Yodek 2548 #826 Napisano 7 Stycznia 2019 Często śpię po te 5 h ale skutek jest opłakany niestety - jestem bez formy w dniu następnym. Byłoby cudnie gdybym po 4 h snu czuła się jak skowronek ☺Kawa wypita, colę sączę choć nie przepadam, skutek beznadziejny ..Spida potrzeba! Dajcie mi spida! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #827 Napisano 7 Stycznia 2019 Porozsyłać wam jakieś piguły na spanie? Prawo zabrania leczenia na odległosć, a zwłaszcza dystrybucji farmaceutyków, ale pal sześc... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #828 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Porozsyłac!No chyba że to tabsy ze sproszkowanego penisa misia Coralgola, bo podobno chodzą podróby - dodają proszek z wagowego ołowiu - to nie kce :-D Tatant czyżbyś robił w "felczerce"? ⊙⊙... to jeszcze ze 100 opakowań czegoś na radość o poranku ;-) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #829 Napisano 7 Stycznia 2019 Ehmm. Morning glory masz na myśli? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #830 Napisano 7 Stycznia 2019 Za młodych lat jak łaziłem se po górach to się używało coś takiego - ACE ... używali tego angole którzy przyjeżdżali się do nas wspinać Skład był zabójczy Aspiryna + coca... + efedryna. Cuda po tym można było robić, albo cud że się przeżyło. Koledzy zmodyfikowali skład na polskie warunki ale nazwa została : aspiryna (polopiryna) + cofeina (3xekspresso) + efedryna (buteleczka tussipectu - syrop od kaszlu z efedryną). Też działało i do tego dawało szanse na przeżycie .W 2004 jechałem z Cefalu na Sycylii do domu w Zabrzu, dzięki temu 24 h non-stop, od 8:15 w sobotę do 8:05 w niedzielę (w tym prom 0,5h + cztery tankowania i sikania po drodze) . Razem 2450 km. Dałem bez problemu radę. I jeszcze nie chciało mi się spać do wieczora w niedzielę A ty tu wiórki kokosowe proponujesz . Piotr jako fachowiec może potwierdzić działanie ACE ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #831 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Moim zdaniem najskuteczniej i najzdrowiej do życia pobudza dobry seks i niezobowiązujący i niezbyt długi związek z nową laską. :D ACE samo się wytworzy. I wieczorem zasnąć można szybko, no i rano ciśnienie sobie wyregulować też. IMO. Taka laska jest dużo lepsza niż najlepsze pastylki. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #832 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Ciekawe przepisy kulinarne:-DJa wolę jajecznicę na boczku lub ze skwarkami;-))Też fruwam po niej :-) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #833 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Porozsyłac!No chyba że to tabsy ze sproszkowanego penisa misia Coralgola, bo podobno chodzą podróby - dodają proszek z wagowego ołowiu - to nie kce :-D Tatant czyżbyś robił w "felczerce"? ⊙⊙... to jeszcze ze 100 opakowań czegoś na radość o poranku ;-)Nie wiedziałaś, że Tarant to Pan Dochtór? Edytowane 7 Stycznia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #834 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Szatańska receptura!!A mam , C tez sie zorganizuje, ale syropik? To go bez kwita sprzedadzą? A może tylko spod lady. Woooow.. po takim koktajlu zasiąde na "narzędzie" Taranta", i jak odpalę i wezmę rozbieg to niczym Fred Flinston wystartuję i tylko kurz zostanie i wyrwa w glebie!! Gdzie tam są biegi?Podobny do flinstonowej rakiety no nie? :-D Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #835 Napisano 7 Stycznia 2019 Szatańska receptura!!A mam , C tez sie zorganizuje, ale syropik? To go bez kwita sprzedadzą? A może tylko spod lady. Woooow.. po takim koktajlu zasiąde na "narzędzie" Taranta", i jak odpalę i wezmę rozbieg to niczym Fred Flinston wystartuję i tylko kurz zostanie i wyrwa w glebie!! Gdzie tam są biegi?Podobny do flinstonowej rakiety no nie? :-DNie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #836 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Takie coś mam 97mm średnica Edytowane 7 Stycznia 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #837 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiedziałaś, że Tarant to Pan Dochtór? Aa skund? Nic a nic nie wiedziałam!!Nasz Spin Doktor! Cudnie-cudnie!!Może w psychiatrii ma też rozeznanie? Bo coś łacno rozpoznaje objawy :-D O ŻESZ!!Kurka - longasiulku - piękny - wymarzony środeczek, tak jakby pod mój tarcz! Chce jak Ci niepotrzebny! Dziadek ładne dziewczęta - to ładne dziewczęta - ekscytuję się tylko panami więc receptura odpada :'p - - - Muszę tylko dokładnie przypomnieć sobie wymiar bo oczywiście już zdążyłam zapomnieć ile po przecinku ma ;-) Już wiem - otwór w podkładzie to 9,8 więc chyba jak ta lala ! Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #838 Napisano 7 Stycznia 2019 Moim zdaniem najskuteczniej i najzdrowiej do życia pobudza dobry seks i niezobowiązujący i niezbyt długi związek z nową laską. ACE samo się wytworzy. I wieczorem zasnąć można szybko, no i rano ciśnienie sobie wyregulować też. IMO. Taka laska jest dużo lepsza niż najlepsze pastylki. nogi.JPGMarian, to grozi poważnymi komplikacjami , w najlepszym wypadku zawałem ... Ty to XXX jakiś jesteś ... Ps miało pójść do Maryni , ale Marynia lokum zmieniła ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #839 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Ehmm. Morning glory masz na myśli?Morning glory? Nie łapię.. Coś z wilcem/powojem mi się kojarzy..On ten wilec coś ten tego? Ojj! juź wiem! Znalazłam!!Nie takiego "morninga" nie chcę! Nie.. ;-) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #840 Napisano 7 Stycznia 2019 Morning glory? Nie łapię..Coś z wilcem/powojem mi się kojarzy..On ten wilec coś ten tego?Zrób pomiary swojego zegara. Odległość mierzone od środka osi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #841 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Zrób pomiary swojego zegara. Odległość mierzone od środka osiWłaśnie dojrzałam drugie zdjęcie.Mam taki świst z obmiarem (własnym więc może trochę być odbiegnięty)Ale chyba coś w tym zakresie jakby :-D Nakręcanie - nakręcanie jakby 2 mm różnicy.. Korbka nie załapie osi jeśli rzeczywiście jest 2 mm różnicy? Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #842 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) No , idź zrób , a ja tu koleżankę "sportsmenkę" pokaże z dedykacją dla Mariana ... Dla ustabilizowania ciśnienia ... Edytowane 7 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #843 Napisano 7 Stycznia 2019 Właśnie dojrzałam drugie zdjęcie.Mam taki świst z obmiarem (własnym więc może trochę być odbiegnięty)Ale chyba coś w tym zakresie jakby :-DNakręcanie - nakręcanie jakby 2 mm różnicy.. Korbka nie załapie osi jeśli rzeczywiście jest 2 mm różnicy?To może być błąd pomiaru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #844 Napisano 7 Stycznia 2019 Właśnie - może być błąd. Nie powiem żeby odczytywanie tej maciupiej skali na suwmiarce było łatwe...To jeśli można to ja się zwracam z uprzejmą prośbą o zaklepanie środka dla mnie (byłam pierwsza!) :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #845 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Moim zdaniem najskuteczniej i najzdrowiej do życia pobudza dobry seks i niezobowiązujący i niezbyt długi związek z nową laską. :D ACE samo się wytworzy. I wieczorem zasnąć można szybko, no i rano ciśnienie sobie wyregulować też. IMO. Taka laska jest dużo lepsza niż najlepsze pastylki. nogi.JPG Potwierdzam zdanie Dziadka. W piątek, 30.12.2018 wywinąłem orła w tramwaju (moje caterplillary, swietne na trasie, maja zerowa przyczepnosc na mokrych wykładzinach w jednym z typów wrocławskich tramwajów). Ponieważ ukręcone kolanko było już po dwakroć wykręcone, w bardziej chwalebnych warunkach (np. tor saneczkowy w Kitzbuchel). spodziewałem sie najgorszego. W sobotę rano moja żona (sic!) wyruszyła na łowy i...sprowadziła do domu nowa laskę. Francuzkę, lubiącą turkusowe dodatki. I, proszę Państwa - już następnego dnia zacząłem chodzić. Zaiste, na panów w moim wieku nowa laska działa magicznie! Moja nowa laska i jej koleżanki:https://archiwum.allegro.pl/ns-old-d8e/c9cac1901aa727344492ccf81ef9640035f9fcaf38978f975939bff93ace0d8e Edytowane 7 Stycznia 2019 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #846 Napisano 7 Stycznia 2019 Właśnie - może być błąd. Nie powiem żeby odczytywanie tej maciupiej skali na suwmiarce było łatwe...To jeśli można to ja się zwracam z uprzejmą prośbą o zaklepanie środka dla mnie (byłam pierwsza!) :-DW takim razie zaklepane jakby co. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #847 Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) W takim razie zaklepane jakby co.Longcase1 - DZIĘKUJĘ po trzykroć DZIĘKUJĘ! ♡Od razu mi zmęczenie odeszło - endorfiny.. ach te endorfiny :-P Żadne tam powyginane laski i pońszoszki tylko tarcza..p-szę Panów tarcza podnosi ciśnienie!!Tarantowa laska nieotwierająca się jest mi, tym bardziej jej koleżanki turkusowe ;-) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #848 Napisano 7 Stycznia 2019 Gratuluję Teraz tylko pierścień godzinowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #849 Napisano 7 Stycznia 2019 Gratuluję Teraz tylko pierścień godzinowy Mam przeczucie, że z Wami łacno da się szukać rozwiązania:-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #850 Napisano 7 Stycznia 2019 Jak się wszyscy zmobilizowali , że Ho Ho !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach