i masz na niego miejsce (i do tego jest niedrogi) to bierz. Styl vintige jest teraz w modzie. A sprężyn się nie bój, nie są drogie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2373 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Bardzo często "inność" budzi skrajne emocje (vide PIS w kwestii LGBT aktualnie). Jeśli Ci się podoba i masz na niego miejsce (i do tego jest niedrogi) to bierz. Styl vintige jest teraz w modzie. A sprężyn się nie bój, nie są drogie.Ha.. :-)Zegar mi się podoba, oprócz farby na nim, miejsca nie mam ale wywalę jakąś szafkę to może się uda..O cenę sprężyn się nie martwię tylko o dostępność bo się okaże że jakaś nietypowa.I kilka dni pertraktacji z głową rodziny, którą, jako szyja lubię czasem zakręcić dookoła :-D Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2374 Napisano 19 Marca 2019 On taki się urodził, ma być biały ze zloceniami 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 297 #2375 Napisano 19 Marca 2019 Kręć tą głową, kręć - żeby Ci tylko dysk nie wyskoczył Ja kilka lat temu kupiłem kwadransiaka Rahmenuhr w kolorze niebiesko-złotym. Kiniol mnie strasznie zjechał, że taki wsiurski. A mnie (i nie tylko) się ciągle podoba, wkurza mnie tylko konieczność codziennego nakręcania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach