tarant 2971 #3976 Napisano 6 Czerwca 2019 No nie ma. A przecież to była nasza, krajowa specjalność te odlewane pierścienie. Być może wykupili je na pniu tuningowcy wiedeńczyków 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #3977 Napisano 6 Czerwca 2019 Potrzebuję 4 do Audi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3978 Napisano 6 Czerwca 2019 Potrzebuję 4 do Audi O! A ja dwa - do roweru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3979 Napisano 6 Czerwca 2019 Właśnie podginałem młoteczek ( tz. drucik ) Ale się spociłem .Jeszcze ze 3mm. ale to już jutro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3980 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Właśnie podginałem młoteczek ( tz. drucik ) Ale się spociłem .Jeszcze ze 3mm. ale to już jutro I Ciebie PM dopadła przyjemność doginania? Współczuję.Mam nadzieję, że szybko się uporasz i nie zniechęcisz jak ja Wyszczerzyłam wczoraj swoje okulary i zajrzałam babie "pod wskazówki" - tulejka minutowej styka się z godzinową. Użyłam przemocy i godzinową wcisnęłam głębiej choć nie wiem czy weszła głębiej ale fakt jest niepodważalny - od 16.00 dnia wczorajszego baba maszeruje bez problemu Mistrzuniuniu - DZIĘKUJĘ! Dzień dobry w burzowy ranek Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3981 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Boruśkę rozmontowałam bo żyłka pięknie się zamotała, szybko ją wymienić bo na nerwach mi gra Patrzę, a tu bębny znaczone. Znaczy się pomieniać się nie da, bo ktoś zawczasu pomyślał O! Dwiesetna karta Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3982 Napisano 8 Czerwca 2019 No bo bębnów się nie zamienia ze sobą;-) Chyba kompiel też będzie ?? Widzę że oś minutowa byla wiercona.... chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3983 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Kąpiel oczywiście!Oś minutowa wiercona??Kurnia- a przyglądałam się jej bo dziwna mi się wydawała, pomyślałam że takie chyba robili...A z jakiego powodu oś się wierci? Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3984 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Bo ktoś wbił koleczek od wskazówek za mocno i ośka pękła. Warto teraz ładnie ją zaokrąglić na końcu i wypolerować W tym przypadku bębnów nie da się zamienić ze sobą ponieważ bęben chodu jest z mpz. Edytowane 8 Czerwca 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3985 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Aaaa..Prawda! Ten otworek na kołeczek jest mikroskopijny, trafić zatyczką jak włos cienką bardzo trudno. I podkładka maciupeńka.. Zaokraglić? Ja..?W życiu! Zaraz złamię oś i klękajcie narody..O nie..nie - bojam się PS. Ale dojrzeć na takim małym zdjęciu, że oś wiercona to ja nie pojmuję.. przecież tego prawie nie widać °° Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3986 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Ja właśnie wczoraj wierciłem taką oś Edytowane 8 Czerwca 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3987 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Ja właśnie wczoraj wierciłem taką ośJa nie ogarniam jak można wiercić takie małe rzeczy.. nie ogarniam.Jak ja bym musiała takie coś zrobić, to moczenie nocne gwarantowane Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3988 Napisano 8 Czerwca 2019 Dzień dobry! Faktycznie u mnie lekko pada, a w nocy wiało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3989 Napisano 8 Czerwca 2019 Dzień dobry! Faktycznie u mnie lekko pada, a w nocy wiało.Dzień dobry! Nad morzem pięknie i parno.. Z działki nici jak u Was pada- można pogrzebać przy zegarach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3990 Napisano 8 Czerwca 2019 Dzień dobry! Nad morzem pięknie i parno..Z działki nici jak u Was pada- można pogrzebać przy zegarach Teraz przestało może jednak zbiorę się na działkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3991 Napisano 8 Czerwca 2019 Teraz przestało może jednak zbiorę się na działkę.Przestało padać?Arek to Twoja sprawka - u mnie od południowej strony nachodzą chmury.Ładnie tak psuć nam pogodę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #3992 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Przestało padać?Arek to Twoja sprawka - u mnie od południowej strony nachodzą chmury.Ładnie tak psuć nam pogodę? No tak. Wyszło Słońce Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Arek_Win 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3993 Napisano 8 Czerwca 2019 Boruśkę rozmontowałam bo żyłka pięknie się zamotała, szybko ją wymienić bo na nerwach mi gra Patrzę, a tu bębny znaczone. Znaczy się pomieniać się nie da, bo ktoś zawczasu pomyślał O! Dwiesetna karta Nooo , żyłka ładnie skręcona , to lepszy będzie sznurek od bielizny .U mnie , to żyłka nawet barwy nabrała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3994 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Uuu..PM Ty widzę dziś też pracowicie:)Żyłka zdążyła widzę- nabrać rasowej patyny ..wiekowa znaczy się. Ja "wyżebrałam" linkę od Kolegi, nie wiem od czego ona, ale jest rewelacyjna!PM, powiedz czy próbowałeś może już zdejmować tą białą farbę ze skrzynki? Daje się jakoś usuwać? Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3995 Napisano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Nooo , żyłka ładnie skręcona , to lepszy będzie sznurek od bielizny .U mnie , to żyłka nawet barwy nabrałaBo to nie jest żyłka... To preparowane jelito baranie. Oryginał... Edytowane 8 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3996 Napisano 8 Czerwca 2019 Dokładnie , a kolor zmienia z oliwy (to jej nie przszkadza , wręcz konserwuje) ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3997 Napisano 8 Czerwca 2019 Bo to nie jest żyłka... To preparowane jelito baranie. Oryginał...Tak wyglada jelito? Nawet jeśli orginał to fujj.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3998 Napisano 8 Czerwca 2019 fujj - to jest narobić w gacie ... Ja wymieniam stare linki bo jednak są słabe, na jelito naturalne 0,7 mm 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3999 Napisano 8 Czerwca 2019 Jelito ? .... Oryginał ?Wyglądało na starą i sztywną żyłkę , która zmieniła kolor od starości .Nooo , jelita jako sznurka , to jeszcze nie widziałem . Czy można to jelito reanimować ? Czy lepiej zmienić na nówkę linkę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4000 Napisano 8 Czerwca 2019 fujj - to jest narobić w gacie ... Ja wymieniam stare linki bo jednak są słabe, na jelito naturalne 0,7 mm Biedne baranki albo owieczki.. Nadmiar "wiedzy" jest szkodliwy!Z samego rana dowiedziałam się, że moja Boruśka ma rozwierconą oś minutową. Więc przy myciu, po kolei każdej części oglądam sobie te osie. Kto patrzy to i wypatrzy.I znalazłam kolejnego delikwenta - żesz go piorun strzeli...Rozpada się, rozpada.. Jak będę składać to jeszcze poleci końcówka osi. Lepiej było nie wiedzieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach