kiniol 2281 #3801 Napisano 25 Maja 2019 Znaczy się interesująca ta baba... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3802 Napisano 25 Maja 2019 (edytowane) Znaczy się interesująca ta baba...Jak każda baba. Zwłaszcza dół.. zegara.. Edytowane 25 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3803 Napisano 25 Maja 2019 Dla wszystkich panoramka - dodatek do pozdrowień - widoczek dzisiejszego Kłodzka. Na giełdzie nie było NIC ciekawego ... Świat się kończy 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3804 Napisano 25 Maja 2019 Dla wszystkich panoramka - dodatek do pozdrowień - widoczek dzisiejszego Kłodzka. Na giełdzie nie było NIC ciekawego ... Świat się kończy Za to panorama jaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3805 Napisano 26 Maja 2019 Tak pomiędzy łyczkami kawy przywaliłam młotkiem w odłamany (przeze mnie) kawałek pręta, który był pozostał w tulei.Resztka pręta zgodziła się wyjść.Młotki zamontuję w zegarze ale za nic nie mam zamiaru regulować bicia. Nie będę nakręcać. Gongi niech psu na budę.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3806 Napisano 26 Maja 2019 To rozumiem Konkretne imadło Młoteczek będzie ciut krótki , ale to nic .... niech bimba na całego ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3807 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Mąż zaszalał i dobrał imadło pod mój "charakter" Bimbania nie będę nakręcać. Zegar stanie u mnie w biurze, nie chciała bym dostać wypowiedzenia Edytowane 26 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3808 Napisano 26 Maja 2019 Ja powiesiłem u siebie w biurze 9 sztuk. Wszystkie bimbają. Koleżanki i koledzy się ucieszyli ,przychodzą i wychodzą z pracy dokładnie jak biją. Szef nie chciał żadnego zegara za Chiny ... w związku z tym przychodzi i wychodzi jak chce ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3809 Napisano 26 Maja 2019 Szefa mam za ścianą i zasadniczo prawie wcale go nie widuję (nie spóźniam się, a na dywanik jeszcze nie trafiłam) Za to moja koleżanka zzabiurkowa powiedziała, że mnie "znienawidzi" Chciałam ją przekonać jak pięknie i delikatnie bije ale "delikatność" gdzieś przepadła. Mogłam nie myć mechanizmu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #3810 Napisano 26 Maja 2019 Zegary w pracy? No nie wiem... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3811 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Zegary w pracy? No nie wiem... ;-) Ja sobie przyniosłem jeden elektryczny synchroniczny z 46 roku. Wzbudza zainteresowanie wchodzących do pokoju. Ciekawe kiedy ktoś go podwędzi. Edytowane 26 Maja 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3812 Napisano 26 Maja 2019 Ktoś i nas wymyślił system open space i loft ... koszmar . ocieplamy klimat jak możemy , dużo zieleni zdjęcia przyrody i ... zegary 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3813 Napisano 26 Maja 2019 Open i loft?To nie dla mnie.. to zabójstwo "odludków" Zegary to jedno, ale grafiki są świetne :D ;-) Ja sobie przyniosłem jeden elektryczny synchroniczny z 46 roku. Wzbudza zainteresowanie wchodzących do pokoju. Ciekawe kiedy ktoś go podwędzi. Arek, a masz może zdjęcie jak wygląda Twój elektryczny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3814 Napisano 26 Maja 2019 Ale to nie są grafiki, to zdjęcia Szefa... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3815 Napisano 26 Maja 2019 No w zasadzie masz rację, tylko twój komentarz to wymaga dwóch wyjaśnień.Wprawdzie jestem "szefem" dla tych osób pracujących i są to w większości zrobione zdjęcia przez moją skromną osobę ale nie jestem jednak sportretowany na tych zdjęciach. To gwoli wyjaśnień nr 1Wyjaśnienia nr 2 są takie, że wprawdzie mój szef ma pokój 7 m dalej i jest szefem wszystkich na piętrze , ale zdjęcia też nie są jego ani też przez niego zrobione , ani nie jest uwidoczniony na zdjęciach. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3816 Napisano 26 Maja 2019 Ja się domyślałam, że to zdjęcia Les-a, dlatego te "gęby" na końcu ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3817 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Open i loft?To nie dla mnie.. to zabójstwo "odludków" Zegary to jedno, ale grafiki są świetne :D Arek, a masz może zdjęcie jak wygląda Twój elektryczny? Mam takie dwa jeden w domu, a drugi w pracy. Zrobię zdjęcie domowego, gdyż są bardzo podobne. Domowy ma dodatkową srebrną tabliczkę z dedykacją z 46 roku. Edytowane 26 Maja 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3818 Napisano 26 Maja 2019 Mam takie dwa jeden w domu, a drugi w pracy. Zrobię zdjęcie domowego, gdyż są bardzo podobne. Domowy ma dodatkową srebrną tabliczkę z dedykacją z 46 roku.1.jpg2.jpgNo jaki fajny! Kurczę 46 rok. Chociaż jeden kiedyś trzeba by zdobyć. Mam tej firmy bufetowy ale bez prądu ☺Obudowa ebonitowa czy źle widzę? Kupiony był na chodzie czy wymagał naprawy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3819 Napisano 26 Maja 2019 No jaki fajny! Kurczę 46 rok. Chociaż jeden kiedyś trzeba by zdobyć. Mam tej firmy bufetowy ale bez prądu ☺Obudowa ebonitowa czy źle widzę? Kupiony był na chodzie czy wymagał naprawy?Kupiony niesprawny zaklejony i mechanizm rozruchowy do naprawy wytarła się blaszka zamocowana w dźwigni. Obudowa jest bakelitowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3820 Napisano 26 Maja 2019 O fajny zegar ... na smyczy 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3821 Napisano 26 Maja 2019 O fajny zegar ... na smyczy Bardzo dobre skojarzenie. W pracy przewód wykorzystałem do przywiązania zegara, by szybko nie dostał nóg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3822 Napisano 26 Maja 2019 Kupiony niesprawny zaklejony i mechanizm rozruchowy do naprawy wytarła się blaszka zamocowana w dźwigni. Obudowa jest bakelitowa I tu jest "clou".. albo uszkodzony, albo się uszkodzi i amen, nic, a nic zdziałać Czy chód jest głośny? Tzn. wydaje jakikolwiek dźwięk pracy? - głupie pytanie, ale ja nigdy takiego nie widziałam na żywo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3823 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) I tu jest "clou".. albo uszkodzony, albo się uszkodzi i amen, nic, a nic zdziałać Czy chód jest głośny? Tzn. wydaje jakikolwiek dźwięk pracy? - głupie pytanie, ale ja nigdy takiego nie widziałam na żywo..To nie jest głupie pytanie. Sprawny zegar bez luzów i nasmarowany, gdy się ucho przyłoży wydaje leciutki szmer i słychać lekkie buczenie. Gdy mu brakuje smarowania to go słychać ten jest cichy. Ale wymaga kilku dobrych olejów i smaru. Zwykły tani kwarcowy zegar ścienny przy nim jest bardzo głośny. Edytowane 26 Maja 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3824 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) To nie jest głupie pytanie. Sprawny zegar bez luzów i nasmarowany, gdy się ucho przyłoży wydaje leciutki szmer i słychać lekkie buczenie. Gdy mu brakuje smarowania to go słychać ten jest cichy. Zwykły tani kwarcowy zegar ścienny przy nim jest bardzo głośny. Ale wymaga dobrego kilku dobrych olejów i smaru.Co? Cichszy od kwarców? Nie cierpię kwarców, chodzą jak grzechotniki Już lubię te zegary, trochę jak radioodbiornik lampowy bez dostrojonej stacji Taki zegar dołączy do listy moich "chciejstw" obok ATO i rasowego roczniaka Edytowane 26 Maja 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #3825 Napisano 26 Maja 2019 Moja nowa blondyneczka. Od piątku mieszkamy razem. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach